Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
Alexutza - tinem pumnii stransi-stransi! Si eu am emotii la fiecare vaccin. Bine ca a mai ramas asta de 6 luni si dupa aia numa' la 1 an.
Ramomar - asa-i, cu formula
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
roxanae spune:
Va rog ajutati-ma cu un sfat.Noi plecam dupa Pasti o saptamana in concediu si nu stiu ce sa iau de mancare pt. bebe.Intre Hipp si Nestle am ales Nestle ca sunt facute in Germania dar nu ma pot hotara de care.M-am orientat la piersici cu mar, banana cu mar, pere Williams sau cum s-or scrie,dar mancarica ?!...... Au decat un fel cel cu morcov+pui sau nu am vazut eu.
Va rog dati-mi un sfat- voi ce ati cumparat? dar sa fie si bunut la gust, adica sa semene cu piureutul din casa ca e mofturoasa tare.
I-am dat morcov fiert cu galbenus de ou si a mancat cred ca o sa accepte morcovul simplu cu pui.Dar doar un sortiment sa-i cumpar pt. toata saptamana?!Daca se plictiseste si nu mai papa ce fac?Mai sunt si altele?
Merci.
cata14 spune:
Mai intai, salutare la toate mamicile ca nu v-am mai citit de multa vreme. Vad ca ati facut paginuta cu mamici si bebici, f faina, sunteti mamici frumoase si cu copii superbi. O sa trimit si eu o poza dupa ce termin, sa ma puneti si pe mine acolo .
Roxana, de ce nu iei cutiute cu mancare congelata (facuta de tine in casa)? Eu am fost 4 zile la munte si asa am facut, am luat in eski cutiutele cu mancare congelata si decongelezi numai ce mananca in ziua aia.
Cata
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
cata14 spune:
Apropo, voi ce le-ati facut cand se vaitau de dinti (cred ca-i ies dintii si e tare suparat baiatul meu)?
Dati-mi si mie un sfat.
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
eleņia spune:
cristinasarumana de cafea tare buna
multumim pt urarile de ieri
s cum am implinit 6 luni trebuia sa fac s eu o surpriza lu mami meu s am spus mama[/red](se uita la mine s a zis mama)
[red]la multi ani sarbatoritilor de 25 si 26 sa cresteti mari s sanatosi
nu am intrat ieri ca o fost tati acasa s are s el dreptul sa stea macar o zi la calculator ca eu stau toata ziua
mai tarziu o sa punem punem ceva poze de ieri
va pup fug ca am ceva treaba prin oras(adica de cheltuit ceva bani)
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
eleņia spune:
a era sa uit sanatate multa la bbicii bolnaviori s sa va faceti repede bine
pt toti bbicii
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
matahut spune:
Neata!
Marucai i-a revenit pofta de mancare...toata noaptea a tzocait la 2 ore , deci am scapat de-o grija.
Altfel, e la fel de alintata, maraie si acum ca nu sunt cu fata la ea...asa ca voi fi scurta!
Roxana, asa cum spunea si Cata, de ce nu ii faci tu si sa iei cutiutele congelate intr-o geanta frigorifica? Noi asa i-am luat Anei cand am fost cu ea la mare (avea un an si 3 luni).
Ignatico, nu cred ca faceti voi nimic gresit. Eu ma gandesc sa nu faca ei ceva gresit de ba ii iese, ba nu-i iese Sanatate MULTA si sa scapati de spital!!!
Mirabela, da-ne si reteta de la diplomat...mie mi-ai tot promis
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
BUCURII!
V-ati uitat la "Garsoniera lui Marutza"? Au fost invitate mamici cu copii. Vor fi si maine alte mamici.
Xandrutza, eu in Suceava stau "pi shentru".
Mirabelac, Alexutza, Marina, sunteti niste SADICE cu retele voastre de tort.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
GETY spune:
Buna ziua, si de la noi. Noi am fost si i-am luat Mariei premergator si scaun pt. luat masa. M-a tentat si un patut care se face si tarc, se pare ca vom schimba patutul asta de lemn.
Acum ne pregatim de plimbare. Pa, pa, ne mai citim.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Fetele - ne-am intors victoriosi de la vaccin....
Nu a plans, nu a schitat nici un gest, el admira peisajul, nici nu a simtit acul in cele 2 picioruse...la sfarsit a ras la doctorita...am ajuns acasa, l-am servit cu 2 felii de lamaie la picioruse si un supoz in poponel, si in 5 min copilul era adormit...Doamne, nu-mi vine sa cred ce usor si repede am scapat...
Multumim de incurajari Ramonar, Cristina - oricum mai mult am tremurat eu ...el oricum era binedispus!!!
Roxanae - nu stiu ce sa zic sa luati in concediu...poate borcanase am luat de la Hipp cu mazare si conopida, insa are si gust si miros specific- grasanu' a mancat, dar a doua oara nu cred ca-l mai pacalesc, mancare (piure) congelata - poate pt primele 2 - 3 zile, iar fructe i-am luat pere Williams, dar am vazut ca au si suc de struguri in compozitie si nu i-am mai dat - e acrisor la gust, mar cu afine de la Hipp - de care a fost super incantat!!!Sper ca te-am ajutat intr-un fel!!!
MamiLili - sa ne fie cu iertare, dar ce sa-i facem daca pofta-i mare!!!!
Mirabela - cand poti si ai timp, da-ne si reteta de crema diplomat, asa ca nu mai zicem ca suntem chiar incepatoare, sa ne dam si noi mari ca deh...facem delicatese....
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!