Viata in Germania (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Copil, stiam ca 205 mergea din Baneasa- Victoriei- Gara de Nord.

Maine stiu sigur!

EDIT: Tumpi cu metroul din Romana pana la gara? mai bine ajungi pe jos sau cu 79, 86 sau 133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua fetelor,

La multi ani celor cu nume de flori
Spuneti-mi si mie pls ce vopsea de oua sa cumpar si unde se gaseste in magazine? La ce raion? Nu am luat niciodata din Germania si soacra-mea spune ca nu este buna.De obicei fac cumparaturile in Kaufland.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

maraki e buna vopseaua de oua din Germania nu stiu de ce a zis soacrata ca nu e buna.bine sunt mai multe feluri de vopsea alea ca si pastilele nu sunt asa de bune,
le gaseti la raionul special pt produse de Paste.

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Alina, imi pare rau dar nu stiu, eu sint din Constanta si am fost luati si adusi cu masina de nasii nostri.
Oricum e destul de central, eu asa am avut impresia cit am iesit si urcat in masina, fetele ti-au dat niste repere si daca mai intrebi cind iesi din aeroport imposibil sa nu te descurci.
narcisa

quote:
Originally posted by copiloi

Narcisa, pentru ca tocmai te-ai intors, imi poti spune cum se poate ajunge de la aeroport (Baneasa) la Gara de Nord (inafara de taxi)? Merci!

Constat ca e mai ieftin sa circuli Germania-Romania, hin und zurück, decat pe teritoriul Germaniei. De exemplu, Mannheim-Frankfurt, mai putin de-o ora cu trenul, costa 25 Euro. Dus-intors, 50 euro .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

tumpi, didi, narcisa, merci!

narcisa, stiu ca esti din Constanta, tocmai de-aia m-am gandit ca ai ajuns si pe la Gara de Nord .

Apropo, daca narcisa e si numele tau real, atunci La Multi Ani!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Didi, crede.ma ca nu stiu cum e cu mij in comun prin zona aia,de fel mergeam cu si din cate am inteles e cam un haos in Bucuresti in ultima vreme, ca se lucreaza pe multe artere.
Narcisa , La multi ani!si un buchet de
Camelia, La multi ani si tie si tare imi pare rau ca nu am apucat sa vb azi la biserica, abia acum aiurita de mine si-a dat seama ca poti nume de floare.o de la mine si -ici Teodora ca tare a crescut si frumusica e.
Alina, pupici si lui Marie,cat le-am admirat cum stateau ele 2 cumintele pe bancuta in fata[D]
La multiani tuturor care poarta nume de flori.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Didi, crede.ma ca nu stiu cum e cu mij in comun prin zona aia,de fel mergeam cu si din cate am inteles e cam un haos in Bucuresti in ultima vreme, ca se lucreaza pe multe artere.
Narcisa , La multi ani!si un buchet de
Camelia, La multi ani si tie si tare imi pare rau ca nu am apucat sa vb azi la biserica, abia acum aiurita de mine si-a dat seama ca poti nume de floare.o de la mine si -ici Teodora ca tare a crescut si frumusica e.
Alina, pupici si lui Marie,cat le-am admirat cum stateau ele 2 cumintele pe bancuta in fata[D]
La multiani tuturor care poarta nume de flori.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

In sfirsit,mi-a reparat sotul computerul,am avut virus .
Camelia,eu nu stiu de fel cum ii cu numele de floare.La multi ani! .

Ioana,da,stateau cuminti pe bancuta la biserica dar si cam povesteau .De aceea,noi de pe margine eram cu semnalele de avertizare,sa nu cumva sa deranjeze lumea.Eu abia am asteptat sa ajung acasa,am mincat si m-am culcat,noaptea trecuta ne-am uitat pina tirziu la televizor...la box .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Germania!!

ce mai fac fetele?.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Neatza, eu am inceput cu curatenia...deocamdata sunt la primul dulap . O saptamina faina tuturor!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Neata fetelor...eu prin baie, pe la faianta, trebuie sa fiu expeditiva pt.ca joi plecam spre Stuttgart.
Mihaela...noi am cumparat receiverul cu tot cu cartela si nu functioneaza unul fara altul.Din Romania, de la DigiTV.
Maraki...exista vopsea pe baza de apa care e foarte buna.Anul acesta nu am reusit sa strang coji de ceapa si tot cu vopsea o sa le pictez si eu.
Spor la treburi fetelor!

Mergi la inceput