Viata in Germania (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Fetele din Germania, am zis sa va intreb pe voi mai intai...Caut o companie aeriana low-cost cu care sa zbor de la Viena la Stuttgart in iulie..voi cu ce mai zburati prin Europa in afara de Skyeurope, ca astia zboara oriunde numai in Germania nu... Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna dimineata fetele din....toata lumea!

Christel...si eu am de sambata Romantica TV (Doamne-ti multumesc!)Imi era dor de Teo, chiar daca o baga si pe Zavoranca pe langa ea.

Daconst...Antena2 emite numai din 09.04.2007.E un post cu vechime si nu cred ca nu-l va prelua DigiTV pe contract.

Mihaela...succes cu cartela si receiverul.Ce te faci daca nu se plac "aste" doua.Stai si .Macar la DigiTV aveai Angebote

Alina...LA MULTI ANI fetitei tale...hop si eu!

Andruska...cateva pagini anterioare(sau la cap.42) fetele au scris mult despre zborurile low-cost.Cineva chiar le lauda pe pagina 4 sau 4.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alina, la multi ani fetitei tale! Sa creasca mareeeeee si sa fie sanatoasa!

--------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

gabi sper ca se vor place reciverul si cartela .o sa-mi fac abonament cand o sa merg in Romania.
pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, sa-ti traiasca Marie! Sa fie sanatoasa, sa aiba mult noroc in viata si sa fie fericita! La multi ani, Marie!

Mergi la inceput

Am gasit Airberlin care are zboruri Viena-Stuttgart si retur...ati auzit de ei?

Multumesc gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Multumim din suflet pt urari!Pt fiecare si .

Corinna ,i-am tot promis fetei ca anul viitor chemam barza.Stiu ca isi doreste o surioara dar cred ca si un fratior e la fel de bun.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Am gasit Airberlin care are zboruri Viena-Stuttgart si retur...ati auzit de ei?

Multumesc gabi!

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!

Sigur ca am auzit,e ca si cum ai intreba in Romania daca s-a auzit de Tarom :) . Fii pe pace,sunt foarte ok!

Alina, cu intarziere, LA MULTI ANI! pentru Marie,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!

Fetelor, are cineva idee.... Lara a pierdut in greutate, o jumatate de kil. E mult mai,ca ea ia o juma de kil in luni de zile si acum...s-a dus! Unde si de ce? ca nu a mancat mai prost ca de obicei,nu a fost bolnava (decat un pic racita)...Am observat de cateva zile,de atunci nu mai am liniste si praxisul nostru e inchis pana pe 16 Aprilie. Unde sa ma duc? Ca ei au "Inlocuitori" doar pentru urgente. Sa ma duc la aia?

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lauraa

Sigur ca am auzit,e ca si cum ai intreba in Romania daca s-a auzit de Tarom :) . Fii pe pace,sunt foarte ok!

Laura cu
LARA si
Surpriza

M-am linistit, multzam...mie nu-mi spune nimic numele. Aoleo, si sper sa nu fie ca Taromu' ca numai experiente de groaza am cu aia:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Buna! Imi puteti spune, va rog, ce-i de facut/vazut in Koln timp de 2 zile? Eventual, va rog, recomandati-mi un hotel/pensiune unde se sta ieftin, unde sa mancam rezonabil, centre pt cumparaturi, etc.

Cu mii de multumiri, Giliola

Mergi la inceput