impresii litoral 2006
Raspunsuri - Pagina 2
madau spune:
Apropo, la Hotel Modern (Mamaia) a stat cineva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CriPOD spune:
Anul trecut la intorcerea dezamagita din Grecia am tinut neaparat sa mergem si la noi la mare, asa doar, sa comparam. Am fost la Olimp, nici nu mai stiu la ce hotel ca a fost inopinat.
A fost ok, adica decat sa fi mers la Paralia lui peste in Grecia eu mai bine stateam la noi (Mamaia e super, intr-adevar, am trecut pe-acolo in ziua in care am plecat).
Ce vroiam sa spun de fapt... Cred ca au fost probleme generale cu plajele anul trecut. Plaja utilizabila din Olimp era undeva la 500 m la sud de unde era inainte, in zona Amfiteatru/Panoramic nu facea nimeni plaja, nu mai era nisip. Dar era totusi plaja draguta mai incolo.
Intr-una din zile insa, am mers la Neptun (unde mergeam de obicei cand eram in tara). Plaja era DEZASTRU. Desi am platit sezlonguri, n-am rezistat mai mult de 30 de minute mirosului (ce sa fi fost, nu stiu, poate alge intrate in putrefactie sub stratul de nisip) si am donat sezlongurile unor tineri care stateau pe cearsaf si am plecat. Om fi noi mai sensibili, nu stiu, ca erau oameni care pareau ca nu simt duhoarea. Cert e ca nici sub talpa nu simteai nisipul in modul obisnuit, parca era nisip pus pe un strat de burete, efectiv.
In rest, nu pot sa spun nimic rau despre servicii in niciuna din statiunile de la mare. Daca ar fi sa merg iar, as alege Mamaia, sigur.
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
cristina22 spune:
noi am fost anul trecut la LIDO***-din MAMAIA! Liniste, curatenie, confort.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
filofteia spune:
Mamaia este cea mai buna, apoi as opta pentru Eforie Nord... ai mei stau aproape de Constanta asa ca nu va pot spune de hoteluri...
Dar asta vara am fost impresionata de plaja de la Eforie Nord, arata super bine, curata, cu salvamari si tot tacamul, apa tot asa, ca in Mamaia, mai mica la inceput, tocmai buna pentru copii...
Neptun nu mai este statiunea de alta data... am fost tot asta vara si nu mi-a placut deloc, plaja lasa de dorit, este foarte mica, plina de scoici, iar apa mare de la intrare, nu este recomandata familiilor cu copii mici.
bebec07 spune:
Noua nu ne-a placut niciodata in Mamaia.Multa lume, tiganie, aglomeratie, preturi exorbitante.
Anul trecut am ales Jupiterul, Hotel Majestic.Frumos...piscina, loc de joaca pentru copii, liniste, plaja aproape.Statiunea e ok.Neptunul a decazut de mult.A ramas vechea statiune comunista, plina de manelisti.
Am fost la sf.lunii iunie si am avut parte de caldura, plaja aproape goala, apa curata.
Am plecat cu Gargarita care avea 11luni.La hotel am putut sa vorbesc cu seful de sala al restaurantului si mi-a recomandat mancarurile cele mai proaspete pentru ea.
Noi am fost foarte multumiti de servicii si perioada.Anul asta tot acolo mergem...
codruta_grg spune:
Cand citesc postarile voastre si imi aduc aminte de sejurul nostru in Grecia: ce apa limpede, ce curatenie, ce servire (cu zambetul pe buze), ce preturi (comparativ cu litoralul RO), ce mancare (proaspata).......sunt tot mai hotarata sa merg din nou pe un litoral din alta tara.
Un pic off topic, ca nu e 2006 ci 2002 cand am fost ultima oara pe litoralul Ro si cand imi aduc aminte ca nu gaseam loc pe plaja decat la 0.5 m de alte cearceafuri, restaurantele aglomerate, "curatenie foarte mare" prin bucatarii, apa plina de alge........
