Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 8
misha-germ spune:
cumatrul meu a venit sap trecuta la noi si culmea la romani si la unguri nu s-a controlat, dar au intors autocarul pe dos nemtii pe autostrada..nu mai auzisem de asta, dar se poate intampla..aveau in vizor alcoolul si tigarile.Depinde de noroc..cum ziceati
miha
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by misha-germ
cumatrul meu a venit sap trecuta la noi si culmea la romani si la unguri nu s-a controlat, dar au intors autocarul pe dos nemtii pe autostrada..nu mai auzisem de asta, dar se poate intampla..aveau in vizor alcoolul si tigarile.Depinde de noroc..cum ziceati
miha
Am mai auzit, cam asa fac de pe vremea cind a intrat Ungaria in EU.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
tumpi spune:
Cand mergi tu cu autocarul, nu te controleaza aia de la ag,dar cand pui pachet prin ei, da, fiinca totusi la un control, ei piaca daca ai in colet alimente nepermise, tigari, medicamente si alte dandanale care nu ai voie sa le trimit.
Am patit-o si eu odata pe autostrada aici, ma duceam in Ro si ne-au oprit nemtii,numai ca atunci era inca chestia cu pass-urile si ne-au controlat la ele si pt 2 care au avut pbam stat la sectia de politie(noi in autocar , aia inauntru) vreo 2-3 ore.
Yasmine, ca te-am prins prin zona si mi-am adus aminte.Zi-mi si mie cum e cu maselele asetea de minte,ca pe mine ma chinuie una,da nu stiu daca da,desi gingia e sensibila.M-a mai amenintat una acum cativa ani,dar nimic, se pare ca nu vrea sami vina si mie mintea la cap
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
hallo germania
eu am inceput curatenia de pasti.
pupici si revin
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Si eu Mihaela, ieri am spalat geamurile de la dormitor,am schimbat perdelele,mai am inca 2 cam care le fac azi, luni spal faianta in bai,la bucatarie o fac azi dupa ce termin de gatit si gata curatenia mea.
Noroc ca eu nu am prea multa mobila in asa si ca fac curatenie de 2 ori /sapt
fetele din Mü, mergeti maine la biserica?
zuzi.simona spune:
buna fetele
ma bucur ca sunteti harnicute si spor la treaba!
cas nu cred sa existe ca eu bantui mult prin magazinele cu alimente, am de hranit un echipaj , si nu am vazut pana acum, ce am gasit ca sa ne treaca dorul de branza e Balkankass, turceasca parca, ceva intre telemea si feta, in zeama, in cutii de metal (bleo) de 1 litru sau juma, de vaca, capra sau oaie, (are poza cu animalul pe cutie), nu e foarte sarata, se poate manca si goala, dar merge si cu mamaliga
eu am gasit la real intotdeauna si uneori la aldi sau la magazinele turcesti
noi am plecat la drum spre belgia de data asta, acolo incarcam, am stat 5 zile acostati la koblenz ca a fost rhinul inchis, ati vazut voi pe la stiri cred....m-am plimbat in toate magazinele
in rest...pupici
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
narcisa spune:
Salut,
ne-am intors joi din RO cu Wizzair, nu pot decit sa recomand cu caldura cursele low-coast pt. 50 euro de persoana dus/intors(atit am platit noi Dortmund-Bucuresti Baneasa si retur), nici o diferenta fata de celelalte companii, doar ca nu-ti dau sa mananci in avion, poti cumpara bineinteles, in rest tot comfortul, plecari punctuale si aterizari la dus si intors cu cca. 15 minute mai devreme. Nici cu bagajele n-am avut vreo problema, totul mai mult de cit OK daca exista asa ceva.....
toate cele bune
narcisa
copiloi spune:
Narcisa, pentru ca tocmai te-ai intors, imi poti spune cum se poate ajunge de la aeroport (Baneasa) la Gara de Nord (inafara de taxi)? Merci!
Constat ca e mai ieftin sa circuli Germania-Romania, hin und zurück, decat pe teritoriul Germaniei. De exemplu, Mannheim-Frankfurt, mai putin de-o ora cu trenul, costa 25 Euro. Dus-intors, 50 euro .
Alina
tumpi spune:
Copiloi, din cate stiu eu nu exista linie directa de la aeroportul baneasa la gara de nord, dar poti lua autobusul 131 pana la Piata Romana si de acolo metroul pana la Gara.Se lucreaza pe multe artere Bucurestene si nu stiu ce mai circula acum.
Ce rau in pare ca nu exista rute si pe München, low cost.
mihaela_specht spune:
buna dimineta
mi-am luat ieri reciver dar cum fac acum pt cartela?fetele care aveti unde ati facut abonament?sau cum functioneaza?.
va doresc o zi frumoasa la toata gasca.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei