LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 12
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ema.72MAIA
VLAD LUCAS
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si norocosi. sa va ascultati parintii si sa le aduceti numai bucurii.
Pupici si urari de bine mamicilor lor. Ada sa ramai la fel de plina de energie si inimoasa ca si pana acum. Tortul arata super apetisant.
Noi avem program nocturn de cantat si strigat. Mario se trezeste de doua nopti la trei si mai adoarme la 6. Se trezeste fara plins dar striga toate cuvintele pe care le stie. Daca vede ca nu vin incepe sa urle ca sa impresioneze. O tine asa pana deschid usa de la camera lui cand brusc nu mai plange si ma cearta pe limba lui. N-am avut nici o sansa sa-l adorm nici cu mangaiat nici cu leganat, el bate din palme, canta si ar vrea sa si danseze un pic dar e in sacul de dormit si nu se prea descurca. Nu stiu ce sa fac, mai ales ca eu am reusit sa adorm pe la 1 noaptea, la trei trezirea si apoi am mai adormit de la 7 la 8 cand pleaca tati la servici.
In speranta unor nopti mai linistite va pupam si dorim multa sanatate Ambrei , sa scape repede de raceala. Noi am utilizat tot arsenalul la raceala, Panadol si Nurofen alternativ la 4 ore si Stodal pentru tuse. Dupa o zi i-a trecut dar am iesit afara pe un vant si a revenit, de data asta era nasucul infundat si nu putea respira. Am trecut pe ser si aspirat cu batista bebelusului ca sa poata dormi. Acum cand vede aspiratorul o ia la fuga si se ascunde intr-un colt al camerei si il apuca tremuratul. Imi dau seama cam ce trauma a fost pentru el.Adina - Nicoleta pentru ziua de maine. La multi ani, sanatate si noroc in viata.
Ema si Mario (09.03.06)poze
Cred ca bantuie un virus ciudat printre bebei...e drept ca la noi, pana azi-noapte, plangea pe la 2-3 noaptea si cand o luam in brate, se zbatea si fugea direct in patul nostru (deschizand si usa dintre camere) dupa care o apuca vorbaria...e drept ca dura 10-15 minute si adormea impacata si aproximativ linistita...asa ca am banuit-o de naravuri proaste dobandite nu stim de unde...insa dupa crizele de plans de azi-noapte nu cred ca e vorba de un narav, ci de o suferintza reala...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Biuta spune:
Mamicutze..eu cred ca pana si dintii le pot provoca vorbaria..isi freaca gingiile cand vb, ii ajuta, stiu surubeii ce stiu :)
Amu..gluma-i gluma..saga'i saga..da sincer..cred ca dintii provoaca toata agitatia asta...al meu are deja 3 maselute..si parca ii ies inca vreo doua..pe putin..plus caninii..ia vedeti in guritza lor ce se intampla..ca eu am fost luata total prin surprindere..
Pup indintosatzii si mamicile lor :)
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ciuf spune:
Uram si noi la multi ani micutei Maia si lui Vlad!!! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
alinaalex spune:
Adar, Irina mersi ca m-ati luminat. Chiar n-am stiut ca daca faci donatii pe DC primesti figurina, inimioara sau fulguletz sub ID.
Catrinutza, Ema, nasol moment! chiar, si eu cred ca o fi totusi de la dintisori...
Mariana, de Magda nu ne mai zici nimic? ei, ar fi faza sa va pregatitzi de bb5!!!![]()
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Biuta
Mamicutze..eu cred ca pana si dintii le pot provoca vorbaria..isi freaca gingiile cand vb, ii ajuta, stiu surubeii ce stiu :)
Amu..gluma-i gluma..saga'i saga..da sincer..cred ca dintii provoaca toata agitatia asta...al meu are deja 3 maselute..si parca ii ies inca vreo doua..pe putin..plus caninii..ia vedeti in guritza lor ce se intampla..ca eu am fost luata total prin surprindere..
Pup indintosatzii si mamicile lor :)
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Maselute? Wow! Noi tot la stadiul de incisivi am ramas!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Am pus poze de aici si filmulete www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20070330" target="_blank">aici
Dupa cum vedeti la noi ziua e buba...ca noaptea doarme.
Mario si atomica daca nu faceti nani toata noaptea il aduc ziua pe dl problema Cristian la voi! Sa vedeti ce obositi o sa fiti!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Cat spune:
Salutare din Bucuresti!Imi pare rau ca n-am reusit sa scriu mai repede din n motive...mama mea lucreaza de acasa de cand am venit, a primit aprobarea de la companie, ca sa fie langa pitice, saraca n-o lasa inima sa mearga la birou si sa le stie pe ele acasa, asa ca n-am loc si eu la calculator decat la ore imposibile. Acum m-a trezit matza mica ,Anna, care n-a putut dormi din cauza de...dintzuci.Apoi ziua in Bucuresti se desfasoara pe " repede ianinte" si nu mai am vreme de nimic...vizite, familie, prieteni si multe alte treburi care trebuie rezolvate. Asa ca...sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati ca n-am dat nici un semn de viata pana acum.
Mii de scuze
ca n-am reusit sa felicit urmatorii ghiocei la timp. Le uram din suflet " LA MULTI ANI!", sanatate multa, noroc si o copilarie plina de bucurii, iar mamicilor cate o
.
