Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 29
helbi spune:
quote:
Originally posted by roxy
si inca ceva, ca sa nu las imaginatia mea bogata sa zburde prea mult, la ce le trebuie lanterna?
roxy
sunt in saptamana 26
Roxy, noua nu ne-au cerut atunci lanterna, dar de fiecare data cind a avut Übernachtung in gradi sau Hort, a avut la ea.
Imi pare rau ca nu am posibilitatea sati pun cumva sa vezi filmuletele din excursia Biancai, ca sigur te-ai linisti:-) Pe mine in schimb m-a bufnit plinsul prima data cind am vazut DVD-ul, ca au ales 2 melodii pt fundal dintre care una era Forever Young si asta a pus capac, ca....am realizat ca a crescut fata si prima etapa importanta din viata ei, gradinita, s-a terminat!
In legatura cu temerea ta ca baiatul va vrea sa te urci cu el in tren, eu zic ca pina sapt. viitoare ai tot timpul sa-i tot vorbesti despre excursie si ce baiat mare are mama acum si uite cum va pleca numai el cu copii si educatoarele intr-o excursie de neuitat si blablabla-uri din astea /dar vezi sa nu bacesti acum) si , in felul asta, sa-l obisnuiesti cu ideea ca va pleca singur (a mea a fost, ca toti copii de altfel, f fericita ca e mare si are voie sa plece singura). In plus, le poti intreba pe educatoare ce poti face in situatia in care copilul atunci, in gara, va vrea sa te urci si tu cu el in tren.
Cu imbracatul........pregateste-i in fiecare seara de acum incolo hainele pt a doua zi: si mai grosute si mai subtiri, iar a doua zi, supravegheaza-l ce alege si cum se imbraca.
Sincer, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!
sfarsitoarea spune:
Roxy, si pe mine ma asteapta aceasta experienta in iunie. I-am explicat fetei mele ca o sa plece in excursie , ca o sa fie super acolo, ca o sa se descurce singura. In legatura cu plecatul, anul trecut mamicile au fost sfatuite de educatoare sa lase copii impreuna cu educatoarele sa-si ia la revedere si sa plece inainte ca ei sa se urce in autocar. Cica le-ar fi mai usor la copii.
helbi spune:
Roxy, mi-am mai amintit ceva. Daca copilul are o jucarie preferata cu care doarme, neaparat sa i-o pui in bagaj.
La noi s-a plecat de la gradi cu 4 masini mici. Au luat micul dejun in gradi, timp in care parintii s-au "evaporat", apoi i-au imbarcat in masini si au plecat.
Daca copilul va pleca de la gara, va trebui sa-l duci acolo, cred. Asta, daca nu cumva, se da "adunarea" in gradi si pleaca de acolo cu ei.
mihaela_specht spune:
buna dimineata
fetelor am fost cu Dennis sa-i faca vaccin pt zecken deoarece vrem sa mergem luna asta in Romania,dar a zis ca nu e nevoie in Romania nu e pericol dar a zis de vaccin anti hepatita A;nu stiu daca sa i-l fac sau nu.voi ce ziceti?o cunostinta mi-a zis sa nu il fac deoarece e un vaccin foarte tare.
nu stiu cum sa fac.unii imi zic sa-l fac altii nu.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
hcclara spune:
Mihaela, eu pe cel mic al meu (1,2 luni) l-am vaccinat de hepatita A si B, acum o luna,( nu a facut febra si nu a avut nk altceva) iar pe cel mare numai de B, insa am sa intreb dr si cred ca il vaccinam si pe cel mare si de A. mie mi-ar fi zis dr daca l-ar fi considerat inutil, fiindca de obicei imi spune, la fel cum nu mi-a recomandat pt varicela si capuse. eu am cumparat spray autan impotriva capuselor, mi-a spus o vecina ca a vazut o emisiune si a fost testat ca fiind bun, dar e de la 2 ani recomandat.
vacanta placuta in ro, claudia
aschiutza spune:
Ca tot m-am pus sa va scriu de feicare data cind vad ceva de Ro prin ziare pe aici: http://km42.spiegel.de/home/index.php?directid=224 . Un pic despre Ro turistica.......
Vaccinul ala de capuse m-ar interesa si pe mine: l-ati facut careva adult fiind? Cum e?
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Alina spune:
Fetelor,uitati ce am citit www.evz.ro/article.php?artid=303219" target="_blank">aici .O fi adevarat?Fetele din Köln,ce ziceti?
Alina
mihaela_specht spune:
buna dimineata
hcclara mersi de raspuns.
alina am citit stirea nu mi-a venit sa cred.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
hcclara spune:
buna fetelor!
stie cineva cum se numeste Ringelröteln pe romaneste? a facut al meu baiat cel mare, are un ausschlag pe fata de ieri si e putin cam umflat. l-am trimis azi dimineatra cu sotul meu la dr si a zis ca e Ringelröteln, am citit si eu in internet, e o boala infectioasa transmisa de un virus,insa lipsita de complicatii, a zis ca de luni putem sa-l trimitem si la gradi. of, d-ne asta ne mai lipsea...
weekend placut, claudia