SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidestefan spune:
Despre cintar
...nici o surpriza notabila ..
doar -200gr..se pare ca asta e ritmul lui clasic ..
dar s-o tina tot asa pina la sfirsit tot ar fi bine
Pozici ..miine dimineata ..ca azi l-am ratat pe sotiorul ..
care era deja plecat.. cind am facut eu ochii mari ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
cornelia_laura spune:
Pana la urma m-am cantarit pt ca trebuia sa dau raportul la "Nou stil de viata" si = 85 kg. Ma bucur ca macar nu mai e 86. Urmatoarea cantarire va fi abia luni la raport dupa 2 sapt de Superdieta si pana atunci cred ca voi fi fara rusi.
Cat priveste rezistenta la oboseala pot sa va spun ca in primii 2 ani nu prea am simtit-o desi Eduard a mancat noaptea pana la 2 ani si avea minim 5 treziri/noapte. Si cand avea 1 an si 5 luni eram deja gravi cu bb2. Dar probabil ca in timp se aduna...si organismul trage semnale de alarma. A, si eu nu am nici un ajutor in afara sotului care vine seara de la servici. Si stau acasa din mai 2004 pana in iulie 2008. Dar nu regret nici o clipa si as lua-o oricand de la capat...dar motive strict financiare nu-mi dau voie deocamdata...insa nu renunt![]()
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
mav spune:
Lidia, ti-am spus ca ma retrag de la acest subiect, in urma cu cateva pagini.
NU ma trece la
, te rog frumos sa ma stergi de pe lista!
Marilena12 spune:
Buna, m-am cantarit si eu si am deja 67,800. Nu e foarte mult, ma asteptam cel putin 2 kg intregi saptamana asta, pt ca am cam facut foamea la propriu, dar m-am obisnuit, asta se pare ca este ritmul meu!
Ce ma bucura mult, este ca sotul meu a intrat intr-un program de slabit, el are vreo 30 kg de dat jos, si o litiaza biliara, asa ca dupa mari insistente am reusit sa-l conving, mai ales ca nu prea are chef sa tina diete. A slabit saptamana asta, 4 kg. Dar lui i-a dat medicul Reductil, si nu-i mai este deloc foame.
Pe fie-mea a trecut-o medicul pe calciu intensiv, ce sa mai spun, eu deja sunt franta ca a trebuit sa o scot afara pe vantul asta grozav, ca nu vroia sa doarma. Acum doarme, am bagat-o in casa imediat, si vreau sa ma intind si eu putin ca nu mai pot de spate.
Lidia vreau sa te felicit pentru rezultate, la fel si pe fetele care au mai slabit, incet, dar sigur, eu una m-am obisnuit. Deja tu, Lidia, esti aproape de target! Super!
M-am gandit ca daca tot nu reusesc sa ajung pana la Pasti la 65, si e posibil, o sa iau o pauza de o saptamana, timp in care o sa fiu atenta ce pap, si pe urma ma apuc de alta dieta, nu stiu care, dar o sa-mi fixez ca target 60, pt ca de fapt acolo vreau sa ajung. Deja am priceput cum functioneaza organismul la mine si nu mi se pare foarte greu. Pana la vara, am tot timpul sa ajung unde imi doresc.
Ideea este ca as vrea ca pana pe 21 aprilie sa scad sub 65, pt ca merg la o nunta la o prietena buna din Bucuresti, si acolo lumea ma stia de 50 de kg. Am eu scuza ca am nascut, dar nici chiar asa...
Hai ca mai intru, o dupa-amiaza frumoasa!
MARILENA SI ANNA
lucians spune:
Salut fetele!
Nici io nu vin cu vreun rezultat "notabil",cum il numeste Lidia.
De ieri pana azi,nu s-u topit decat 200g din grasimi.Dar sper ca maine,cantarul sa ma uimeasca ca ieri...
Nu-nteleg o chestie:m-am cantarit de dim,nuda,iar dupa ce am baut apica si dupa un grapefriut si un mar,halite,m-am mai suit o data pe cantar(asa de chestie...si de putina dezamagire )ca sa obs ca am aceeasi greutate de dinainte de a baga ceva-n gura,adica tot 66,200g.
.Care-ar fi explicatia?Tot cantar digital am si io...
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mav
Lidia, ti-am spus ca ma retrag de la acest subiect, in urma cu cateva pagini.
NU ma trece la, te rog frumos sa ma stergi de pe lista!
OK.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Buna, m-am cantarit si eu si am deja 67,800. Nu e foarte mult, ma asteptam cel putin 2 kg intregi saptamana asta, pt ca am cam facut foamea la propriu, dar m-am obisnuit, asta se pare ca este ritmul meu!
Hai ca mai intru, o dupa-amiaza frumoasa!
MARILENA SI ANNA
Iata ca ai deja 6
..
FELICITARI 
Esti putin dezamagita tu ..dar ia gindeste-te ca 6.2 kg ..
date jos in 4 saptamini ..nu sunt chiar putine nici la tine ...
eu zic ca e un rezultat destul de bun ..
mai ales ca regimul nu e unul draconic ..
iar acum se poate minca pina si carne si cereale ..
Incearca la prima masa fulgii de secara cu lapte degresat ..
s-ar putea sa ai surpriza sa nu iti fie nici foame..si totusi sa
topesti intr-un ritm mai alert .parerea mea

Te
sa ai mai mult spor la topit sunculitze LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salut fetele!
Nici io nu vin cu vreun rezultat "notabil",cum il numeste Lidia.
De ieri pana azi,nu s-u topit decat 200g din grasimi.Dar sper ca maine,cantarul sa ma uimeasca ca ieri...
Nu-nteleg o chestie:m-am cantarit de dim,nuda,iar dupa ce am baut apica si dupa un grapefriut si un mar,halite,m-am mai suit o data pe cantar(asa de chestie...si de putina dezamagire )ca sa obs ca am aceeasi greutate de dinainte de a baga ceva-n gura,adica tot 66,200g..Care-ar fi explicatia?Tot cantar digital am si io...
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Nu stiu ce sa zic ..
Eu nu m-am riscat niciodata sa ma mai urc odata pe cintar ..
dupa ce am baut
apa de dimineata ..ca uneori beau si un litru de sete LIDIA si
mamidestefan spune:
Babee
emilia
mada_max
FETELOR SUNTETI BINE ?????..
DA-TI SI VOI UN SEMN DE VIATA 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
gusta spune:
Buna fetele.
Felicitari pentru kg pierdute.
Cornelia iti inteleg oboseala eu am acusi aproape 2 ani si un singur strumf da sincer uneori ma simt atat de obosita de imi vine sa imi iau campi.
Azi sunt franta m-au innebunit cu olandeza lor la scoala nici normal numai gandesc si mai am si sa termin curatenia pe care am inceput-o si pe care vad ca nu o mai termin.Ma bucur ca maine am liber de la scoala asa ca poate reusesc sa termin ce mi-am propus ca daca continui in ritmul asta sigur de pasti nu am curat.
Gata pun biciul pe mine si ma mobilizez si incep sa fac treaba .
Pup fetele si ne auzim mai pe seara dupa ce iau si eu cina .
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta