impresii litoral 2006
venim in tara si as dori sa duc copii pe litoralul romanesc.nu am mai fost de 7 ani si nu ma pot decide in ce statiune sa merg si unde sa ma cazez de aceea apelez la voi.as vrea sa stiu d.p.v parintesc unde va placut,ce va placut si ce nu.multumesc!
Raspunsuri
Gabriela19 spune:
Si pe mine m-ar interesa deoarece la Vara dorim si noi sa mergem pe Litoralul romanesc.
Care sunt preturiile?? si unde este mai rentail la privat
sau la Hotel, mä refer la o perioada de cateva zile (maxim 5).
Vä rog sä ne ajuta-ti daca se poate cu cateva informatii si adrese sau chiar si nr. de telefon.
Multumim!
Eliza5 spune:
Deocamdata in top este Mamaia. Statiunea este modernizata, frumoasa, curata. Aveti acolo Aqua Magic, gondola, Luna Park, restaurante pe alese, hoteluri de 2, 3, 4 sau chiar 5 stele..
O mare problema insa este calitatea serviciilor. Foarte putine lucruri s-au schimbat la capitolul asta.
Despre preturi din pacate chiar nu stiu sa va zic.. Probabil cele mai bune hoteluri au camere cam intre 100 si 150 de euro / noapte. Dar se poate gasi hotel si la 50, 60 de euro. Depinde de buget :-)
Eu am aflat ca la hotelul asta: http://www.piccadilly.ro/ ar fi conditii ok. Ma intriga totusi ca are doar 2 stele..
Happiness_4_us spune:
Noi am fost in ultimii 2 ani in Mamaia la Hotel Condor si au fost conditii foarte bune. Este situat la capat de linie al gondolei, in directie opusa cu Aqua Magic, insa este o zona foarte linistita si cu turisti selecti.
Pretul camerei a fost de 3.300.000/noapte ptr o camera cu 2 paturi, sau pat dublu, cu tv, baie proprie cu cabina de dus, frigider, aer conditionat. Zilnic se facea curat si se schimba lenjeria .
Hotelul este hotel de 3 stele iar restaurantul, unde se maninca excelent si servirea este ca la carte, este de 4 stele.
Eu vi-l recomand cu caldura.
Concediu placut.
Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ghinetz spune:
Am fost si noi la Condor, in Mamaia. Intr-adeva...merita!
Cat despre Piccadilly...stiu de la cineva care a discutat chiar cu "seful" si care a fost impresionat de acest om. (asta acum 3ani, parca) A spus ca el vrea ca stelele sa nu i se acorde in functie de cat "cotizeaza", ci pe merit. Si daca conform celor mai stricte standarde e de 2 stele, asa sa fie. Ca atunci cand a facut pagina de net data de tine, Eliza, a vrut nu sa mascheze nu stiu ce aspecte nu tocmai placute, ci sa arate exact asa cum e hotelul in realitate.
Oricum, in top e intr-adevar Mamaia
Oana 22+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
codruta_grg spune:
Mamaia si Cap Aurora.
dar nu ineteleg de ce ii aduceti pe acest litoral cand aveti atatea optiuni, ma refer in special la apa(fata de egee sau adriatica)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Mamaia si Cap Aurora.
dar nu ineteleg de ce ii aduceti pe acest litoral cand aveti atatea optiuni, ma refer in special la apa(fata de egee sau adriatica)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Din pacate sau din fericire cred ca mai sunt si patrioti printre noi, sau cel putin al meu sot sigur este. Asta a fost motivatia lui, ca el e roman si vrea sa ajute turismul din Romania.
Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
pet.cost2005 spune:
Si noi suntem fani ai litoralului romanesc, Mamaia in special, din mai multe motive ... unul ar fi ca oricum venim in fiecare an acasa pt. familie si atunci ne place sa ne simtim acasa din toate punctele de vedere (obiceiuri, vorbit romaneste in jurul nostru, mancare etc.). Am fost aproape in fiecare an la Mamaia ... pana acum am stat la Perla (frumos hotel, servicii si mancare buna), dar nu ne-a placut plaja si prea multa aglomeratie, fiind la inceputul statiunii si aproape de satul de vacanta ... la Victoria (camerele curate, frumoase, dar mancarea asa si-asa) si plaja fff curata si linistita ... si la Astoria unde nu mi-a placut deloc, din toate punctele de vedere.
nana - zici ca se merita Condor? Anul acesta am vrea sa schimbam ... si chiar cautam impresii pareri despre alte hoteluri ...
6+
Petronela
Cristina_C spune:
Noi am fost vara trecuta la hotelul Majestic (3 stele) din Olimp. Am luat bilete cu vreo doua saptamani inainte si un sejur de 7 zile ne-a costat vreo 24 de milioane (2 adulti si un copil ), cu mic dejun inclus si cu tot cu bonuri de masa. Plaja nu era foarte aglomerata si era curata, camera a fost OK, mancarea la fel, aveau un Ness Cafe Frappe bestial si niste lipii delicioase, in concluzie ne-am simtit bine si nu am avut neplaceri.
Anul asta mergem la mare tot in Romania, vrem sa stam 10 zile dar nu stim inca unde. Poate la Neptun? Sau Jupiter (unde e tot un hotel Majestic). Sau chiar Mamaia? Mai vedem...
hcclara spune:
Si noi vrem anul acesta la mare in ro, abia astept, mie imi place la Neptun, Jupiter, si parca la Saturn am fost ultima oara si mi-a placut si acolo plaja. Pacat ca e asa departe (eu urasc zborul cu avionul), si imi place ca are un miros specific, ca sunt alge, scoici, radio pe plaja...
Claudia
madau spune:
Noi in ultimii 2 ani tot la Condor in Mamaia am stat. Subscriu la ce au zis fetele, super curatenie, masa foarte buna, camerele mari, ne-am simtit super bine. Si e si in centrul statiunii, poti ajunge usor unde vrei.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2