20 martie:
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
21 martie
Keane Peter -- AlinaMizzi
22 martie
Alice-Miruna - - Kit
Bianca Nicola - - Stefanna
23 martie
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
24 martie
Eduard - - Erika24
25 martie
Cristian - - Mihaser
Stefan Vlad - - TweetyGeo
Vlad - - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83
26 martie
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami
28 martie
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
29 martie
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
30 martie
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
31 martie
Adina Nicoleta - -Andra Simona
Ii pupam
cu drag pe ghioceii aniversati!
Mihaser , la multi ani fericiti alaturi de baietii tai dragi! Toate visele sa ti se implineasca si cat mai curand o surioara pentru Cristian! 
Am citit in maaare fuga ce ati mai scris, bebei bolnaviori carora le dorim insanatosire grabnica si ii
, neintelegeri cu mama ( si noi avem
dar incercam sa nu punem la suflet)...
Multumim de aprecierile pentru pozele de la intalnirea cu MP si Catrinutza, a fost super dar prea scurt si eu una abia astept sa ne mai vedem. Am reusit sa o cunosc si pe Mari78 si pe papusica Teodora, din pacate n-am reusit sa fac poze, s-a stricat aparatul foto...Chiar ieri m-am dus la service Canon cu el sa vad ce are si am ramas profund dezamagita...l-a luat un nene si l-a zornait putin(la fel cum zornaie un bebe o jucarica) si mi-a zis ca nu stie ce are dar costa 250 lei, asa dint-un foc...drept urmare l-am pus pe tati sa cumpere altul si il vom repara pe asta cand ne intoarcem , ata ete.
Acum sa va zic cateva cuvinte si de fetele mele ca nu stiu cand mai pup eu loc la calculator. Anna a capatat incredere la mers si o ia la sanatoasa, fuge de mine, asta asa in cateva zile, mergea ea de o luna asa mai timid, dar aici si-a dat drumul bine de tot, papa bine, a servit chiar si urzici
, dintii sunt la noi in plina explozie acum, avem 4 sus si acum au inceput cei de jos, ciudat cum apar dar pediatrul nu s-a mirat. Am ajuns cu ele la dr Stanciu, recomandat de Monica, super medic, mi-a zis de Anna fara sa apuc eu sa-i zic nimic de treaba cu bronsita si ca se pare ca are teren alergic, ne-a dat analize de facut si azi mergem din nou sa ne vada. Daria si-a revenit, slava Domnului, are din nou culoare in obraji, am tuns-o ca pe Alba ca Zapada
, in fiecare zi vrea sa se intalneasca cu Vlad al Monicai la joaca, se infiripa ceva
, o las pe MP sa va povesteasca mai multe...![]()
Eu m-am rasfatat un pic cu suvite si tunsoare noua( multumesc de aprecieri), am fost pe la cosmetica, masaj si cam atat.
MAine il asteptam pe tati care e mort de dorul fetelor, i-a tot spus Dariei la telefon ca ii e dor de ele iar ea i-a zis" stiu tati, si mi e mi-e mila"
.
Va pup pe toate si mai ales pe piticuti si va doresc petrecere frumoasa de Florii!
tania2 spune:
Fetele, anul trecut in sambata dinaintea Floriilor am adus-o pe lume pe Bianca.
Am asa o stare de-mi sare inima din piept!
Ma intreb ce m-oi face pe 15.
Hai pupici ca e zi de relaxare!
pa
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
ciuf spune:
La multi ani, Adina! O viata cat mai frumoasa si usoara iti dorim.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Polixeni spune:

28.03
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
29.03
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
30.03
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
31.03
Adina Nicoleta - -Andra Simona!!!
Fetelor sunt tare suparata...aseara pe la 11 imi asteptam sotul de la serviciu si nu mai venea.Se facuse 11.30-12.00 si el nu era acasa.Cand ma suna si-mi zice ca va intarzia pt ca a avut accident cu motocicleta si ca e la spital si ca nu poate vorbi.La inceput am crezut ca e o gluma...trece 1/2 de ora fara nici o veste si sun iar.Imi raspunde un doctor si-mi zice ca e accidentat,il controleaza doctorii de garda si ca si-a rupt mana.Innebunisem...unde sa plec in toiul noptii,ce sa fac cu copilul(nu am nici carnet de conducere)???Il sun pe frate-su si ii zic sa mearga la spital.Am crezut ca innebunesc de agonie.Am mai incercat sa comunic cu el dar nu am putut.L-a adus acasa fratele lui pe la 3 dimineata.M-a pufnit un plans cand l-am vazut....il lovise unul cu masina care mergea neregulamentar si l-a lovit din plin aruncand motocicleta cat colo .Noroc ca si-a pus mana la cap si la fata ca altfel....nici nu vreau sa zic.In concluzie are mana dreapta in ghips,e lovit la barbie si la coaste(din fericire nu sunt rupte).Ne-am pus in pat la ora 4 ca intre timp se trezise si Nick ca niciodata si la 7 ne-am trezit sa mergem iar la spital pt analize de sange.Acum va dati seama ca nu poate face nimic,asa ca eu il schimb,eu ii dau sa manance,eu ii fac baie.La nunta va fi cu ghips.Iar venirea in Ro se anuleaza in conditiile astea.Sunt nauca de cap dar nici nu pot inchide ochii....
Cred ca v-am plictisit cu problemele mele dar simteam nevoia sa ma descarc un pic...acum fug sa vad daca are nevoie de ceva.
Va pup pe toate!