Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
FELIS spune:
Una din fazele calumea de cand a inceput sotul sa se straduiasca ... a fost duminica... Incep eu sa ii zic, vazandu-l f bine dispus si deschis la orice discutie... "Daca intr-o zi sunt 10 treburi de facut si se intampla sa faci una..." la care el f mirat ma intrerupe... "care una... ce am facut, ca eu nu am facut nimic...??"
La care eu zic... razand... "normal ca nu ai facut nimic cel putin in ultimele 5 zile, dar faci o treaba din zece intr-o zi ... 2 saptamani nu mai faci NIMIC... dar ai grija sa imi scoti ochii zilnic, in zilele cd nu faci nimic, ca ai facut acea treaba" La care el zambind... "asta asa e"
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Eee, Felis! Cate faze din astea iti pot povesti eu!!
Dar n-ajuta cu nimic...tu vei ramane tot aia ... el tot ala...
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Felis, macar sotul tau recunoaste ca nu face, e constient. Al meu, am mai spus, traieste cu impresia ca el transpira de cate face, numai eu sunt greu de multumit si nerecunoscatoare. Imi pare rau de baietelul prietenei tale, si-mi dau seama cat de traumatizant e si pentru tine, lasand la o parte faptul ca ai mai si visat ce-ai visat.
Oricat de greu ti-ar fi ca mamica, nu ai de ales, trebuie doar sa mergi inainte. E singurul drum pe care o mama il cunoaste: sa lupte si sa spere. Ca nu poti sa te duci in camera ailalta si sa zici eu nu mai pot, eu renunt, eu demisionez din functia de mama. Asta nu e o optiune, asa ca nu ramane decat sa lupti. Pentru unele e mai usor, pentru altele mai greu. Ce sa facem? Meritam sau nu, ce ne-a fost dat sa ducem nu putem decat sa ducem. Cand am trecut cu adrian prin ce-am trecut nu am putut o clipa sa ma intreb de ce eu sau de ce el. Doar ma rugam sa nu fie si mai rau. Incercam sa iau situatia ca atare si sa vad ce o sa fac in viitor cu "datul" asta de la Dumnezeu.
Pupici, Felis. Si daca toate zidurile din jurul tau s-ar darama tu nu cunosti decat un singur drum: drept inainte.
Stare de spirit prea buna n-am nici eu pt ca de 4-5 zile Adrian m-a terminat cu somnul. Cu ochisorii inflamati, ba de duminica si tuseste si are secretii mucoase pe gat (nu-i curge nasul, dar il aud cum se ineaca cu mucisori grosi cateodata). Asa ca se trezeste mititelul si la o ora si la juma de ora si nu-i mai place sa doarma in nici o pozitie. Am incercat sa-l iau iar cu mine-n pat sa convietuim mai bine pana se insanatoseste, dar nu-si gaseste locul nici cu mine-n pat, de parca s-a dezobisnuit deja de dormitul cu mine. Iar eu privata de somn numai pozitiva si vesela nu pot fi.
Azi mergem sa-i luam bicicleta lui alex ca asa de frumos a fost ieri afara si el mititelul tot cu trascaleta aia mica de bebelusi se lupta. De-acum ca vine caldura si-o sa stam mereu pe-afara ii dau de lucru cu o bicileta.
Iar maine merg la pediatru, sper sa fie ultimul vaccin de sezon ca saracu' a primit la ace in picioruse de mi-e mila de el. Plus ca trebuie sa facem si vaccinurile traditionale de 6 luni.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
FELIS hai sa iti zic si eu ce cosmar am avut azi-noapte: se facea ca familia mea primise cu mare caldura in casa pe un nene care stia a prezice de ce anume boli suferi, doar atingandu-te in zona organului suferind; buuuun, apar eu in sanul familiei
dintr-o data si pune nenea ala mana pe mine si spune: ai pneumonie si ficatul e 90% distrus
; ce m-a durut cel mai tare insa a fost cand mi-a zis: VAD CA MAI VREI UN COPIL, DACA NU IL VEI FACE PANA IN SEPTEMBRIE ANUL ASTA (adica pana atunci sa il concep) NU VEI MAI PUTEA DELOC SA AI COPII!!!!!
am inceput sa plang si sa ma rog de sotz sa facem pe bebe neaparat!
(asta tot in vis
) Azi de cand m-am trezit mi-a fost capul numai la visul asta, cand ma duc la baie, acum o jum de ora observ cu stupoare ca...mi-au venit musafirii...fara sa ma doara burta, sau ceva, inainte zaceam o zi intreaga, palida, ca asa patesc eu in general, mi se pare ciudat...nu stiu daca are leg cu visul, nu vreau sa devin ca babele alea supersitioase care isi scuipa in san ![]()
Paul a fost un picutz mai bine azi...daca nu mai tuseste la noapte maine merge la cresa.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
PS: Am uitat sa mentionez ca pentru prezicerea copilului nu m-a atins nicaieri!
atat ii trebuia!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Eee, Felis! Cate faze din astea iti pot povesti eu!!
Dar n-ajuta cu nimic...tu vei ramane tot aia ... el tot ala...
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Clar asa e... tot timpul cd facea era mielusel pt ca facea abia dupa un mare scandal, si cd vedea ca cedam nervos, mi-era rau, ca nu mai puteam... Da era o minune care tinea 3 zile si apoi 6 luni revenea la vechile obiceiuri... pana iar cedam eu nervos... si tot asa... Insa acum altele au fost cauzele... si acumulate pe decursul anilor, s-a umplut paharul
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
PS: Am uitat sa mentionez ca pentru prezicerea copilului nu m-a atins nicaieri!![]()
![]()
atat ii trebuia!
![]()
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE

Felis si
miria_cristina spune:
Haideti, fetelor, cu toate visele astea, ca ma influentati si cine stie ce visez la noapte!
Cristina si D
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Haideti, fetelor, cu toate visele astea, ca ma influentati si cine stie ce visez la noapte!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Faci si tu o baie cu spuma inainte de culcare si visezi frumos...
)Felis si
miria_cristina spune:
N-am chef de baie cu spume. Iar voi nu mai perseverati in ganduri negre ca nu fac bine nimanui.
Incercam sa fac haz de necaz si io...![]()
Cristina si D