***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stiu ca sunt offtopic,dar va intreb : asta mic a inceput acum sa tuseasca.Tuse productiva (cred) in faza asta a racelii.Voi de unde stiti ce siropuri de tuse sunt indicate in cazul asta?Care sunt pt tuse seaca si care pt tuse productiva,ca citind pe prospecte eu nu m-am lamurit?
De exemplu siropul ala indian pt care caz e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Jasmine,si Mariuca tuseste tot 'productiv'.Nu stiu de siropul indian,dar la noi merge cu Mucosolvan Juniro si Sinupret.Sanatate multa!
Nu mi-a venit coletul din 14..deja intru si eu in 'trepidatii'..ce naiba????Ingros randurile celor ce converseaza cu Sabine?????
Nasa mea v-am zis ca a patit altceva;a dat 2 comenzi,pe 7 si 8 Martie,de pe acelasi card.Comanda din 7 venita,comanda din 8 nici nu a venit,nici banii nu i-au luat de pe card.Acum sabine ii spune ca a avut probleme cu cardul..oare un mail ca nu pot onora comanda ca nu are bani,ca e cardul 'defect..etc,nu puteau sa dea?????Incep sa-i cred neseriosi..uneori.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am sunat-o pe pediatra si i-am spus ca ii dadusem Paxeladine si Ambroxol (de-astea aveam in casa) si mi-a recomandat Fluimucil pliculete, Eurespal sirop, Nurofen si Rinoness. A mai zis si de Claritin dar nu sunt de acord sa le dau. Am luat eu de la Plafar, Favitusin dar e apa de ploaie. Nici eu nu ma pricep prea bine la siropuri de tuse, nu prea am avut nevoie, din fericire... Si tusea lui Matei e productiva si avand in vedere ca toata lumea a laudat siropul ala indian...m-am gandit sa-l incerc. Pana si nenea de la Plafarul unde am intrebat a zis ca e extraordinar.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am terminat treaba dar acum vreau sa dau o fuga pana la posta sa pun niste declaratii ptr CASMB...cu ocazia asta intreb si de vreun colet. Revin pe la 1 si-s la dispozitia voastra si a Redoute-ului.

Jasmine eu ptr muci si/sau tuse ii dau intotdeauna Sinupret, e secretolitic si face foarte bine, apoi stiu ca fiecare sirop de tuse are si ptr productiva si ptr neproductiva...deh..am experienta ca de 1 sapt le-am incercat pe toate. HUMEX de ex are si ptr neproductiva si expectorant, PAXELADINE la fel, MUCOSOLVAN e expectorant, STODAL-ul e bun la toate. Fluimucil-ul pliculete iar e bun, dar io zic sa mergi totusi pe varianta sirop, coroborat cu SINUPRET

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Eu am sunat-o pe pediatra si i-am spus ca ii dadusem Paxeladine si Ambroxol (de-astea aveam in casa) si mi-a recomandat Fluimucil pliculete, Eurespal sirop, Nurofen si Rinoness. A mai zis si de Claritin dar nu sunt de acord sa le dau. Am luat eu de la Plafar, Favitusin dar e apa de ploaie. Nici eu nu ma pricep prea bine la siropuri de tuse, nu prea am avut nevoie, din fericire... Si tusea lui Matei e productiva si avand in vedere ca toata lumea a laudat siropul ala indian...m-am gandit sa-l incerc. Pana si nenea de la Plafarul unde am intrebat a zis ca e extraordinar.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

La care Plafar ai gasit siropul indian?

Eu sunt asa in ceata pt ca stiu ca e mare diferenta intre tusea seaca si cea productiva si nu orice sirop de tuse e bun pt oricare dintre situatii.Dar niciodata nu mi-a fost clar care e pt tuse seaca si care pt tuse productiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Uite linkul cu siropul indian:
http://www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=4001361&view=&osCsid=d6b753757a4bd4fa4a140d78442cf073

Aici zice ca este bun pentru toate tipurile de tuse.

Pentru nas infundat, ca sa poata dormi linistit noaptea eu am folosit Karvol - sunt niste capsule care se sparg si se rastoarna continutul pe o batista si se pune in patul copilului.
Asa arata:
http://www.efarma.ro/products.php?id=757

Sanatate

Mergi la inceput

Karvol folosim si noi si intr-adevar il ajuta la respiratie.O sa caut si eu siropul ala minune.

Hai ca am deviat de la obsesia noastra cea de toate zilele,LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Tusea seaca e fara secretii,si trebuie calmata,deoarece irita caile respiratorii fara sa se elimine nimic,cea productiva e cu secretii si nu trebuie oprita deoarece ap. respirator se apara si vrea sa le elimine (secretiile).Sunt siropuri si pentru un fel de tuse si pentru altul!Dar,cel mai bine,consultati pediatrul,mai ales cand o tuse dureaza de ceva timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Siropul indian nu l-am luat inca, l-am trimis pe bunicul la un Plafar din p-ta Moghioros. Sa vedem daca vine cu el...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Claudia, eu siropul l-am luat de la un plafar din Piata Valea Ialomitei. ( asta daca nu gaseste acolo)
Stau tot in Dr. Taberei.

Mergi la inceput