LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI
MIHASER!!!
ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME, SA FII CEA MAI FERICITA MAMICA SI SA VINA CAT MAI REPEDE SURIOARA LUI CRISTIAN!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

PFUAI DE MINE CE POZE FAINE AM VAZUUUT ! (de la intalnirea lui Catrinutza cu MP si Cat)

MP (Monica), ai niste baieti, sa-ti traiasca ! si Care mai de care mai frumusel ! Si tu continui sa ma uimesti cata energie poti sa ai. Pai abia ai venit in tzara si te-ai apucat de renovat casa ? Cu 2 copii mici ? Esti tare ! Eu sunt prea batrana pt. asa ceva ....

Cat, fetitele tale sunt tare dulci, fotomodele amandoua ! Iar tie iti sta foarte bine cu suvite !

Catrinutza, acum mi-am dat si eu seama ca Mariuca iti seamana foarte mult ! Aveti amandoua niste ochi expresivi, vii si foarte frumosi ! (Nu ca tati ar fi un urat, dimpotriva, dar nu zic mai multe despre el ca poate te superi pe mine )

Noe, m-am uitat si eu la emisiunea aia si imi pare rau ca Utocatalina nu a castigat. Dar i-au cazut niste intrebari tare grele, nici eu nu stiu daca as fi stiut (la aia cu varsatul de vant, sigur NU) !

Tinaaaaaaaaaaaaaaa !!! Ce surpriza extraordinara ! Cum sa te uitam, vorbesti prostii ! Nu ai fost tu "mama" noastra vreme de 9 luni ? Scrie-ne mai mult, noi te asteptam cu drag !

Catrinel, dar numai 2 obiecte a ales Oana de pe tava ? Stiam ca trebuie 3. Oricum e super ce si-a ales.

Ameera, asa, scrie mai des, ma bucur ca ai prins curaj.

strudel, bine ai venit. Scrie mai multe despre voi : ce faceti, cum va jucati, daca sunteti cuminti,, etc.

Ile, Kim, sunteti bine ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Claudia, ce frumos tort a avut Vladutz!!! si ce cavaler ai tu acolo!!!
Irina, n-am iesit in poze la celelalte party-uri, dar diseara sigur o sa-mi vezi freza noua . Ai dreptate, am vazut si eu pe carnetul de vaccinari ca scrie de ROR (intre 12-15 luni cica se face).
Am vazut-o si eu pe Catalina la emisiunea lui Marutza (NOE, merci ca ne-ai zis) , imi pare rau ca n-a castigat. Ce mare si frumoasa s-a facut Bia ei!

Marc doarme acum, dupa ce se trezeste papam, iesim afara cateva ore , iar la 18 suntem la Clubul Mamarutzelor la partyyyyy!!!
Revin diseara cu poze!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Thea Antonia, Anda si Marc Alexandru , LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si sanatosi, mult noroc si fericire in viata, sa va bucurati familiile cu realizarile voastre. Pupici si mamicilor voastre Andreea Georgiana,Loranda si AlinaAlex , sanatate si putere de munca.

La multi ani! MIHAELA (mihaser), sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele ( bb 2 cat mai curand).

Ciuf bine ca aveti vreme frumoasa si va bronzati. Puteti sta mult afara si soarele face bine la copilasi , aerul curat deasemenea. La noi cand e soare e si vant si mie mi-e cam frica cu vantul ca de la el ni s-a tras ultima raceala chiar daca afara era cald. Ziceai de minimul de lapte de 350 ml, noi pe aici ne situam ca mofturosul meu desi are o luna de cand nu-i mai dau san el tot mai vrea, imi ridica bluza, trage de sutien si-si baga gurita sa mai suga. Nu mai are ce dar e insistent si mai spera.
Motul i l-am luat la un club de copii care este foarte aproape de blocul nostru. In casa n-aveam unde iar la restaurant era fum si el nu s-ar fi bucurat deloc de ziua lui. Asa a fost fericit, a avut copii si ne-a fost si noua usor. La pret am iesit oricum mai bine decat la restaurant.

Delia tinem pumnii sa fie fetita in burtica. Ai grija de tine protejeaza-te cand poti si-ti da Rudy voie. Greturile sunt semnul ca testul pozitiv se apropie. Pupici.
Noe am vazut-o si noi pe Cata si Bia, n-au castigat dar oricum e subiectiv concursul. Pe ele le-am mai vazut prin zona dar pe voi de un an de zile n-am reusit sa va vedem, o tii ascunsa pe zana ta, stim noi.
Am vazut pozele de la intalnirea Monicai cu Cat si Catrinuta, copilasi frumosi, mamici pe masura. Poate facem totusi posibila intalnirea la mai multe mamici si bebei intr-un parc sau un club de copilasi.

