Viata in Germania (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

hihi, vorbesti de cas si ... diseara vine mama ((de la Botosani )) cu casul la pachet.
Poti sa incerci Mozarela ca inlocuitor. Sau sa te mai uiti pe la tejgheaua cu brinzeturi, poate iti sare ceva in ochi. Noi am gasit urda la Kaesetheke.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Bombi,esti din Botosani ?
Vreau si eu sa vina mama mea (tot din Botosani)cu casul la pachet
I-as spune sa-mi trimita de Pasti pachet pe Atlasib,dar mi-e frica sa nu se strice,mai stau si prin spitale dupa sarbatori
Oare s-ar pastra 2-3 zile pe drum ?
Ce multe pofte am........

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

alayna, chiar daca nu s-ar strica pe drum, tot nu ti l-ar accepta astia la autocar.
Cas nici eu nu am vazut si tare imi placea cel de capra facut de mama,dar asta nu pot decat sa astept sa ma duc in tara sa papacesc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Cica acum nu se mai controleaza pachetele
Acum 2 saptamani mama mi-a trimis zacusca,tocana de legume,gogosari in otet,cu sos si nu a fost nici o problema ,nici nu s-au uitat ce in pachet sau in borcane

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Da, sint din Botosani. Am venit in Germania in dec 2000.
Cu casul am si eu emotii, dar te poti intelege cu mamele astea?

Mergi la inceput

Mama ta vine cu avionul sau autocarul ?

Wow,din 2000 esti in Germ.......eu sunt de doar 4 luni si ma acomodez super greu,dupa cate vad
Sa-mi spui si mie maine te rog cum a ajuns mama ta si ...cum a fost casul

Mergi la inceput

Cu autocarul vine. E pt prima data cind vine, si e singura, m-am gindit ca e mai putina bataie de cap cu autocarul.

Casul s-ar putea sa-l maninc brinza, ca postesc. Mai vedem noi care pe care

Tu unde ziceai ca stai? ca mi-e lene sa caut in urma.

Mergi la inceput

Stau in Frankfurt Daca eram in acelasi oras,veneam in vizita,sa-ti pap casuletul
Luna trecuta am fost in tara,m-am intors cu avionul,aici in aeroport nici nu s-au uitat in bagaje,puteam sa car orice cu mine
In schimb in decembrie ,inainte de UE,m-au controlat la sange,mi-au scos toate hainele si mi-au cotrobait in fiecare coltisor din bagaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

bombi, persoana in cauza mi-a zis de acea suma declarata..daca m-a mintit, te mint si eu. Ea are firma de contabilitate si poate nu stiu eu toate adevarurile, dar cred ca nu e tot una sa ai un salariu minim sau sa ai un venit mare dintr-o firma..atunci iti poti permite sa-ti ajuti parintii cu mai multi bani, deci nu cred ca e exagerata suma si statul nu-ti pune conditii. Mai cunosc pe cineva, care are 3 hoteluri in Germania si la fel a declarat suma de 4000e, deci nu cred ca e vrajeala, altfel nu as pierde timpul tastand la Dc.

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by alayna

Cica acum nu se mai controleaza pachetele
Acum 2 saptamani mama mi-a trimis zacusca,tocana de legume,gogosari in otet,cu sos si nu a fost nici o problema ,nici nu s-au uitat ce in pachet sau in borcane

Ai avut noroc, cei de la eurolines stiu ca se uite, mai sucint,dar se uita si sincer vb mi se pare normal,mai ales la mancarurile perisabile acum ca s-a facut si mai cald.
Dar acum cred ca depinde de norocul fiecaruia.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput