LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Tania acum am vazut ca avem aceleasi invitatii.Mie mi-au placut la nebunie.Toata lumea de aici le-a laudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Adina Nicoleta! Sa cresti mare!
Cat multumesc! O sa-ti scriu un PM...ce tare faza cu mila!
Poli imi pare extrem de rau! mai ce ghinion aveti! sper ca asta sa fie ultimul necaz!
tania si noi ne tot gandim la anu` trecut pe vremea asta...
Kim e foarte faina melodia 10 si noua ne place forte mult! super dedicatia ptr Alicia!

Va pupacim! Azi am fost la porumbei, maine mergem la circ!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
UAU ce de ati mai scris. Bravo! Eu sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile si abia am reusit sa intru pt ca vreau sa urez la multi ani ghioceilor nostrii
La multi ani!
28 martie
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda

29 martie
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz

30 martie
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

31 martie
Adina Nicoleta - -Andra Simona
Recunosc ca este prima oara cand intru fara sa citesc ce ati mai scris, dar promit sa ma revansez saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, ADINA, si multa iubire!!!!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

hallo, hallo
sa incepem cu un banc pe care mi l-a spus sora-mea si la care am stat 5 minute sa ma gandesc, abia apoi am ris

(a se citi cu voce tare!!)

Q: why is 6 afraid of 7?
A: because 7 8 9!!!

(8=ate)

pentru cine nu se prinde, cred ca explicatia este ca generatia asta noua gandeste muuult mai sucit decat gandim noi

MICAALSA,
am vazut pozele de la ziua Iuliei, tare faina ii fetita asta, dar cred ca stiai dejaa primit jucarii foarte simpatice, merci pentru idei, ca nu mai stiu cu ce s-o mai distrez pe mandra mea

TINA,
wilkommen! am vazut poze de David: tare simpatic si mare e, mai scrie!!!

ANDREEA,
super pozele de la ziua lu' Bubu, am incercat sa va sun mai pe dupa masa dar cred ca erati in toiul petrecerii...Bine ca macar Dragos a reusit sa il prinda pe C. vad ca Thea a fost in forma maxima, sper ca i-ati spus ca urmeaza o petrecere si mai mare in curand, sa fie pregatita As vrea si eu adresa de fabrica de papuci, pliz!Pup si spor la munci , ca imi dau seama ca nu mai ai timp nici sa respiri

AIDA,
si eu i-am tuns bretonul Bieitare haioasa Alexa bretonata, si ce bine merge!!!!Pup maxim, mai trimite poze

LAURA,
foarte faine pozele de la party, cred ca esti tare mandra de fetele tale, sunt superbe amandoua!

POLIXENI,
imi pare tare tare rau de accident, nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut pana a ajuns acasa..si eu ii spun lui Dr tot timpul sa conduca mai prudent, ca masina e nervoasa si mare, si mai ales, sunt destui nebuni pe strazi si tu conduci corect, dar degeaba.,,,Sper sa se refaca ccccat mai repede, oricum sunt 100% sigura ca o sa fie super la nunta si botez

MONICA,CCCATRINUTZA SI CAT
am vazut pozele de la intalneala voastra, superrrrr!copilasi unul si unul!!! cred ca tanti Catrinutza e suparata pe mine ca nu am raspuns la tel atunci, dar eram cu Bia cu Panadoale...Acum e ok, insa am obs ca ii ies amandoi incisivii, deci banuiesc ca asta a fost cauza de febra...Oricum, eu sunt available in continuare pentru intalneli, CAT, voi cat stati in Ro?

CIUF,
apropo de ce spunea sotul tau: mie mi se pare ca arati super bine, esti o mamica de 2 pui mici, daca asa as arata si eu dupa doi copii, mi-as da diploma de meritcred ca el vroia sa iti spuna, in stil masculino-sucit, ca ar trebui sa te odihesti mai mult, probabil e ingrijorat...Pup si sper ca sunteti ok!

DELIA,
cum te mai simti?ai facut testul de sarcina?iti tin pumnii sa fie ok si sa fie fetitamai pune poze cu Rudy!!!

