impresii litoral 2006
Raspunsuri - Pagina 3
bebec07 spune:
Bits, noi am facut plaja chiar la "granita" dintre Jupiter si Neptun(unde faceau pe vremuri plaja nudistii)si n-am avut probleme.Intr-adevar in unele locuri sunt pietre la mal, dar aici, unde am facut noi plaja, intrarea in apa se facea mai lin si nu prea erau pietre.Cat despre copii, noi am fost cu 3 fete dupa noi si am avut ca avantaj plaja ingradita si linistita(dar era si un pic extrasezon).
Si ca pret nu se compara cu sejururile din "afara".Noi am platit anul trecut (8 nopti de cazare cu mic-dejun inclus) 800 ron.
nnadiaa spune:
Fetelor,sincer,am fost anul trecut pe litoralul romanesc,in Mamaia mai exact si,sincer am ramas cu un gust amar.Aceleasi conditii ca acum 100 de ani,mizerie...si am stat chiar la un hotel bun(Aurora).Acum 2 ani am stat timp de 5 luni de zile pe o insula,in Grecia,Sifnos(sotul meu lucreaza acolo)..o insula mica,cu oameni simpli dar f draguti,ospitalieri,apa...nemaipomenita(se stie ca marea Egee e una din cele mai curate)...offf...si maine asi pleca inapoi.Oricum,anul asta nu mai vreau litoral romanesc.
Acum sa nu va suparati pe mine,fiecare cu parerea sa
valentinag spune:
Nu se supara nimeni pe nimeni!Sunt opiniile noastre si tinem de ele!Si ca sa-ti raspund la intrebare codruta,eu sunt mai cu capu asa,sunt de principiul ca atunci cand ma duc intr-o tara straina sa ma duc sa vizitez ceva,monumente,alea,alea,nu sa fac plaja neaparat!Marea Neagra este foarte buna pentru facut baie si soarele ei merge la pielea mea!Nu zic ca nu-mi place sa ma scald in Egeea sau Mediterana sau Oceanul Atlantic!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
anda141 spune:
In feicare an am mers numai la noi pe litoral, dar mai urat ca anul trecut nu mi s-a parut niicodata. Si am fost la Mamaia, statiunea cea mai frumoasa, dupa cate se vrea. Nu mai spun de alte statiuni, care sunt deplorabile, de ex. Eforiile....Am zis ca nu mai mergem niciodata la noi pe litoral. Mizerabil peste tot, tigani , aglomeratie, mancare proasta, muzica proasta.....nu se merita.
Anul asta mergem in strainatate.
Sa il ajutam pe Alexandru
Natasa spune:
Pentru cine vine din strainatate si are nostalgii, pentru cine si-a luat BMW si vrea sa-l arate, pentru cine are timp de mers la mare doar un weekend, litoralul romanesc e foarte bun. Dar pentru unii ca mine, care muncesc un an si viseaza la o vacanta decenta, a merge la mare in Romania e bataie de joc! Cu o mie de euro pe care ii cheltuiesti la Mamaia, poti merge in Creta, in Italia... Nu mai vorbesc de Bulgaria, care la preturi mai mici are turism cu de nota 10!
eunice78 spune:
Pentru ca am copii mici si pentru ca nu am incredere deloc in mancarea de la hoteluri noi am preferat, ca de altfel si inainte sa avem copii, sa ne cazam la 2 mai si sa facem plaja la Vama Veche. Am mers la o gazde 3 ani la rand, conditii decente. Gazda face de mancare, am acces la bucatarie si cand face ea de mancare asa ca vad ca totul e perfect curat si proaspat. Pe de alta parte micul dejun ni-l pregatim noi, cina la fel sau seara mancam in statiuni.
Una peste alta insa de anul asta ne-am hotarat sa plecam si noi in afara pt ca preturile pe litoralul ro sunt muuult peste calitatea serviciilor.
Noua personal nu ne place Mamaia pentru ca este muult prea aglomerata pentru gusturile noastre. Macar la Vama Veche si la 2 mai e liniste pe malul marii.
Intr-adevar la Condor se mananca bine (am fost eu in interes de serviciu si localnicii ne-au dus acolo spunand ca bucatarul sef de la Condor e de top, nu am fost dezamagiti).
aiska spune:
Octavia litoralul romanesc nu mi s-a parut mai rau sau mai bun decit cel bulgaresc.Tot Mamaia iti recomand fiindca cu 2 copii mici sint conditii bunicele.In 2003 am fost cu sotul,cumnatele,cumnatii mei finlandezi si copiii lor si le-a placut.Ei au fost in Bulgaria de vreo citeva ori asa ca nu veneau cu cine stie ce asteptari.
As fi dorit sa mai vad si altceva in afara de litoralul romanesc, dar am mers mai mult sa le arat putin Romania si lor.
Cind copii mei vor mai creste poate ca vom mai merge si pe litoralul romanesc.In orice caz, noi preferam sa calatorim in fiecare vacanta in alta tara ca sa vedem lucruri noi.O data la 2 sau 3 ani Romania este oricum destinatia noastra ca sa imi vad rudele si prietenii.
Sa nu uiti sa ne scrii unde v-ati hotarit sa va cazati.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
codruta_grg spune:
Pana nu am avut-o pe Petra nici ma gandeam sa merg in alta tara la mare. Dar acum, cand stiu cum e dincolo, sigur nu o sa o duc pe litoralul nostru. Mai ales cand stiu ce oameni merg, comparativ cu cei zgomotosi de la noi.
Valentina, mie nu mi se pare deloc o mare (MN) in care sa imi placa sa fac baie si nici sa imi caut cearceaful sau sa il pazesc pana sunt in mare. Sigur ca se viziteaza, dar eu vorbeam de litoral nu de vizitari. Iar daca vorbim de vizitari pot zice ca inca sunt multe locuri frumoase in tara unde nu am ajuns inca.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
viana spune:
Subscriu postarilor Natasei si Codrutei.Daca chiar vrei la MN iti recomand Eforie Nord .Inchiriezi o camera intr-o vila privata ca sunt destule frumoase si accesibile la pret,iar plaja faci la "La Boullangrie France" un loc situat la iesirea din Eforie cum mergi spre Tuzla.Acolo a fost o tabara de copii care acum s-a privatizat.Plaja e super,nu mai mult de 10 fam cu copii,si tot pe plaja e restaurantul cu mincare f buna la pret excelent.Ce mi-a placut,noi seara stateam la terasa iar copii se jucau sub ochii nostri in nisip.In rest nu mai era nimeni.
Eu oscilez intre Turcia si Italia.Pina la Venezia fac 10 ore iar pina la MN 15-16 cu noul cod rutier.Si in plus cred ca sunt prea saraca anul asta sa-mi "permit"MN .2 sapt in Italia ma costa 1000 eur.