*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 17
andradap spune:
Eu nu pot trage decat o concluzie... si anume una fericita:
BAIETII te lasa sa-ti traiesti a doua tinerete in liniste si pace doar cu sotul... sa ai o a doua luna de miere etc De ce nu putem privi si partea asta a lucrurilor???
Andrada 33+ cu Antonio
andradap spune:
DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de
spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina
lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular," Ma duc la pat."
Si o si face ... fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc
mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim
mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
PS: Am trimis si pe mail celor al caror mail il stiam...dar pentru restul am postat aici!!!
Andrada 33+ cu Antonio
Sobi spune:
lilky multumesc mult pentru sfaturi legate de salteluta din cocos, dupa ce o sa cumpar patutul o sa comand salteaua de la baby comfort.
bebeta si ella merci pentru sfaturi legate de protectie saltea si scutece. sper sa ajung pe la ikea cat de curand.
andrada si mie mi s-a recomandat tardiferon, de fapt l-am cumparat insa iau maxim 2-3 pastile pe saptamana pentru ca nu-mi prea place sa iau vitamine. la ce ne ajuta fierul asta?
elteka filozofez si eu doua minute pe tema de ce mi-am dorit fetita: mi-ar fi placut sa o rasfat cu toate papusile din lume si sa o imbrac ca o printesica si sa fim cele mai bune prietene... cred ca frustrarile din copilarie cand aveam doua doua papusi din carpe isi spun cuvantul. n-a fost sa fie si o sa avem un baietel pe care-l iubim deja mult de tot; insa daca totul va fi bine o sa trag inca un "loz" la anul si poate iese roz.
fetelor eu va las, plec acum la istanbulcu firma cateva zile pentru niste seminarii plicticoase - sper macar de un shopping pe cinste sa am parte! stiti ca au cel mai mare mall din europa si al doilea din lume ? cevahir - pe 6 etaje dintre care un etaj e dedicat copiilor. pana acum ocoleam etajul ala dar de data asta acolo ma opresc!
va pup si numai bine la toate burticile!
Andreea 27+ Vladut
POZE
andradap spune:
Sobi... eu iau Fe pt. ca aveam acum 2 sapt. Fe la lim. min., iar hemoglobina scazuta destul de mult... Si doamne fereste sa scada prea mult... Mai ales la momanetul cheie... NASTEREA
Tu iei asa de rar pt. ca NU oi fi avand probleme cu Fe si Hb...
Andrada 33+ cu Antonio
miniuta spune:
buna dimineata!
ieri nu am mai intrat, asa ca nu am terminat de povestit cum e cu cursul ala de pregatire la care inca ma mai duc. aveti dreptate, nu e obligatoriu si nu ma poate forta nimeni sa ascult povestile de groaza ale moasei, dar ma gandesc ca macar din cand in cand mai arunca si o informatie importata. cum ar fi ca pe toata perioada alaptarii ar fi bine sa renuntam la laptele de vaca, pentru ca acesta contine niste grasimi pe care stomacul bebelusului nu le poate digera, si care duc la colici, alergii si alte povesti urate. faza e ca aici cursul e platit de casa de asigurari, si se face prezenta de fiecare data (nu stiu ce se intampla daca nu te duci, dar parca nu as vrea sa aflu). si da, didialex, am vrut sa fac cursul printre altele si pentru a mai socializa, speram sa gasesc pe cineva cu care sa ma pot intalni si in timpul liber, dar majoritatea femeilor sunt cam crispate....nu am gasit pe nimeni.
elteka, vorbeam despre pompa manuala de la advent. aici costa vreo 40 de euro (daca am vazut eu bine, ca inca nu am studiat cum trebuie piata). am citit ca cei de la medela au centre de la care poti inchiria pompele lor (cauta, poate gasesti si tu asa ceva), dar eu m-am axat deja pe asta manuala care cica ar fi foarte buna.
in rest, nimic nou. am reusit sa dorm bine...mare lucru dupa doua saptamani de insomnii.
just free your mind, and the rest will follow
bogalina spune:
Buna dimineata,fetelor!
andradap,observ ca esti matinala rau asta inseamna ca nu mai raportezi greturi la bord!Si ,e, de bineeee.
Si eu am primit e-mail ieri cu mesajul pe care tocmai l-ai postat si mi-a placutttt.
Apropo de subiectul lansat de Elekta,ma alatur cu drag clubului mamicilor de baieti.De ce?Dintotdeauna am fost o baietoasa si nu stiu cum se intampla ca numai amici baieti aveam(sper ca nu sunt anormala!).La prima sarcina,bineinteles ca mi-am dorit baietel.Dupa calculele medicului trebuia sa fie racusor (ca mine) dar ma rugam sa mai stea acolo la mami in burtica si sa se faca leut.Si am reusit!
Acum la a doua ,tot la fel.Comanda a fost tot pt.baiat.Intr-un timp,ma "convinsesera" fetele la serviciu ca ar fi mai bine o fata,ca fetele sunt altfel,nu-si lasa parintii de izbeliste la batranete.Adevarul "adevarat" este ca eu sunt o tipa simpla,nascuta intr-o familie modesta si nu prea am fost la curent cu moda,machiaje,parfumuri etc etc.Ma gandesc ca daca as fi avut o fetita ,nu m-as fi descurcat.Ele sunt mai finute,mai cochete( mai ales generatiile de azi).Poate ca exagerez dar asta simt.Asa ca ,eu o sa fiu o rasfatata cu trei baieti in casa!Sac!
andradap spune:
Sobi... sa ai o calatorie placuta!!! Si sa te intorci cu ceva dragut pt. bebelinul tau!!!
Miniuta... cand stiu ce necajita eram si eu ca nu avem prieteni cu copii te inteleg perfect... Dar nu ne pierdem noi DC-istele cu firea... stiu sigur ca pana la urma vei gasi chiar mai mult de o mamica cu care sa iesi la plimbare
Andrada 33+ cu Antonio
alynta27 spune:
Buna dimineata, fetelor! Sa aveti o zi buna! La mine a inceput cam somnoroasa!
Schimb si eu saptamana!
Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica
Pozele mele
andradap spune:
Bogalina... intr-adevar...azi NU am mai avut greturi...desi si ieri si alartaieri m-am trezit devreme... Adik ora 05:00!!! Se pare ca asta mi-este programul...
Alynta, neatza... Daca esti somnoroasa... poate ar fi bine sa mai stai in pat sa te relaxezi...
Andrada 33+ cu Antonio
alynta27 spune:
Da Andra, cred ca ai dreptate ca umblu ca bezmetica toata ziua, nu mai am stare!
Multumim de linck-ul cu BEBEexpo abia astept sa vina si la Iasi!
Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica
Pozele mele