Intradevar daca vrei sa mergi o data la cativa ani si tu locuiesti in alta tara si ai mai fost si in alte parti...ar merge sa stai cateva zile la noi, dar cei care isi fac o data pe an sejur la mare, repetir in fiecare an si ala sa il faca in Ro nu ii inteleg (poate cei din sud, de care e mai aproape, dar si asa mai bine in Bulgaria sau GR.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
valentinag spune:
Codruta,eu sunt una din aia care nu o intelegi
Noi suntem fani Mamaia,ne ducem de multi ani,nu stam la hotel,inchiriem apartament in C-ta si facem plaja in Mamaia,cel putin anul trecut a fost cea mai curata apa,fara alge fara nimic!Ai unde sa mananci si scump si rezonabil,aqua magic,delfinariu,planetarium,acvariu,ai unde sa duci copii sa vada ceva daca se plictisesc!Cu mentiunea ca acvariul este destul de mic fata de ce ar trebuii sa fie
Asa ca bits,eu zic sa incerci si litoralul romanesc,daca nu-ti place nu mai vii!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
roxana c. spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Cand citesc postarile voastre si imi aduc aminte de sejurul nostru in Grecia: ce apa limpede, ce curatenie, ce servire (cu zambetul pe buze), ce preturi (comparativ cu litoralul RO), ce mancare (proaspata).......sunt tot mai hotarata sa merg din nou pe un litoral din alta tara.
Un pic off topic, ca nu e 2006 ci 2002 cand am fost ultima oara pe litoralul Ro si cand imi aduc aminte ca nu gaseam loc pe plaja decat la 0.5 m de alte cearceafuri, restaurantele aglomerate, "curatenie foarte mare" prin bucatarii, apa plina de alge........
Intradevar daca vrei sa mergi o data la cativa ani si tu locuiesti in alta tara si ai mai fost si in alte parti...ar merge sa stai cateva zile la noi, dar cei care isi fac o data pe an sejur la mare, repetir in fiecare an si ala sa il faca in Ro nu ii inteleg (poate cei din sud, de care e mai aproape, dar si asa mai bine in Bulgaria sau GR.
asa crestem noi
Codruta, sunt de acord cu tine.
Desi nu dispunem de sume mari, si nu ne permitem decat un singur sejur pe an la mare, prefer litoralul grecesc. In ultimii 2 ani am fost in "Paralia lui peste", si am fost muuuult mai multumiti decat oriunde pe litoralul nostru. In primul rand plaja si apa, care-s mult mai curate ca la noi, in al 2-lea rand cazarea fara igrasie , panze de paianjen sau insecte prin camera, si servirea , care la noi lasa de dorit. Si mentionez ca in Paralia am avut cazarea la vila de 2-3 stele, nu la hotel de....n-spe stele .
Pe cei care locuiesc in afara tarii, ii inteleg , dar pe restul....ma rog, fiecare cum doreste, gusturile nu se discuta, stiti voi.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Codruta,eu sunt una din aia care nu o intelegi
Noi suntem fani Mamaia,ne ducem de multi ani,nu stam la hotel,inchiriem apartament in C-ta si facem plaja in Mamaia,cel putin anul trecut a fost cea mai curata apa,fara alge fara nimic!Ai unde sa mananci si scump si rezonabil,aqua magic,delfinariu,planetarium,acvariu,ai unde sa duci copii sa vada ceva daca se plictisesc!Cu mentiunea ca acvariul este destul de mic fata de ce ar trebuii sa fie
Asa ca bits,eu zic sa incerci si litoralul romanesc,daca nu-ti place nu mai vii!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Nu am vrut sa supar pe nimeni. Inainte sa petrec si eu prima vacanta in strainatate nu concepeam sa merg in alta parte decat la noi pe litoral (si mergeam de 2 ori pe vara-inca de la 3 ani). Tu ai fost in vreo statiune in alta parte?
asa crestem noi
bits spune:
fetelor nu am deschis subiectul ca sa ne certam!daca ma interesa un sejur in alta tara deschideam subiect cu un titlu aferent!
la ce am vazut aici plajele din Romania mi se par stralucitoare.sa va spun ca stau la 30 nmin de ocean,plaja e plina de alge,nisipul este negru-cenusiu,mare iar dupa ce iesi din apa ai senzatia ca te-ai dat cu ulei pe corp.sa nu mai spun ca in luna august apar lipitorile .
pt doritori am gasit o agentie care expune niste preturi destul de rezonabile zic eu http://www.eximtur.ro/
pana acum din ceea ce ati scris am doar 3 optiuni cat de cat stabilite Mamaia,Jupiter si Eforie Nord.in copilarie mergeam des la Jupiter si tare as vrea sa o intreb pe bebec07 cum a fost intrarea in mare lina sau abrupta?.drept sa va spun tare as fugi de aglomeratia de care spuneti ca e in Mamaia caci am un copil tare zglobiu si curioas iar daca o clipa nu-s atenta dispare
valentina stai linistita ca"fie painea cat de rea tot mai bine-i in tara mea",asa ca nu dau mititeii si berea de acasa pe nimic