Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 10
tumpi spune:
Referitor la vopseaua de oua, eu am cumparat din cea cu paharele ca sa nu mai murdaresc oalele si am luat sa fac si oua marmorate, sa vedem cat de bune sunt.
Deaja am intrat pe ultima 100 de m in pregatirile de Pasti,nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.
Spor la curatenie celor care inca nu au terminat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Daconst spune:
Am intrat sa va spun ca am primit reciverul Digitv din Ro.L-a pus mama la autocar la DoubleT si chiar i-a spus soferului ce are in pachet,ca nu avea de gind sa-l desfaca.A fost tare dragut soferul si i-a spus mamei sa-i dea cit vrea ea...deci nici vorba de suprataxa.
Noi tot cu firma asta am calatorit si mama vine tot cu ei,asa ca doar cuvinte de lauda la adresa lor.De nesimtitii de la Atlassib sa nu mai aud veci.
Mihaela,cum a spus si Gabi,Digitv nu merge decit cu hardughia lor ca de aia m-am deranjat si eu atat cu trimisul incoace si-n colo.
Ar mai fi varianta cu MaxTv,la aia cica merge cartela si cu alt reciver,dar nu cu orice tip.Noi aveam inainte un Nokia si motor la antena.Cu asta prindeam posturile romanesti necodate.La asta cica merge si cartela de la Max pe care tot in tara trebuie s-o cumparam.
Spor la pregatiri,fetele!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Camelia spune:
Alina, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita si voi pe langa ea!
Tumpi, multumesc pentru urari!Imi pare sincer rau ca nu te-am vazut ieri.Ce-i drept, eram cu capul in nori Ne-am intors din concediu mai obositi decat am plecat. Dar a meritat.Mi-a spus Alina ca ati fost si voi la biserica dar ati disparut repede dupa slujba.Poate reusim sa ne vedem la slujba de Pasti.
Eu nu fac pregatiri deosebite anul asta.Desigur, o sa vopsesc oua, fac si cozonaci si tot ce trebuie dar nu ma omor cu curatenia generala.In scurt timp ne mutam de aici si consider ca n-are nici un rost sa mai agit cu spalatul geamurilor si al perdelelor.Parca nu-mi e la indemana sa astept Pastele asa dar....asta e.Imi pastrez fortele pt ceea ce urmeaza dupa Pasti.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
tumpi spune:
Alina, La multi ani pt Marie, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii.
Camelia, eram pe bancuta de sub scara ,iar apoi am iesit afara, am vb cu Alina,dar tu erai inca in biserica.Cu siguranta ne vedem la Inviere.Oricum noi vrem sa ajungem si la denii,sper sa scape si al meu mai devreme.
Apropo ,ca mi-am adus aminte ce zicea parintele de vineri.Chiar e zi libera vineri?
Banuiesc ca magazinele o sa fie inchise doar luni, nu?sper ca nu si sambata.
Inca o intrebare si nu va mai zapacescfaceti drob de miel?
sau ati cumparat miel, daca da, de unde si nu ma refer la mielul congelat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Camelia spune:
Da, e liber vineri. Karfreiteg e zi de sarbatoare aici.Nu se lucreaza si sunt magazinele inchise, la fel si luni.Sambata sunt insa deschise.Oricum, si joi si sambata va fi nebunie prin magazine.Asa a fost in fiecare an.
Eu nu fac miel si nici drob.Nu pot suferi carnea de miel.Organe de miel nu stiu unde gasesti, dar carne proaspata am vazut in Kaufland.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
giliola spune:
Buna. Am castigat ieri la o tombola organizata de Germanwings, in cadrul Targului de Turism, doua bilete de avion pentru zbor Bucuresti-Koln si retur, plecare 20 aprilie, intoarcere 22 aprilie. Din pacate, sotul meu nu e liber atunci si fara el nu vreau sa plec. Biletele nu sunt nominale, asa ca le pot vinde. Asta e cea mai buna solutie pt noi, desi mi-ar fi suras o vizita la Koln, primavara. Daca e cineva interesat, sa-mi dea un PM si-i spun cat costa. Bon voyage!
mihaela_specht spune:
daconst multumesc de raspuns.eu de la maxtv vreau sa-mi iau cartela.mi-am luat reciver de aici din germania de la firma Technisat si are si Conax,sistemul pe care merg cartelele de la maxtv.nici ei nu vad fara recivere pachetele dar cunosc pe cineva si imi poate rezolva.acum o sa ved daca merge daca nu tzapa . o sa platesc un an abonamentul nu o sa am ce face.
reciverul asta care l-am luat imi gaseste toate programele romanesti asta inseamna ca ar trebui sa mearga cu cartela.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Daconst spune:
Christel,eu il am in pachetul de baza de la Digitv.
Dar nu am Antena2,deocamdata.Sunt curioasa daca se va prinede.
Alina,la multi ani fetitei tale.Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Yasmine spune:
Alina La Multi Ani! pentru Marie, si vezi si tu de n fratior sau o surioara, ca tot apar acusica berzele !
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/