Va las ca se arde mancarea si acum se scoala Mario si nu mai am timp de nimic. Pupici.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI,MULTI,MULTI ANI,ANDA,MARC ALEXANDRU SI...BUBU!

SA VA SCOATA VIATA IN CALE NUMAI SURPRIZE PLACUTE SI OAMENI SINCERI SI BUNI!SA AVETI PARTE DE VISE IMPLINITE SI DE IDEALURI MARETE,PE CARE CU SUCCES SA LE ATINGETI!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an...12 luni...365(cred!)de zile si mii de ore petrecute alaturi de minunea cu ochi albastri si sfredelus in fundulet.Dimineata,exact in momentul in care, anul trecut mi se rupea apa,am simtit aceleasi senzatii si aceeasi emotie puternica.Si m-a cuprins o nostalgieeeee.
Cristin s-a imbracat cu aceeasi camasa din ziua aceea(a purtat-o in fiecare luna pe 28)si era la fel de emotionat ca atunci...

Astazi vor veni in vizita bunicii si...cine va mai vrea(fara invitatii),iar la sfarsitul lui aprilie facem...chef de chef.
Tot astazi vreau sa-i imprim palmutele si calcaiele in rama cu lut(am gasit la b e b e l u s u l t a u).Tati a comandat tortulet,prajiturele...asa ca tot vom incropi o petrecere micuta...cu poze,evident.

Miha,LA MULTI ANI,sa va traiasca ingerasul cu par ondulat,sa va aduca numai bucurii iar voi,sa-i faceti un partener de pozne!Si...sa fii iubita,rasfatata si...respectata!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Eu,Bubu(mare,acum!),multumesc tuturor ghioceilor prieteni si mamicilor lor pt. urari.Si abia astept sa va cunosc pe toti.
Mami a pus poze cu mine(si cu Teodora),incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2495583570079410238poBPaz

Si,pt. improspatarea memoriei,asa aratam eu acum 1 an(fara cateva ore)http://good-times.webshots.com/photo/2956066300079410238KAEVHb

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani Mihaser!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

LA MULTI ANI MIHASER!
Sa ai parte de clipe pline de bucurii alaturi de Cristian,sotu' tau siii,siii.......sper din toata inima,alaturi de o fetita cu bucle mari!

Dana_R,salutari de la Vlad pt.Sebi!
Delia,daca iti doresti asa mult o fetita sunt sigura ca va veni.Sper sa aud numai vesti bune legate de sarcina!
Sora mea si-a dorit mult un baietel si a tot facut la copii,cu gandul ca poate,poate va fi baiat.La nr.4 s-a oprit.
Sti care e culmea ironiei?Ca Vlad seamana cu tatal meu si cu sora mea, de unde s-a concluzionat ca asa ar fi aratat baietelul asteptat.
Eu m-am decis tarziu sa fac un copil pentru ca eu si sotu' meu am "copilarit" o lunga perioada de timp,iar cand ne-am hotarat nu s-a putut din prima,cum m-a asteptam,cand s-a intamplat am pierdut sarcina si a trebuit sa mai astept ceva pana la sarcina cu Vlad.Pana acum cateva luni sotu' meu ma batea la cap sa-i mai facem o surioara lui Vlad,dar nu sunt f.hotarata.Am fost la ginecolog si mi-a dat OK-ul,chiar daca nu au trecut doi ani de la cezariana,dar a subliniat faptul ca in primul si in primul rand copilul trebuie sa mi-l doresc eu.Inclin spre nu.
Ciuf,tortul a fost acoperit cu martipan si blatul a fost cu cacao,crema de ciocolata si visine.
Catrinel,mi-a placut predictia pt.Oana:software pt.industria cosmetica
Catrinutza,stiu ca Maria e Duracell,dar si faraOana ii calca pe urme
Catrinutza,Cat,MP,super intanirea voastra!Vrem si noi!
Amereea,nu vreau sa te sperii,dar pediatra mi-a zis ca eruptia dentara dureaza pana la un an si jumatate,deci...show must go on!
Carmenpit,spor la pregatiri!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

[red]la multi ani[/red] tuturor bebelusilor care se serbeaza azi 28 martie! Teo, Marc si Anda!
ciuf multumesc pentru mesaj ! de azi o sa fiu si eu alaturi de mamicile de ghiocei
asa ca...bine v/am gasit!

iris mama de maria 1 anisor 3 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - loranda

LA MULTI ANI puiutilor care astazi sarbatoresc primul lor anisor.
Andreea Georgiana am vazut pozele cu voi. Sunt superrrr !

Mihaser

Mihaser LA MULTI ANI si multa, multa sanatate !!!

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput