***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Multam ADINA!
Gagici eu am fugit la culcare, e destul de tarzior. Noapte buna!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nico26 spune:
Mada cred ca ai fugit deja. Vorbim maine la telefon ca nu suntem in Bucuresti. Pupici.
Nic
cin spune:
Neata fetele
Madau, saru-mana pt masuri....sotul meu e tot p-acolo (plus cative cm, dar nu mai mult de-un 44) desteapta de mine a uitat sa masoare sotul din dotare si acum masoara pantalonii
ma duc si eu sa verific coduri...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
addya, are peste 100 cm la bust. As zice ca e un 42-44 la noi.
Ce colet vine azi? 8 sau 15?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Claudia, ai deschis casa de pariuri? as zice 8
eu azi trebuie (sau as vrea) sa ajung in ghencea sa dau avansul pt o canapea si mi-e cam groaza. ar trebui sa merg cu vlad...cu tramvaiul (e innebunit dupa tramvaie, desi n-a fost niciodata cu nici un mijloc de transp in comun). ma mai gandesc daca merg...
o floare pt doamne
claujro spune:
Daca ajungi in Ghencea, ia-l pe 385 si te lasa langa magazinul fabricii Naf-Naf .
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Eli30 spune:
Buna dimineata,
Claudia, am vazut ca ai de vanzare trech-ul acela rosu...vreau sa te intreb e mare tare? Eu port 42-44 de obicei...si m-ar tenta sa-l cumpar..dar dupa marimile lor..mi-e sa nu-mi fie mare...
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Daca ajungi in Ghencea, ia-l pe 385 si te lasa langa magazinul fabricii Naf-Naf .
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Neata!
Hai ca m-ai facut curioasa, unde e mai exact mag asta?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Pe 385 in ce directie? spre domnesti? habar n-am zona, de-asta intreb. dar oricum, nu cred ca ajung pe-colo azi, ca-s cu vlad... parca nu m-as incumeta nici pana in ghencea sa ajung, desi doar ma urc si cobor din tramvai
o floare pt doamne
madau spune:
Neata
Io-s prin zona, ma duc sa continui curatenia...si apoi poate dau si eu comanda aia ptr nasa, ca n-am apucat ieri...m-am tot *oit cu codurile
Bafta la colete, o veni vreunul azi?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2