Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 7
miria_cristina spune:
Si eu mi-as dori sa m unde s-o las pe fata. Un loc la tara,unde sa respire aer curat, sa alerge, sa manance sanatos, dar sa am si incredere in cei care o tin.
Din acest motiv in iarna am cumparat un terem aproape de Targoviste, dar pana facem casa pe el....intra fata la scoala.![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
Multumesc pt incurajari...
si scuze ca v-am intristat... nu am vrut... dar la acea ora... nu aveam cu cine vorbi... sotul dormea... si eu plangeam si nu imi venea sa cred ce mi se intampla si dc am visat chiar inainte sa primesc mail... eram destul de shocata... Inca mai sunt putin, dar m-am linistit cat de cat...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
Felis, Mihaita e un scump si arata foare bine. Am cunoscut multi copii cu SD,chiar am si-un finut. L-am botezat in spital in Timisoara. Mama lui era f. disperata, pt ca se simtea foarte rau si vorbise cu preotul sa-l increstineze. Dar cine sa-i fie nasa? M-am oferit cu mare placere. Acum tinem legatura si-mi povesteste ce progrese a mai facut. El are malformatie de intestin si asteapta sa fie operat.
Tu trebuie sa te gandesti ca evolutia lui Mihaita este buna si nu se va intampla nimic rau. Odata, un medic mi-a spus:"Parintele nu-si pierde, niciodata, speranta in mai bine!" Si avea mare dreptate. 
![]()
Esti o luptatoare!Apropo, suntem in aceeasi zodie.
Te pup!
Cecilia C spune:
Oh Felis imi inchipui ce socata ai fost cand te-ai trezit. Asa cum nu te-ai gandit nici o secunda ca operatia lui Mihai de inima nu va reusi, tot asa sa te gandesti ca nimic rau nu se poate intampla copilului tau. Nu lasa subconstientul sa-ti joace feste, fii mai puternica decat el si invinge-l, crede ca totul va fi bine si incerca sa ai o atitudine pozitiva si o sa vezi cat de usor o sa fie. Nici nu stii ce bine ii face la minte si la inima daca gandesti pozitiv. Normal ca e greu sa faci asta cand crezi ca nu o sa poti si cand crezi ca toate corabiile ti se scufunda, dar D-zeu ne-a lasat puternici pe pamant, ne-a dat incredere si speranta la fiecare pe care sa le folosim atunci cand suntem doborati de greutati.
Tu ai fost si esti cea mai puternica mamica pe care am cunoscut-o si faci totul pentru puiul tau asa ca fii in continuare cea mai puternica, ai incredere ca totul va fi bine si sper sa-ti fie mult mai usor daca stii ca suntem tone de mamici care ne gandim la tine. Capul sus Felis, maine va fi o noua zi, priveste viitorul in fata alaturi de Mihaita si nu lasa nimic sa-ti umbreasca crezul si inima.

Cat privesc " sotiorii nostri" eu chiar nu stiu ce e in capul lor
,D-zeu ne-a dat noua toata intuitia si lor nu le-a lasat nici macar o picatura si asta ii face tare greu de suportat cateodata... imi vine sa le trag cate o palma sa-i fac sa se trezeasca la realitate si sa puna si ei mana pe una alta de la ei putere...si mai cred ca nu le-am vazut latura asta a lor inainte de a avea copii, adica comoditatea si neintuitia cand vine vorba de facut una si alta....nu le-am vazut-o inainte de a veni copii pe lume tocmai pt ca atunci aveam noi vreme de mai multe si faceam noi toate. Eu zic sa-i puneti la treaba si sa le cantati toata ziua ce trebuie sa faca pana or pricepe....

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Ceva despre " Femeia moderna" daca aveti chef de citit...
"Femeile s-au opintit cīteva secole sa ajunga egale cu barbatii, iar acum nu mai stiu cum sa scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niste tīmpite, īi multumim patronului ca ne da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa ne afirmam si sa ne tinem de deadline. Sefii pleaca de vineri la prīnz si-i mai vezi luni dupa-masa, cīnd se desteapta din mahmutreli de cinci stele.