CATRINEL,
6 intr-o saptamana?incerc sa inteleg ca nici ei nu ii e bine si ca o dor gingiile cand imi da peste mana cu lingurita si intoarce capul, dar cand o vad cu cata pofta mananca paine goala sau biscuite (NU intre mese, ca masa propriu-zisa cand orice altceva esueaza) imi vine sa ma las de meseriece mi-ar placea si mie sa ne mutam mai repede la casa noua, abia astept desi ma enerveaza rau de tot mutatu' si re-aranjatu'...hmmm, despre mama ta, mi-ai citit parerea in mail, in rest tot ce incerc eu sa fac este sa evit greselile pe care le-a facut sau le face ea si sa inteleg ca si ele trec printr-o perioada mai dificila a vietii (nu stiu cati ani are mama ta, dar a mea la 52 nu prea vrea sa accepte ca e bunica si ca nu mai are 30), plus menopauza, bufeuri, etc..Pana la urma, tot o iubesc, desi ma enerveaza de numaPup!!

AMEERA,
ma bucur mult ca mai scri aici!despre bona: noi inca cccautam si nimic pe gustul nostru (blonda, 20 de ani, 90-60-90-glumesc), dar eu nu trebuie sa incep serviciul in deplasare neaparat, mai lucrez de acasa...Despre gradi sau cresa, si eu vreau sa o dau pe Bia, insa dupa 3 ani, cel putin asa m-a convins Dragos: cica in primul an al unui bebe cei mai importanti sunt mama si tata, in al doilea an- intra in schema si ceilalti membri ai familiei si de abia din anul 3 strainii (adica ccolectivitatea) . Ma rog, teorii si teorii. Pupam maxim!

BIA,
felicitari pentru primul "ihi" al lui Anthony, imi imaginez cat de haios a fost! si inca o data, sorry pentru...Pup si vreau poze noi!!!

nu plecati , ca mai avem

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetele...
is cam suparici..venim in Ro si nu avem cine sa ne pescuiasca de la aeroportul Otopeni.
Dupa atata zbor..numai taxiuri nu vreau sa vad ..mai ales ca nu stim Bucurestiul si ne-ar duce cine stie pe unde..
Daca se indura vreo mamicutza..tare fainuc ar fi

Poli sanatate multa la sot..si refacere ultra rapida!!
Pup feteleeee!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

SERJ,
noi cand ne vedem?ai mai pus poze cu Ambra si nu am fost pe faza?daca da, da link repejor sa vada si moi!!!sper ca se simte mai bine mititica si nu se mai lupta cu mucisorii!

IRINA,
tu cum mai esti cu piciorul?sper ca e totul ok!Andreiasul ce nazdravanii mai pune la cale?

EMA,
pai da un semn cand iesiti la spazieren si ne vedem! eu cu Cata (Utocatalina) ne-am vazut intr-o zi intamplator si ne-am recunoscut instant, eu o vazusem in poze la mamici de ian-feb si si ea pe minesa fi vazut ca fete au facut sotul ei si Dragos cand ne-am oprit in mijlocul drumului si ne holbam una la alta: Catalina???daa, Noe????Pup!!

STEFANNA,
ce fain, la Niagaravreau si eu!!!! ce mai face papusa mica?sa mai pui pozeee!Pup!!

(atata tot pup, zici ca's pupaza din tei!)

ADA,
ce sa-ti mai zic in public, mai diar, ca noi ne consumam in privatsa stii ca inca astept pozele de la ziua Maiei si succes maxim tie la concurs!Pupam toti!

GABI,
felicitari pentru progresele de Alex si spor la pregatiri!

MARIANA,
sper ca te simti mai bine!!ce mai face puiuta cea mai mica?vai ce dor imi e si mie de un bebe mic, mic!Markus ce mai face?merge, vorbeste, a invatat tabla inmultirii (ca eu ma chinui sa o invat pe Bia, dovada o sa o pun pe un filmulet)Ce zic copiii mai mari de cea mica?cred ca sunt topiti dupa ea, nu?

ALINAALEX,
foarte faine pozele de la party, se vede ca v-ati distrat super , si mai ales personajul principalPup!

TANIA,
merci!!si pe mine ma tenteaza BMW. ceva poze noi cu Bianca?

CATRINUTZA,
sper ca nu esti suparici pe mine pentru neparticiparea la intalneala de weekend...Am citit de plimbarile nocturne ale Mariucii, sa stii ca si Bia se trezeste mai des in ultimul timp noaptea si plange, si eu zic ca de la dintii aia care tot ies...Si da, in momentele astea, mami e cea mai buna de consolat. Noi o luam in pat cu noi dimineata, acolo isi bea laptele de dimineata iar eu sper, de fiecare data, ca mai doarme inca macar o ora. Evident ca acest lucru nu se intampla si pana la urma tot trebuie sa ma trezesc...Pup maxim!

