***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Lavi de regula asa raspunde Sabine, ca nu a sosit, thank you for waiting. Ii parvine ei cam la 24 de ore, probabil de la o secretara, ceva.
Dar acum faxul era de joi si pana ieri la pranz ar fi trebuit sa ii soseasca. Asa ca mi-a scris ca nu l-a primit si ca daca il re-trimit sa scriu pe el REFAX. Asa ca aseara l-am refax si i-am si scris ca l-am dat din nou dar vad ca iar nu a raspuns. Asa ca gata, nu o primeste nu ma mai stresez si cu astia 4 euro, cand o sa discut comanda din 24 feb ii zic sa imi vireze cu 4 euro mai putin, sau nu stiu....
Oricum, desi stiu ca nu e bine sa fii negativist, deja ma tem ca nu imi ajung nici coletele re-trimise, din 15 si 20. Eu inca sper dar cum vad ca se gasesc tot mai multe cazuri de colete nesosite nu mai stiu cine e de vina si care e motivul disparitiei, insa nu pot nici sa dau bani la nesfarsit aiurea, in tramvai.
lavi02 spune:
In niciun caz nu dati simultan Paxeladine si secretolitice!!!
Paxeladine calmeaza tusea (se da pt tuse seaca, iritativa) iar secretoliticele inmoaie secretia pt a fi mai usor de expectorat; daca are tuse cu secretii e chiar necesar sa tuseasca, sa le elimine.
Cel mai bine si mai bine urmati sfatul pediatrului, nu dati voi ce sirop ati mai auzit ca e bun.
In Stodal eu n-am nicio incredere, la noi n-a avut niciun efect.
Natalia a avut recent o tuse urata care i-a trecut treptat in timp, fara niciun sirop, doar cu umezit atmosfera, Pulmex/Karvol, ceai de tei cu miere... (la sfatul dr).
lavi02 spune:
aissa, eu l-am trimis vineri.
La mine e pt reglarea comenzii, nu renunt la aia 27 de euro.
Dar nici eu nu mai fac nicio comanda pana nu se regleaza treaba cu asta. Si nu mai fac comenzi mari, peste 60 de euro, ca pana la urma e o loterie daca iti vine sau nu. ![]()
gabitaco spune:
Vad ca vb de muci!!! Si noi avem
.
Noi folosim Sinupret sirop, iar pt nasuc Humex spray cu apa de mare, vibrocil si lampa aromata in camera, cu ulei de eucalipt si vad ca de vineri pana azi situatia pare sa se indrepte vizibil. Stodal am luat si noi ... da nu mi s-a parut grozav. Mai bine i-a mers cu Eurespal. Sanatate multa la puiuti
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
cin spune:
Gata, am venit de afara, hranit copil, culcat copil, trimis mail Sabinei si astept raspuns.
Lavi, Aissa...eu am doua comenzi nesosite. la una am aplicat cod pt transport gratis si la cealalta am platit transportul. teoretic la retrimitere n-ar trebui sa mai platesc iar transport, nu?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
felicia74 spune:
Gabitaco imi pare rau, tot nu v-a trecut? Cum e Sinupretul?
Vezi ca la farmacie e un inhalant special (chiar asa ii zice "INhalant"), in care se gasesc mai multe uleiuri ptr aromoterapie - brad, menta, eucalipt, levantica... E super, desfunda foarte bine narile. Mie mi-a zis dr sa fac seara inhalatii, dar Mateii ii poti pune in lampa de aromoterapie.
Sanatate multa!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
Gata, am venit de afara, hranit copil, culcat copil, trimis mail Sabinei si astept raspuns.
Lavi, Aissa...eu am doua comenzi nesosite. la una am aplicat cod pt transport gratis si la cealalta am platit transportul. teoretic la retrimitere n-ar trebui sa mai platesc iar transport, nu?
o floare pt doamne
Sunt cele doua puse de Madau pe prima pagina? Sa inteleg ca restul au sosit. Cate au fost in total?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Feli Sinupretul e ffff bun. Mateea e mult mai bine, dar tot mai are ceva mucisori. Doarme bine si papa bine, e vesela se joaca. Aromoterapia face minuni, deocamdata mergem pe eucalipt .
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
cin spune:
Felicia, eu inca n-am primit nici un colet. am doua restante din febr pt care vreau sa cer sa-mi trimita alte produse si mai am doua comenzi care inca sunt in termen ![]()
o floare pt doamne
lavi02 spune:
cin, tu ii vei da Sabinei o comanda ca sa ajungi cu pretul total la cat ai platit tu. Nu cred ca iti mai ofera ea transport gratuit. Decat daca faci din 2 colete unul singur si atunci platesti aia 5 euro o singura data.