Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 12
zuzi.simona spune:
buna fetelor,
eu am tot cautat vopsea de oua in olanda, ca acolo am iesit la mal, si nu am gasit, poate reusesc sambata ca ajungem la dillingen si e realul chiar langa bazin, dar cum sa intreb? oricum eu strang si coji de ceapa, doar ca nu prea stiu cum sa fac cu ele...poate ma ajutati!
caut si eu bilete ieftine pt. romania, tot la wizzair am gasit pana acum, doar ca nu la 50 euro dus-intors cum va auzeam....
pupici
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
blackpanterro spune:
Fetele,
io intru aici numa cand am nevoie....rusine mie....
Stiti cumva vreo companie low cost ce zboara la Brussel?Eu am cautat pana am innebunit dar nimic...din Stuttgart, Frankfurt sau Munich.In septembrie trebuie sa merem si nu gasim nimic cu avionul, ieftin, si parca nu am vrea sa conducem...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Laura, nu iti fa griji ca jumate de kil nu e nimic grav.Aidan urca si scade tot timpul mai ales ca acum ii iasa caninii.Daca scade ai multe kg atunci e de ingrijorat.Jumate de kil nu e nimic...Aidan pune greu kg pe el dar nu ma ingrijorez atata timp cat e vesel, sanatos.Cu mancarea o sa tot avem probleme pana se insoara, cred :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
aschiutza spune:
Simona, vopsea de oua se numeste: Eierfarbe sau Ostereierfarbe. La Real gaseti de obicei, la noi sunt puse la partea de "sezon" (unde iarna stau decoratiile de pom, de Carnaval aricole si imbracaminte de carnaval, iar vara lucrurile pt gratar). Atentie: au tendinta sa le piteasca f repede, s-ar putea deja simbata dupamiaza sa nu mai fie la vedere, intreaba atunci.
-------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Alina, cu intarziere, LA MULTI ANI! pentru Marie,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!
Fetelor, are cineva idee.... Lara a pierdut in greutate, o jumatate de kil. E mult mai,ca ea ia o juma de kil in luni de zile si acum...s-a dus! Unde si de ce? ca nu a mancat mai prost ca de obicei,nu a fost bolnava (decat un pic racita)...Am observat de cateva zile,de atunci nu mai am liniste si praxisul nostru e inchis pana pe 16 Aprilie. Unde sa ma duc? Ca ei au "Inlocuitori" doar pentru urgente. Sa ma duc la aia?
Laura cu
LARA si
Surpriza
Multumim mult,Laura!Nastere usoara,am vazut ca aduci pe lume tot un berbecut.
In legatura cu greutatea.Esti sigura ca nu a dormit mai putin in ultima saptamina?Eu stiu ca si oboseala scade putin greutatea.
Cred ca aprox 200g poate fi si eroarea cintarului,eu am doua electronice si daca pe Marie o cintaresc pe fiecare,in aceleasi conditii,e o diferenta de 200-250g.
Stai linistita,daca era ceva,sigur ar fi aparut si alte semne.
Eu te inteleg,nu-s decit 3 sapt de cind am avut un virus de magendarmgrippe si copilul a scazut un kg,nu a mincat nika 5 zile,am crezut ca o iau razna.Noroc ca a recuperat binisor..
Si eu stiu ca la spital primesc doar urgente gen lovituri,febra mare,dureri,eruptii,etc.
Sanatate va doresc!
Alina
diana2004 spune:
Buna fetelor ,va rog sa-mi spuneti daca in prima sapt dupa Paste sint reduceri la haine ca sa stiu cu citi bani plec in Berlin !
mihaela_specht spune:
buna dimineata
Alina si Dennis a avut in ianuarie magendarmgrippe am stat cu el in spital 5 zile si a slabit aproape 2 kg.
pupici la toate
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
helbi spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Buna fetelor ,va rog sa-mi spuneti daca in prima sapt dupa Paste sint reduceri la haine ca sa stiu cu citi bani plec in Berlin !
diana2004
Ieri am fost in Kaufhof, si, fata de luni, cind batusem magazinul de la un cap la altul, ieri la ff multe articole pretul era la jumatate! E posibil ca si dupa Paste sa se mai mentita oferta asta. In alte magazine nu am intrat, dar de obicei, in perioadele astea (Paste, Craciun) se cam fac oferte!
Alina spune:
quote:
Originally posted by mihaela_specht
buna dimineata
Alina si Dennis a avut in ianuarie magendarmgrippe am stat cu el in spital 5 zile si a slabit aproape 2 kg.
pupici la toate
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Mihaela,
Prima oara cind Marie a luat un virus de Magendarmgrippe avea spre 3 ani.A fost usurel,a vomitat o zi intreaga apoi si-a revenit,am tinut-o la dieta cam o sapt.
Acum insa nu a vomitat deloc,doar 3 zile cu o stare generala ff proasta,dormea pe ea,a facut febra intr-o noapte,nu minca nimic si ii era greata,diaree.Ii dadeam la fiecare 5 min sa traga din cana cu ceai de menta sau apa.A fost greu dar mai usor ca alte dati,e maricica si pricepe bine ca daca nu bea lichide,se deshidrateaza si dr ii face perfuzie.Dupa ce am scapat de minunea asta,a apucat-o asa o foame timp de vreo sapt,imi cerea continuu ceva sa pape.Am cintarit-o dimineata si recuperase 700g.
Ah,de la ea,virusul a venit la mine.Aceeasi chestie o sapt,am ajuns intr-o seara la urgente .
Acum suntem bine,Doamne ajuta!
Alina
zuzi.simona spune:
mersi de ponturi fetelor, cred ca o sa ajung dimineata in magazin, asa ca nu vor fi pitite...
chiar sunt reduceri si acum? nu stiam! si in dillingen nu sunt prea multe magazine! pacat!
pupici
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)