MIHA,
ce ficior fain ai!glumeam cand am spus ca merg la Ada, desi daca ar fi dupa mine m-as prezenta la apel cam la 2-3 zile la ea, ba la un ecler, ba la un tort, ma intelegimasina nu vreau sa o conduc inca, pana nu mai exersez cu un coleg si pe o alta masina, a firmei, mai mica si la care nu ma voi stresa prea tare daca o ating vreun pic de ceva...Pup!

CAT,
ma bucur mult ca si-a revenit Daria!ai primit numerele mele pe messenger?sper ca da, daca nu le retrimit...Arati f bine cu suvitele de la intalnire, si pe mine ma tenteaza ceva de genulPup!!!

aaaaau, am facut buba la degete de la cat am scrisapropo, v-am zis ca m-am reapucat de fumat?nu stiu ce m-o apucat, bine, nu fumez niciodata acasa, numai cand mai ies prin oras fara Bia...asa, socially..Mai sunt mamici fumatoare in afara de maestra noastra cofetara?
as mai scrie, dar mi-e somn de pic...daca nu am timp maine, vreau sa urez de azi

LA MULTI ANI FLORILOR SI FLORICELELOR, SI O ZI SENINA SI FRUMOASA!!!

noapte bunissima!

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut de pacalici!

Fara nicio pacaleala:
La multi ani Mariana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de husband si minunatii Monica, Matei, Markus si Magda (deocamdata!)

Fetele eu am scos o lista din prima pagina...cea in care erau trecuti sarbatoritii pe zile, indiferent de luna...Nu cred ca vor mai fi urari de la multi ani la 1 an si o luna, un an si 2 luni...Daca voi credeti ca e necesara...eu o pot pune inapoi...Astept pareri!
De asemenea va rog sa imi spuneti daca observati erori in lista mare.
De exemplu data la care Dianad a nascut nu mai era...era decat 1...si era pusa prin luna aprilie...Diana sper ca in martie ai nascut si nu am facut o gafa.

Iris si Amereea poate ne spuneti si voi luna si ziua cand va sarbatorim!

Am tras cu ochiu` la fetele de ianuarie februarie 2006 si ele au o listuta mult mai mica...am ramas foarte surprinsa, avand in vedere cat scriu...ma gandeam ca e mult mai lunga!
De asemenea pe lista cu sarbatoriti am trecut-o pe Anna fata Marilenei 12..ptr ca daca tot am votat-o in concurs ma gandesc sa ii si uram de ziua ei. Sper ca nu va deranjeaza!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MARIANA SI TOT CE ITI DORESTI TU PENTRU TINE SI CEI DRAGI!!!

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Saaal
fuseram la o plimbare cu bicicletele, asa vreo 12 km. Vreme faina, soare, pomii inmuguriti, iarba verde ... o placere sa te plimbi. La un moment dat, pe drumul nostru poposiram si intr-un parculet. Ma intinsei pe iarba, ma uitai la cerul cel albastru si ma gandii ce fericita sunt sa traiesc intr-un loc unde ma pot bucura de frumusetea naturii, de aerul cel curat. Mai ca nu imi mai venea sa ma ridic. Noroc cu al meu sot ca ma tragea de maneca sa plecam ca avem cale lunga pana acasa.
Noe, l-ai citit bine pe al meu sot. Asa stie el sa mi se adreseze. Franc si nu realizeaza de multe ori ce mai scoate din gura, mai ales la "complimentat". Dar, nah, nu are inima rea, e tare bun cu noi. Insa ii mai trebuie si ceva "training".
Azi avuseram cumpana. I se strica mamei caruciorul cu Eva in el. Noroc ca a fost in car seat. La o bordura se rupse caruciorul in doua. Ce-i drept e un carucior folosit la maxim. L-am folosit noi la doi copii si inca o prietena pentru baietelul ei timp de doi ani.
Eva zbura din el fiind in car seat. Noroc ca nu se lovi fata, dar fu zdruncinata si se cam sperie.
Poli, Doamne fereste! Eu ma opun total motocicletelor. Sotul se tot da bine pe langa mine sa-l las sa-si cumpere motocicleta (si el fraierici, se poate duce la dealer, o ia si gata afacerea - ca de dus inapoi nu o poate duce) si eu nu sunt absolut deloc de acord. Ma sperie numai ideea. Sotul tau e obligat sa poarte casca pe cap? Ca aici e lege, ca orice motociclist sa aibe casca. Altfel se bucura de o amenda usturatoare.
Te compatimesc ce greu iti va fi acum cu doi "copii". Iti doresc putere si refacere cat mai usoara sotului.
Invitatiile sunt foarte elegante. Cand e nunta?
Pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput