Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am zis ca eu nu va mai povestesc despre ce gatesc(nici mancaruri nici prajituri), dar vad ca tot a mai ramas o sadica in zona....Mirabela ....nu de alta da-mi faci !

Avem ceva www.pufymic.info/thumbnails.php?album=33" target="_blank">POZE NOI....daca aveti chef de vizionat!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Cecilia, Xandruta, Cristina, Ramomar,multumim de aprecieri. Pupam toate fetele.

Cristina, Adelina nu murdareste bavetica aproape deloc cand papa, nici pe gurita nu e prea mazgalita, papa foarte frumos,asa frumos deschide gurita...
Cei mai multi ne zic ca seamana Adelina cu Dragos.

Ramomar, eu sunt bihoreanca 100%.

Mirabela, chiar asa, a lasat-o Ioana balta cu torturile si ne chinui tu.

Roxanae, noi luam borcanele Hipp si la Adelina ii place, ii dau doar cand plecam de acasa. Vezi sa incerci intai daca ii place ca multi copii refuza mancarea din borcanele.
E buna ideea lui Cata cu mancarica congelata.

Cata14, eu am facut-o cu Calgel pe gingie si seara i-am dat Nurofen cand a plans mai tare.

Marina, pupam alintata mica!

Alexutza, bine ca ati scapat de vaccin.
Si eu i-am pus Adelinei supozitor Paracetamol dupa vaccin si unul seara la culcare sa nu faca febra si sa nu o doara piciorusul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Pufy, am vazut pufisorii...cum se joaca ei Dar Nicolas e la categoria grea? Cat kg mai are ca pare un buflei in toata regula!!! Te-am mai intrebat o data, dar nu ai raspuns: nu ai dulapuri in camera biaetilor, nu? Ca pare mult loc de joaca...

Alexutza, ce bine ca ati scapat de vaccin...si inca asa usor. Mie mi-e goraza ca vine joi vaccinul. Si abia am scapat de viroza asta urata. Of, iar plansete, poate iar febra Maruca e atat de sensibiloasa ca plange si daca o mangai, ce sa mai zic daca o intepi

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Vai de mine - am desfacut un borcanas de la Nestle cu pui si morcov si nu a vrut sa manance.A urlat si cand plecam de langa ea plangea ca ii era foame.Nici amestecat cu mar - preferatul ei nu a mancat.
Mancare congelata m-am gandit si eu sa iau,plecam la munte, dar tr. sa iau si blenderul dupa mine.La voi cum arata piureul congelat?Ca la mine este parca s-a taiat si am mai auzit si la alte mamici asta si nu imi vine sa i-l dau asa. Il bag din nou la blender sa se faca pasta.Off - voiam sa iau borcanase ca era mai comod.Asa nu mai concediu nu e, cu spalat de vase. Imi va face o mare "placere"

Multumesc de raspunsuri.
Poate totusi gasesc o solutie -poate se "rasgandeste" ca de nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gata, mi-au trimis mail astia de la inglesina
ca facusem comanda la ei si nu ma sunase nimeni
dar se pare ca azi a venit transportul si il au
youpeeee...deci ne luam si scaunel de masina ROSU

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am admirat puiutii de Alina si Pufy - tare scumpi.

Alex ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin- pt. grasan.

Fetelor dar frigiderele de la hotel au congelator ca eu nu imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

roxanae, eu zic sa-i iei cateva feluri de la mai multe firme
sa vezi care ii plac si apoi sa-ti faci "stoc" pt.concediu
o prietena de-a mea era tare fericita ca au aparut cele de la Hip
bine, are bb de 1 an si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am admirat puisorii din vest, ai Alinei Morostes si ai lui Pufy.

Roxanae, eu am auzit ca piureul se taie la congelator, dar apoi, daca in amesteci, isi recapata consistenta normala. Incearca mai multe tipuri de papici la borcanel, poate-poate s-o nimeri si ceva pe gustul printesei.

Eu sunt inconjurata de bagaje. Vine maine cineva cu o masina mare ca sa incarce si sa transporte la Suceava tot ce-am adunat. Tare-s curioasa cum o sa incapa toate. Ma mir - si bucur in acelasi timp - ca nu-s prea deprimata de plecare. Ehhh...sa ma vad eu la sfarsitul saptamanii, atunci cred c-o sa fie tragedie. Deja ma gandesc ca-i "ultima luni" la Iasi, in casuta mea.

Lilina, sa stapaniti sanatosi scaunelul auto! La cat mai multe excursii!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

mamilili, multumim

vand travel-system Graco Ultima Plus(carucior + autobaby) 750 ron
folosit aprox 4 luni (in stare f.f.f.buna)
gri+argintiu, usor de folosit,se pliaza cu o singura mana
daca auziti pe cineva ca vrea, please tell me !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilina sa folositi sanatosi scaunelul!

Roxanae eu zic sa incerci sa adopti alta metoda daca nu accepta mancarea la borcanele(mai ales ca stati numai cateva zile): o cutie cu cereale si ii dai dimineata fructe, iar la pranz sau seara cereale cu lapte....."sariti" masa de legume....zic si eu....

Marina mii de scuze!Nu am omis intentionat intrebarea ta, ba chiar imi propusesem sa-ti raspund: asa e: in camera lor sunt doar patuturile si jucarii.O sa le facem mobila ca lumea dar abia peste cativa ani cand creste si pitic mic....pana atunci e loc de joaca.
Nicolas avea 8 kg la 5 luni jumate....la 6 luni mi s-a stricat cantarul si nu mai am cu ce-l cantari...dar sigur are cam 8300 gr....

Alexuta ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin....si pe noi ne asteapta peste cateva zile....uf!

Eu

Mergi la inceput