***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata si de la mine! Sper sa vina azi ceva colete, chiar ar fi cazul sa mai primesc si eu ceva produse...ca vad ca acum nici mailuri nu imi mai trimite d-na Sabine asa des. Nu-i nimic, de luni o iau de mot cu comanda din 24 februarie...dar sincer asa ma tenteaza sa cer cec decat sa ma strofoc atat iar insa ma tem ca din 28 de euro nu ma aleg cu nimic... Ma mai gandesc, poate mai apar ca disponibile produsele si mi le retrimite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa si io zic sa ceri cec..macar iti iei ce vrei/daca vrei si daca-ti convin preturile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, de cand astept comanda duc bucuroasa gunoiul (inainte era o corvoada, ne tot invitam eu si sotul). Uite la ce e bun LR

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, eu am intrebat-o ieri pe Sabine de fax si azi mi-a raspuns ca nu l-a primit si thank you for waiting.
Adica nu inteleg: nu a sosit faxul sau nu l-a primit ea de la o secretara, ceva? Asa ca am intrebat-o daca sa i-l retrimit.

Of, of! Cata bataie de cap!

Despre magazinul Naf-Naf din Dr Taberei, am fost si eu acum vreo 2 saptamani - aveau numai haine grosute de toamna - iarna.

Dar Silviei (fetita mea) i-a trebuit la WC asa ca ne-a trimis vanzatoarea la toaleta din hala si ca sa ajungem acolo am traversat hala. Bineinteles ca am aruncat un ochi asa, in trecere si aveau o gramade de haine de primavara-vara in lucru, in culori deschise, imprimeuri frumoase si vesele de vara... insa nexam disponibile in magazinul de prezentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

eu merg cu vlad prin politehnica, la plimbare. revin dupa 1.

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!
Eu n-am mai aparut aseara ca piticul meu nu s-a culcat pana aproape de miezul noptii.Pe urma am mancat (masa la ora aia sigur mi-a prins foarte bine la silueta) si pana am strans toate cele trecuse de ora 1.Pe la 1 si jumatate piticul s-a trezit plangand si a vomitat,asa ca una peste alta m-am culcat pe la 2 jumate.In fine,c'est la vie.

Claudia,nu ne povestesti si noua despre tarta aia cu mere?Ce fel de aluat?

Eu cred ca m-am zapacit cu cele 2 conturi,mi se pare destul de complicat.Cand aveam un singur cont era totul mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata !
Io zau ca nu mai am rabdare, azi cred ca dau o fuga la posta , poate-poate s-o fi rtatacit avizul si coletul meu din 7 o zace p-acolo aruncat...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna! Am trimis copiii afara si am strans un pic ca era ca la nebuni la mine in casa.

Am mai scris de mag fabricii, e la capatul autobuzelor 105, 368, prelungirea Ghencea, spre Domnesti chiar unde s etermina blocurile.

Deocamdata nici un aviz si postasul a trecut deja...

A fost o prietena de-a mea acum o sapt si vanzatoarea i-a spus ca peste 2-3 sapt baga colectia noua, de primavara... Dar eu sunt convinsa ca ce ai vazut tu, lavi, in hala va ajunge si in magazin...

Reteta de tarta mi-a dat-o asera, greierash78 pe PM si am facut-o in 10 minute, a iesit delicioasa si aspectuoasa, s-a mancat toata desi am fost 4 persoane la masa (au venit si ai mei in vizita)...sotul a mancat 3 portii!!!!! Ii dau un copy paste si aici: 4-5 mere potrivite
100 g faina
o linguritza rasa praf copt
50 g zahar
2 oua
100 ml lapte
o lamaie
o lingura zahar pudra
sare
Merele se spala, se curatza shi se taie felii subtziri sau se dau pe razatoarea mare.Se amesteca apoi cu albushurile batute spuma cu zaharul, o lingura zeama lamaie shi un praf de sare. Se adauga pe rand galbenushurile, laptele, coaja rasa de lamaie shi faina ametecata cu praful de copt.
Se amesteca ushor shi se toarna compozitzia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit, 40 - 45 min!
Se lasa sa se raceasca lent, apoi se scoate din tava shi se pudreaza cu zahar pudra!
Pofta buna!

Se pare ca azi nu mai am de facut nici un drum la posta...

Jasmine, multa santate puiului mic, ce a patit?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mersi pt reteta.

Piticul meu vomita din cauza mucilor pe care nu stie sa-i sufle cum trebuie.Se ineaca,tuseste si pana la urma vomita.S-a intamplat doar de 3 ori de vineri incoace,de cand e racit,dar e tare nasol.Plus ca se sperie si plange ca "ma doare burtica".Ne facem noi mari...

Daca vreti sa comandati ceva de la Taillissime,va recomand codul 52965 care da asa :
-15 euro reducere pt cumparaturi de 30 euro
-cadou setul de genti verzi
-FDP=0
-e valabil pana pe 30 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Offf! Si noi suntem inca cu tuse si muci, l-am trimis pe bunicu acum la Plafar sa ia siropul indian de care mi-ati zis voi. Mucii ii rezolvam cu pompitza atasata la aspirator. Matei e mare, stie sa sufle dar Mara la 1 an si jumatate mai greu...si plange, urla, dar o desfund ca nu am ce face. Apoi le pun picaturi: Vibrocil alternat cu Rinoness. Dar deja avem cam 2 saptamni si vad ca nu se lasa invinsa...dar nu vreau sa apelez la antibiotic, las sa mai lupte si organismul lor si sa-si faca anticorpi.. Si inca nu am inceput gradinitza, mi-e frica sa ma gandesc ce ne asteapta!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput