Viata in Germania (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by hcclara

buna fetelor!
stie cineva cum se numeste Ringelröteln pe romaneste? a facut al meu baiat cel mare, are un ausschlag pe fata de ieri si e putin cam umflat. l-am trimis azi dimineatra cu sotul meu la dr si a zis ca e Ringelröteln, am citit si eu in internet, e o boala infectioasa transmisa de un virus,insa lipsita de complicatii, a zis ca de luni putem sa-l trimitem si la gradi. of, d-ne asta ne mai lipsea...
weekend placut, claudia

A facut-o si a mea inainte de Paste! Nici eu nu-i stiu echiv. in .ro, dar stai linistita ca nu-i nimic grav. Dupa ce s- a "rosit" nu mai e contagios. Vezi, daca cumva iti face febra dai un antitermic, iar daca-l maninca Fenistil sau Tavegil. In rest, zilele astea fara baie si piscina.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Multumesc helbi.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by hcclara

buna fetelor!
stie cineva cum se numeste Ringelröteln pe romaneste? a facut al meu baiat cel mare, are un ausschlag pe fata de ieri si e putin cam umflat. l-am trimis azi dimineatra cu sotul meu la dr si a zis ca e Ringelröteln, am citit si eu in internet, e o boala infectioasa transmisa de un virus,insa lipsita de complicatii, a zis ca de luni putem sa-l trimitem si la gradi. of, d-ne asta ne mai lipsea...
weekend placut, claudia

Eu am gasit "eritema infectioasa".
E usoara si trece repede ... pana s-o faca fi-miu nici nu stiam ca exista. Multa sanatate!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

irinusha, de cand n-ai mai fost pe aici nici nu stiam de gogoasa! Sarcina usoara si asteptam vesti bune!

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

mersi Irinusha,
nu am auzit nici eu pana acum de asta...
ai aflat cum se numeste injectia ce o cautai?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor,uitati www.evz.ro/article.php?artid=303443" target="_blank">cine reprezinta Germania la Eurovision .
Stiati ca e pe jumatate roman?Eu nu...sotul meu citise prin nu stiu ce ziar local ca ari fi grec la origini .

Apropo de Ringelröteln,stiu ca e fff periculoasa la gravide,e data de Parvovirus.Parca Cat(Catrinel)ne-a povestit din experientele ei cu virusul asta,nu?In romaneste se numeste eritem infectios.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele din München, stiti cumva vreo farmacie non-stop, ca dau cautare pe net si nu gasesc nici una.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Tumpi, in orice oras exista o farmacie (sau mai multe daca orasul e mare) care are deschis. Sunt prin rotatie deschise noaptea, deci e greu de gasit pe internet care are in acea noapte deschis. Cauta intr-un ziar local, daca esti abonata, acolo sunt date undeva ce farmacii au deschise noaptea. La noi la unele farmacii e afisat care e in noaptea aia de "serviciu". Eventual suna la un spital, poate stiu ei.

Sper ca nu e nimeni bolnav la tine!!!

--------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Danke Aschiutza, am gasit,am sa ma duc maine, ca am gasit una in apropiere care e deschis maine.Bolnavi nu pot spune ca suntem, eu m-am pricopsit cu o infectie la degetele mari de la picioare,mai ales la stangul si abia mai pot pune piciorul jos.M-a pus naiba sa umblu a doua oara intr-o sapt juma sa-mi fac pedichiura si cred ca mi-am atins ceva, ca mi-a unflat degetul , de umbu in slapi ca nu mai suport nimic.
Si dim si acum seara am stat cu picioarele in ceai de musetel, poate poate, da simt cum zvacneste si ma doare.Daca stiam ca ajung asa nasol ma duceam azi la plafar si luam o crema cu galbenele sau rostopasca.
In mom de fata duc doru pedichiuriste mele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

fetelor multumesc pentru incurajari.M-am hotarat sa-l las sa mearga de miercuri pana vineri cu gradinita in excursie , i-am dus de vineri bagajul la gradinita, bagajele urmand sa fie duse acolo cu o masina, am si platit, deci pe jumatate e ca si plecat, acum sa vad cum ma descurc eu moral ,deci ma asteapta o saptamana plina.Dar acum am alta intrebare, este cazul sa-l duc maine sau marti cel tarziu(ei plecand miercuri dimineata in excursie)sa-i faca doctorita vaccinul contra zecken sau nu?
Acest vaccin are reactii adverse, este prea tarziu daca il fac acum, sau ce ma sfatuiti.Mi-a intrat acum asta in cap si nu pot sa o scot.Nu i-am facut pana acum ca nu am mers nicaieri unde ar fi putut sa intre in contact cu aceste lighioaie, dar tot am vazut la tv documentare pe aceasta tema si m-a luat spaima.Sunt tare infricosatoare si greu de scos, nu mai spun de durere si de boala care o pot da.
Voi ce ati face in locul meu, la ferma este pericol din punctul asta de vedere?

roxy
sunt in saptamana 27

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput