SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 15
eunice78 spune:
in legatura cu cantarul digital: eu nu stiu de ce dar la mine, INVARIABIL, la prima cantarire cantarul arata cu 400 g fix mai mult. Adica ma urc dimineatza pe cantar, cobor, las sa dispara greutatea afisata si cand ma urc a doua oara, fara sa fi bagat in mine nimic, evident, adk in aceleasi cdtii, am cu 400 g mai putin decat a aratat prima data. Insa a doua, a treia, a patra etc cantarire arata aceeasi greutate. Nu stiu de ce se intampla asa, dar din cauza asta eu intotdeauna ma cantaresc de doua ori si iau in considerare a doua valoare.
Spor la slabit!
poze
MissJJ spune:
Lidia da sunt cat de cat bine, ma chinui cu fata cu boala, cu voma, cu secretiile febra si etc.![]()
La raport 60,6 kg. Iar stagnez, mor...
Ms mult pt link-uri nu stiam ca painitza e cea de sabat aici o gasesc gata facuta la magazinul evreiesc daca nu gresesc se cheama cholla sau ceva de genul si se facea numai vinerea ca de vineri seara pana sambata seara e sabatul la evrei.
Am sa incerc sa fac si eu in casa mai greu cu talentul meu la gatit. ca e si ciudat mancaruri orice minunatie imi dai sa fac iese dar dulciuri si prajituri mai ales din astea care trebuiesc coapte nu imi ies neam.
Si eu ma tot stradui poate poate o iesi ceva bun. Mi-a iesit o sg prajitura odata si aia nu ii place lui Flo.
Tre sa fug s-a trezit bolnavioara.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
nikolett2445 spune:
salut!
ce faceti? eu bine.mi-e fomica mica.am slabit in trei zile 700g,asa ca o sa trec la schema b.deci am 70.3,o sa o mai tin si saptamana viitoare cu legume si fructe.
azi am avut spanac la amiaza,suc de la trei morcovi cu doua kiwi si un mar diseara ma gandesc la o salata,ceva ,nu stiu.
mai dati si voi exemple de ceva bun.am glumit,pe curand,eu eram cu tabletele de ciocolata poiana cu lapte,dar cred ca o sa cobor dupa o kandia amaruie,daca imi permiteti.
pe maine.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
salut!
ce faceti? eu bine.mi-e fomica mica.am slabit in trei zile 700g,asa ca o sa trec la schema b.deci am 70.3,o sa o mai tin si saptamana viitoare cu legume si fructe.
azi am avut spanac la amiaza,suc de la trei morcovi cu doua kiwi si un mar diseara ma gandesc la o salata,ceva ,nu stiu.
mai dati si voi exemple de ceva bun.am glumit,pe curand,eu eram cu tabletele de ciocolata poiana cu lapte,dar cred ca o sa cobor dupa o kandia amaruie,daca imi permiteti.
pe maine.
IA PRIMESTE TU DOUA KANDIA AMARUIE DE LA NOI

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Madachan spune:
Buna,feteor!
Am intrat sa va zic ca nu v-am parasit.Cu toate ca zic ca mi-am atins telul,va spun dimineata sigur dupa ce ma cantaresc.Prin ce am trecut in ultimile 2 zile si nopti nu doresc la nimeni.Am fost internata cu Edy,a vomat continuu ,se deshidratase ,a stat cu perfuzii.In fine,acum am ajuns si noi acasa si e mai bine.Am slabit amandoi,el mititelul de nemancare si eu de griji si stresul care e in spitalele noastre.
Dieta n-am mai tinut-o,dar.....ceeea ce am mancat se poate considera tot SUPERDIETA. Cate un fruct ,doua pe zi si cam atat.Va spun rezultatul dimineata,dar sincera se fiu mai bine era grasa si copilul sa fie sanatos.
Bafta la slabit! Pe maine!
EDWARD 29.11.2004
poze->
nikolett2445 spune:
ok ,o las pt duminica drept premiu.
quote:
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
IA PRIMESTE TU DOUA KANDIA AMARUIE DE LA NOI
emiliapop spune:
Lidia eu iar stagnez dar azi era si bunicul pe aici si n-am putut sa ma cantaresc la "peleul gol" cum zicea Mada.
Si eu ca si Mada ma lupt cu boala lui asta micu.
Poate maine suntem mai bine si dam de veste cu cantarul.
Si apropo si la mine face cantarul ca la eunice si ma cantaresc de mai multe ori si iau si eu valoarea care iese de mai multe ori.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
mamidestefan spune:
Babee
CE ITI FAC INGERASII ???
SUNTETI BINE ???? 

eunice78
Mie mi se intimpla sa am citiri diferite la cintar ..
daca ma urcam pe el imediat dupa ce "ieseam de la baie " ..
daca mai asteptam 5-10 min ..nu mai erau diferente
intre cintariri.
mada_mxm, emiliapop
SANATATE MAXIMA LA PIERSICUTZELE VOASTRE 

marilena12
Poti incerca sa pui si altceva peste fulgii de cereale
de ex :sucuri de fructe ..sau mere rase ..etc
madachan
Nici nu stiu cum sa va mai incurajez ..
cred ca va e foarte greu ..sa va vedeti copilasii bolnaviori ..
ii doresc si puiului tau SANATATE MULTA si tie putere sa treceti cu bine peste boala 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
eunice78 spune:
La mine diferentele sunt in cdtiile in care ma cantaresc in acelasi minut, ca sa zic asa, deci nu ca ma cantaresc si apoi merg la baie. Si nici nu mut cantarul din loc, si nici nu imi schimb hainele. Si am cantar exact ca tine, Lidia!