Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Of Felis, credeam ca stii de fapt eu de asta credeam ca erai asa suparata acum doua saptamani pentru ca am citit subiectul la generale.
Nu iti mai face ganduri negre, Mihai este bine si asta este tot ce conteaza.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
diana2004 spune:
Felis ,stiu ca tu ca zodie esti peste ,ai avut o premonitie in legatura cu vestea pe care ai aflat-o ulterior ,nu te gindi la alte rele , probabil erai f apropiata de mama si de copil si in vis copilul a fost substituit de imaginea lui Mihai .Pestisorii au astfel de intuitii ,stiu asta pt ca si eu sint peste .Imi pare rau de copilas mai ales ca am cunostinte care au un copil cu SD si copilul de fapt are 40 de ani !
Despre sot ce sa va spun ,si mie imi trecea la un moment dat prin cap ideea ca nu ne mai intelegem ,ca de ce mai stam impreuna .A fost plecat 10 zile la un curs si mi s-a facut un dooooor de el , imi lipsea nu pt ca a trebuit sa platesc eu facturile si sa fac toate cumparaturile ,mi-era dor si abia asteptam sa vina acasa .
Dupa episodul asta sa stiti ca am mai lasat si eu din reprosuri si parca si el ma ajuta mai mult .
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by onitza
ASA ARATA UN COPIL BOLNAV!!!!![]()
![]()
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
pupe mami copil scump si dulce
. off off ochisori scumpi si bolnaviori eu ii multumesc lui DD ca de cand i-am dus pe copii la tara nici mucisori nu mai am si mi-e atat de mila de toti copiii bolnaviori de aici
va pup si urati-mi spor (si mai ales chef

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
Noi tocmai am terminat de papat...nu l-am dus nici azi la cresa, mi-a fost mila de el, a tusit toata noaptea.
![]()
Am incercat sa invat azi-noapte dar cand il auzeam cum tuseste, ma opream sa il ascult, si ma durea sufletul de mititelul meu. Offf
Azi am iesit o fuga afara, pana la farmacie, am papat si acum vreau sa ii fac o baie cu dusul sa ii curga pe ceafa, asa mi s-a spus ca ii mai ies mucii. Apoi la nani si daca doarme, ma pun pe invatat, as avea 2 ore la dispozitie 
FELIS sper sa treaca gandurile negre si visele urate si sa te bucuri in continuare de Mihaita si progresele lui. 
Daca vrei sa treci pe la mine, sunt acasa. 
DIANA si la mine la fel...ma supar pe el si cand vad ca e plecat in delegatii mi se face un dooooooooor de sotz!!!
al meu incearca sa rezolve el inainte toate platile ca sa nu ma puna pe mine pe drumuri! ![]()
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
doamne felis acum am citit mesajul tau si am incremenit! chiar nu stiu ce sa zic ca am ramas fara cuvinte. chiar am sa ies putin din birou ca nu stiu ce am, imi bate inima rau...eu stiam ca daca visezi ceva rau nu e rau....nu stiu cum sa zic....am sa revin ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Felis,lasa visele sa ramana..vise.Nu te gandi,Mihai e bine si va fi bine si de acum inainte.iar restul.ce sa-ti zic?Nici la mine nu e 'roz' viata,asta e..uneori ma 'consolez' ca unu' mai bun oricum nu gasesc
..glumesc,normal.
Try,offf..cred ca ti-e tare greu.bine ca Alex e intelegator.Pupici
Noi acum avem alt motiv de cearta..cele vechi deja sunt'trecute':apartamentul.Unde luam,la ce pret,cate camere..deja aseara am facut o 'criza':sotul
,Mariuca plina de istericale..imi venea sa plec la Balaceanca.Probabil astenia de primavara e de vina,dau si eu vina pe cine pot.Deja eu m-am saturat sa-i spun sotului sa faca niste lucruri evidente:gunoi,sa stranga un pic jucariile de prin cas etc.Aseara desi ma vedea bine ca tusesc,nici macar nu a schitat un gest sa se ridice el sa intinda rufele in balcon..deci?..ce sa-i mai spun?nu era evident ca nu ma simt prea bine???asta e..pana la urma eu l-am ales,nu m-a obligat nimeni..sunht si eu intr-o stare destul de proasta.el nu se ocupa deloc de gasirea unui apartament,dar de altfel ma critica pe mine de ceea ce gasesc.
Am fost si la dt.cu Mariuca;spune ca nu are nimic la plamani.dar sa continuam cu Ospamox,sirop de tuse...imi fac azi programare ptr.joi si la Stanciu.
Scuze ca v-am facut capul 'mare' cu ale mele
va doresc o zi minunata
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
FELIS spune:
MIHA, OTILIA, DIANA, ADRIANA, ONITZA, ANDREAP multumesc f mult...
am reusit sa ma mai linistesc, dar voi sa fi fost in locul meu ... sa visezi ca iti spune copilul tau asa ceva...
Nu... nu as vrea sa visati vreodata asa ceva... dumnezeu sa va ocroteasca si in vise...
OTILIA... nu, nu stiam... eu abia am timp sa intru aici sa citesc pe diagonala... la alte subiecte nici o sansa...
DIANA... ai dreptate cu premonitiile... cand avea Mihai cateva luni eu salvam pe calculator poze cu acel baietel, vorbeam cu mama lui, i-am trimis si materiale pt kinto prin posta... Si cand a fost Mihai operat la inima STIAM ca va resi operatia... eram sigura, dar nu puteam totusi sa stiu ce ii face si sa fiu impasibila... Asa a fost cu operatia pe inima... nici o secunda nu m-am gandit ca nu va reusi
Cat despre al meu sotz... se starduieste si el de vreo 5 zile sa ma ajute cu cate ceva
Dar daca ar fi vorba de ajutor doar.......
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
MONICA
pupam si noi pe Ruxita
ADRIANNA
multumim mult si asteptam poze cu minunile tale !! ce mult ma bucur ca beau lapte de la vacuta!!!!! este foarte sanatos si sunt convinsa ca ai facut f f f bine ca i-ai lasat la tara, sursa sigura de sanatate le-ai oferit tot binele din lume!!! sa fii sigura de asta! si Paul cat a fost la Moreni i-a fost tare bine!
Doamne cat de mult mi-ar placea sa am si cu unde sa il trimit pe Paul la tara, la curte! macar la Moreni daca s-ar putea! ![]()
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
FELIS ai dreptate, nu ne putem pune in locul tau si sunt convinsa ca pe langa shokul pe care l-ai avut, a ramas acea durere crunta ca putea fi copilul tau in locul lui Roby!
e usor sa dai sfaturi, incercam sa iti aratam cum stim si noi mai bine
ca iti suntem alaturi, in conitnuare iti urez sa incerci sa te bucuri de prezent si sa indraznesti sa privesti spre viitor cu speranta!!!
Ups! s-a facut tarziu, ma duc sa culc copilul si sa ma apuc de invatat!
Pupicei!
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
miria_cristina spune:
FELIS - Tu esti un om puternic. Ai demonstrat asta pana acum. In viata oricat de teama ti-ar fi si oricat de greu trebuie sa pasesti cu incredere in tine si in Dumnezeu.
Sigur vei mai avea momente de slabiciune si de frica, dar toate trec.
Lasa-le sa treaca si nu le pastra in suflet.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."