Timp īn care ai deosebita onoare de a le tine locul, ca de-aia ai dat atīt din coate si-ai facut ulcer de cīnd manīnci numai kebab īn chifla, la serviciu, ca sa ajungi femeie de nadejde. Firma te-a rasplatit cu doua dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tau personal.
Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul ti-e īmpicatit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", "rapoarte". Īn somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de patratici si te trezesti tipīnd. Nu pentru ca te īnnebunesc folderele, ci pentru ca e deja 7.30 si la 8 trebuie sa fii la firma si-ai dormit strīmb si-ti sta bretonul ca o bidinea.
Scuza-ma, te las putin pe fir, ca ma cere unul de nevasta...
Munca e buna numai cīnd ti-aduce un franc cinstit īn buzunar si, mai ales, īti da si ragazul sa-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamīna si sa ametesti īn bar doua zile pe saptamīna. Asta e raportul minim rezonabil.
Carierismul e plasmuirea bolnava a unor filme imbecile de la Hollywood, care insinueaza ca o femeie poate face orice, daca vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care īi hraneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase ore pe saptamīna (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face mīncare la copii, spala vase si-o asteapta pe ea cu masina la firma, seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cīnd opereaza el pe creier si mai face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti sa investeasca.
Am chiulit si-am sa chiulesc cu voluptate de la munca, īntotdeauna. Chiuleste si tu din cand in cand , salveaza-ti viata, femeie! Atīt cīt se poate. Ia bunul simt, īn doze homeopatice. Sa stii numai tu."
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Felis, Mihaita e un scump si arata foare bine. Am cunoscut multi copii cu SD,chiar am si-un finut. L-am botezat in spital in Timisoara.
Apropo, suntem in aceeasi zodie.
Te pup!
OCHI-VERZI
un
finutului tau... Multumesc mult... Cat despre zodie.... si meserie... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
CICI ce ai scris cu rosu ar trebui sa-mi devina motto-ul vietii.
Educatia, ADN-ul si anturajul m-au determinat sa intrec masura la a-mi arata "puterile" si acuma chiar daca nu mai pot toti cred ca-s pasarea Phonix.![]()
Cristina si D
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Oh Felis imi inchipui ce socata ai fost cand te-ai trezit. Asa cum nu te-ai gandit nici o secunda ca operatia lui Mihai de inima nu va reusi, tot asa sa te gandesti ca nimic rau nu se poate intampla copilului tau.
Poze
Poze Ada
CICI multumesc
Incerc... dar cate o chestie din asta te da peste cap... Scuze inca odata ca v-am implicat, dar aici gasesc intotdeauna intelegere si la voi am venit repede sa va zic...Cat despre sotz...
Felis si
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
CICI ce ai scris cu rosu ar trebui sa-mi devina motto-ul vietii.
Educatia, ADN-ul si anturajul m-au determinat sa intrec masura la a-mi arata "puterile" si acuma chiar daca nu mai pot toti cred ca-s pasarea Phonix.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
ca bine zici....
Felis si
miria_cristina spune:
Nu stiu de ce le este unora, si ma refer la barbati, atat de greu sa inteleaga ca este logic, fiziologic, normal...si cum mai vor ei sa ne fie greu atat timp cat ei nu fac foarte multe lucruri comparativ cu noi. Nu trebuie s aiei in fiecare zi un munte si sa-l muti, este suficient sa fac zi de zi munca lui Sisi.
In fiecare zi, ca un robotel sa te scoli si sa stii dinainte ce ai de facut. Ei nu stiu dinainte decat cu unele mici exceptii, eu insa stiu.
I-am zis sotului meu o data ca daca mi-as pierde mintile si n-as mai fi coerenta, cu siguranta, dimineat m-as scula si as face automat tot ce pana acum am facut, asa ca un somnambul.
Eu chiar nu mai pot, nu este deloc o figura de stil, cand zic asta si partea proasta este ca desi am discutat cu el, e egal cu zero totul.
Singura, solutie ar fi, sa incep sa invat de la el. Sa trec cu usurinta peste lucrurile care pot fi amanate, sa las pe altii sa rezolve unele probleme, ce daca as muri nu s-ar rezolva?, sa-mi pese doar de copil si de mine.
Of, uneori totul devine atat de urat!
Cristina si D