impresii litoral 2006

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pentru exemplificare,ca sa nu ziceti ca sunt nebuna,apa marii negre in august cand am fost eu:
http://good-times.webshots.com/photo/2544123350065259957veegor

http://good-times.webshots.com/photo/2085472170065259957aWzkGD

Evident ca sunt si zile cand are alge multe,nu este asa de albastra ca Egeea sau Mediterana,nici nu are cum sa fie,e Marea Neagrastiti voi,din cauza algelor care cresc in ea!
Pana la urma conteaza sa te simti bine unde te duci!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

stie careva care dintre statiuni si-a pierdut faleza?

unul dintre copii are 6luni iar sotul nu poate veni cu mine in Ro asa ca nu-mi pot permite(nu financiar) sa plec in alta tara.

Sabina deocamdata mi-a ramas privirea pe hotelul www.eximtur.ro/index.php?xpose=vacante_romania.showHotelIntern&hotel_intern_id=298&statiune_interna_id=55&judet_id=15&litoral=da" target="_blank">acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bits, e frumos hotelul ales si are o priveliste la fel de frumoasa. In domeniul hotelurilor, romanii stau mai bine la stele decat grecii la 2 stele.
Aici sunt poze din Grecia

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Viana, prin ce agentie ai gasit sa mergi 2 sapt in Italia cu 1000 euro?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Viana, prin ce agentie ai gasit sa mergi 2 sapt in Italia cu 1000 euro?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Chiar asa ... unde este oferta asta? Ca eu nu am gasit pe-aici astfel de preturi ... doar daca te duci la rude si, printre, la mare, la munte pe undeva ...

6+
Petronela

Mergi la inceput

Sunt o gramada de agentii cu oferte de 1000 euro/persoana in Italia, in bungalowuri. Iar diferenta intre 7 si 14 zile e foarte putin.
Pet, vrei sa spui, ca cu 3000 euro + bani de cheltuiala (probabil si transportul-dar acum sunt curse low cu 100 euro dus intors), nu gasesti in Italia sa stea o familie????

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Prietena mea cu sotul, a fost anul trecut aici la mare in Salou pe Costa Dorada, a stat la un hotel de 3* renovat, 9 zile cu demipensiune si a platit 440 de euro pt 2 persoane.
A mai costat 500 de euro avionul din Timisoara pana la Barcelona.
E adevarat ca nu a venit prin agentie, ci i-am facut eu rezervare si i-am ales hotelul dupa ce am prospectat cateva la fata locului si am ales ca raportul pret calitate sa fie cat mai bun.
Ei au fost tare incantati de conditii, de mancare si de tot.
Au vizitat si Barcelona si alte imprejurimi si au facut si plaja.

Eu am fost in 2000 ultima data la Mamaia si am stat la Rex dar acuma mi se pare groaznic de scump la ce ofera , asta in comparatie cu ce e prin alte locuri, la vremea aia nu fusesem in alta parte la mare decat pe litoralul romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Sunt o gramada de agentii cu oferte de 1000 euro/persoana in Italia, in bungalowuri. Iar diferenta intre 7 si 14 zile e foarte putin.
Pet, vrei sa spui, ca cu 3000 euro + bani de cheltuiala (probabil si transportul-dar acum sunt curse low cu 100 euro dus intors), nu gasesti in Italia sa stea o familie????

asa crestem noi

Pai "€3000 + bani de buzunar si transport" nu e tot aia cu €1000 ... 2 saptamani in Italia ... noi aici vorbeam de hotel, cazare, masa, vacanta si €1000 e cam putin pt. 14 zile ... Si bungalow nu e tot aia cu hotelul unde esti servit si ai totul de-a gata ... eu sunt adepta bungalow-ului, am fost la Venetia in bungalow si am avut conditii fff bune, ne-am simtit bine, dar, repet, nu e hotel ...

Conluzia a ceea ce am citit pe-aici ... ca iarba vecinului e mereu mai mare si mai verde decat cea din curtea proprie ... si ne miram de ce nu merge turismul nostru ... e drept, poate scartie, sunt conditii mai asa si-asa ... dar cum sa fie altfel daca banii se duc in Turcia, Grecia ... etc. Si mi se pare ca a fost destul de clara bits cand a precizat ca daca vroia impresii din alte tari intitula subiectul ca atare ... Fiecare isi spune parerea, e drept ... dar de aici si pana a judeca ... cei care vor sa-si arate BMW-ul pe litoral sau altele .... mie preturile mi se par mai rezonabile in Romania pt. o vacanta si mai ales imi place ca sunt printre romani ... tigani, prosti, frumosi aia care sunt ... dar sunt romani ... aud romaneste in jurul meu, ma duc sa cumpar un covrig si il cer in romaneste etc. ...

6+
Petronela

Mergi la inceput

Eu am terminat Facultatea de Management in Turism in 1999 pentru ca am sperat ca va fi un turism adevarat in Ro (am ales sa nu lucrez in turism), am brevet in Turism si am ajuns la concluzia ca marea majoritate a agentiilor de turism sunt revanzatoare. Nu va merge degraba turismul in Romania in situatia de fata, cum bine stiti si voi. Aca ca e normal ca iarba vecinului sa fie mai frumoasa daca e verde, nu uscata cum e la noi
Poate va merge, iar eu sunt pregatita sa fac vacante in Romania (dar nu pe litoral)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia hotelul acela Acapulco arata bine dupa parerea mea.Preturile vad insa ca ar fi aceleasi ca in Finlanda unde lumea se tot plinge ca e scump.

Iti admir curajul ca te deplasezi atit de departe cu cei mici pe avion atitea ore,etc.
Venind din afara,o vacanta in Romania pe litoral nu mi se pare deloc o idee rea,mai ales pentru copilasi care nu se vor gindi sa critice atitea lucruri ca noi adultii.

Sper sa va simtiti toti bine si sa va intoarceti cu o multime de amintiri frumoase

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput