Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Deja cu gandul la mare???Eu anul trecut am fost cu bilet prin sindicat,de la sotu' de la servici( sa traiasca P..sa nu facem reclama),sper ca anul acesta sa fie la fel.Eu am dat numai 1200 roni pe bilet,10 nopti+ cate mese voiam pe zi,ca aveam bonuri valorice.dar daca iti iei bilet normal,am inteles ca e super super scump..merita sa iesi undeva in Bulgaria sau Turcia de banii aia.
Nu cred ca exista o regula ref.la copii...unele hoteluti pana la 2 ani gratuit,altele pana la 7,depinde.dar daca nu ceri pat suplimentar nu cred ca nu te intelegi cu cei de la receptie.
Ref.la aprtament,deja caut..dar nu prea am timp asa mult,plus ca am obosit deja sa sun la diverse agentii"buna ziua,ma numesc..telefonul..vreau..".Plus ca nu ma inteleg deloc cu al meu sot in ce zona;eu as vrea o zona 'populata',cu magazine,piata,vitrine luminate,sa fie agitatie,sa nu-mi fie frica sa ies seara din casa,el se uita numai dupa blocuri retrase,fara lume pe strada...nici macar un mini-market prin apropiere.Plus ca nu as vrea sa plec din cartier,iar sa caut bona???
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Miha si de la noi...de ce intrebai de dermatolog la iesence? ati patit ceva?

Vineri seara s-a umplut de bube pe picioare,apoi pe maini,pe bucushoare si un pic pe burtica. Initial am crezut ca o fi luat vreun purice de pe undeva si la capsat,dar cand am vazut ca se ingoasa treaba am vrut sa merg la dermatolog,m-am speriat ca a facut varsat de vant.N-am stiut unde sa ma duc asa ca l-am trimis cu soacra-mea azi la Sf Maria,la dr la care mergem de obicei.Nu are varsat de vant,doar o alergie la...ceva. Mai multe aflu diseara cand merg sa-l iau acasa.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor va pup pe toate si pe copilashi, sanatate multa si sa aveti o saptamana plina de realizari

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Onitza, sanatate multa lui Paul,frumuselul.Cand sunt mici i-au repede orice microb.Pana pe la un an si noi am tinut-o din raceala in raceala, mai ales ca stam la poalele Parangului.
La 7 saptamani a facut bronsiolita de la o raceala netratata corect de medicul de la noi(a indopat-o cu antibiotice), incat am fost 4 zile in spital la Timisoara.Medicul de acolo ne-a zis sa avem grija ca de mai face o data, poate face bronsita asmatiforma.Iti dai seama cum ma simteam la fiecare rosu-n gat(disperata).
Iarna aceasta am iesit in fiecare zi afara si nu a racit decat de doua ori(am adus eu microbii de la scoala),dar a primit doar oscillococcinum si biseptol sirop.
In alta ordine de idei,stai linistita ca o sa reusesti sa inveti,ti-am spus te ajut cat pot cu materiale.Si eu in primele 2-3 saptamani memoram mai greu, dar apoi prin exercitiu vei vedea ca asimilezi mai repede cunostintele.Mai vorbim!Inca am probleme cu mail-ul, dar daca mai vrei ceva iti trimit pe mes.

Felis, multa putere, sa treci peste toate greutatile. Fiecare om are in viata hopuri de trecut,dar crede-ma ca Dumnezeu nu ne da mai mult de cat putem duce.Asta ti-o spun din proprie experienta. Cand a murit Raluca,am "cazut".Ma certam cu toata lumea, mai ales cu sotul meu care parca imi statea in cale.Eram nervoasa tot timpul,urlam la toti si plangeam.Dar intr-o zi pur si simplu i-am spus sotului sa-si ia hainele si sa plece.El,a vrut sa se conformeze, dar mi-am dat seama ca am gresit si ca am mare nevoie de el.Din acel moment m-am schibat!!!La noi eu eram "vinovata".
Am avut si am o casnicie fericita, exceptand acea perioada.Lucrurile serioase nu se fac la suparare.lui Mihaita!!!

Vladut e un scump, iar mie una imi place grozav cum i sta tuns.
mariussimiuc, sa va traca cat mai repede alergia! Stiu cum e si noi facem de la intepaturile de insecte. Noroc ca exista Fenistil-gel, ca altfel s-ar scarpina intruna.

Eu n-am dat-o pe Diana nici cel putin la gradi(o primeau fetele chir daca-i mica),in primul rand din cauza bolilor, iar in al doilea rand am lucrat cu copii care facusera 4 sau 5 ani de gradi si erau plictisiti, nu-i mai interesau "noutatile" Am zis ca are vreme.
Am noroc ca am o dadaca super!!!Are 38 de ani(trei copii mari, cel mai mic e a VII-a)si are rabdare. Se joaca cu ea, spun poezii, canta si deseneaza(este f. talentata).Diana o iubeste mult. Imi aduc aminte ca inainte de Craciun, cand o conduceam i-a zis Diana:"Te iubesc,Adiana!" Saraca femeie nu stia ce sa mai zica.
Azi a fost prima zi cand a stat sotul cu ea(a fost liber).Va dati seama ca pe la 11 am sunat sa vad daca se descurca. Eram ca soacra aceea, care trebuie sa verifice.

SANATATE BOLNAVIORILOR! SA AUZIM DE BINE!
VA TRIMITEM MULTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Off, mai Felis, de asta mi-a fost teama. Cand m-a apucat pe mine of-ul pe sot am avut senzatia ca "rezonam", desi tu nu ai spus nimic de vreo problema, ci doar ca esti suparata si-am avut asa un sentiment ca tot de-aici ti se trage. Dar n-am vrut sa deschid subiect pt ca problema e delicata si... nu se face.
Ce sa-ti zic, acum cateva sapt. cand era masa suparata si eu nu faceam altceva decat sa ma gandesc toata ziua cum sa fac sa ma descurc cu doi copii, cum sa-mi asez viata si cum sa rezolv problemele inerente caci mi se parea ca "bate la usa". Inca nu mi-a trecut gustul amar, dar am revenit la sentimente mai bune. Plus ca eu nu-s genul sa pot lua o decizie asa de drastica. S-a mai implicat si el dupa perioada aia de certuri, dar, asa cum ma asteptam, nu-l tine mult. Revine usor usor la ce stie el mai bine sa faca, adica nu mare lucru.
Banuiesc ca daca eram in Ro, eram de mult divortati, mai ales ca o aveam pe maica-sa in coaste care nu s-ar fi sfiit sa ne "ajute" sa luam decizia.

Io mi-s terminata cu somnul. De vreo 4-5 zile nu stiu ce-are adrian ca se trezeste foarte des si e destul de irascibil noaptea. Ziua doarme ok, il pun in patut asa ca pana acum si nu se impotriveste. Am ajuns la concluzia ca-l dor gingiutele, ca nu inteleg de ces-a schimbat dintr-o data.
Azi, la primul somn al lui adrian, m-am culcat si eu pe canapea la televizor si i-am spus lui alex sa ma inteleaga ca mi-e tare somn si sa ma lase sa ma culc. Mititelul se juca ce se juca si venea sa ma pupe parinteste pe frunte si-mi zicea noapte buna. M-a inteles si daca-i ziceam sa nu se mai joace cu jucaria x ca face prea mult zgomot se conforma mititelul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

of Doamne, tare dragalash trebuie sa mai fi fost alexutul cum venea el sa te pupe...nu-si dadea seama puiul mic ca te deranja...el vroia sa o iubeasca pe mami a lui...si ruxi cand ma simt rau uneori vine si ma pupa sa-mi treaca...zice ea
eu "construiam" o prajitura in bucatarie si fetitza mea cea dulce a adormit pe jos in camera(pe covor) in funduletzul gol(cum obisnuieste sa stea) cu o shoseta galbena si una roz in picioare(asa vrea ea) si cu o caciula de mosh craciun pe cap...imi venea sa o mananc nu alta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ASA ARATA UN COPIL BOLNAV!!!!

MIHAELA (OCHI VERZI) mi-a prins bine incurajarea ta, mai ales azi cand am descoperit eu pe net lista cu posturile pt transfer si eram asa in fericirea mea naiva, crezusem ca sunt posturile pt titularizare, chiar ma miram ce de posturi in sectorul 3!!! ...m-a "luminat" o prietena si m-a invatat cum sta treaba, noroc cu ea ca in noaptea asta mi-e ca ma visam titulara pe vreun post de pe lista cu pricina!!! Multam mult si pupici Dianei.

In seara asta am fost la medic, la Policlinica Titan (ca de Culcer nu mai am bani luna asta ) si zice ca are o usoara forma de bronsita, ne-a dat tratament, si speram sa nu mai tuseasca, azi m-am ocupat foarte bine de el, si s-a vazut, macar nu a mai avansat boala...speram la o insanatosire grabnica.

Acum fuuuuuuuuuuuug la citit!!!

Noapte buna!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

onitza, pup ochiosul zambaretz, multa sanatate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va pup pe toate si va multumesc pt incurajari....

Acum plang de nu ma mai pot opri... ocmai am primit un mail... in memoria unui copilash... Nu mai intrasem la subiectul cu SD cam de o luna tocmai din acest motiv... de teama ...

Unul din copilashii cu Sindrom Down a murit pe 12 martie... Eu am aflat azi... Era mai mare cu 6 luni decat Mihai, mergea f bine ca evolutie.. fara malformatii ale organelor interne... Era unul din copiii cu SD care nu prea a avut intarzierile pe care le au ceilalti... Eu am tinut legatura cu mama lui inca de cand am aflat de Mihai ca are SD...
of...

Ce ma sperie cel mai tare... azi noapte am avut un vis ... Nu stiam de moartea acestui copilash... de care am citit acum dimineatza...
Deci am visat ca eram parca in oras si dintr-o data imi apare Mihai in brate (gen hocus-pocus). Constienta ca nu are cum sa fie la mine in brate il sun pe taica-su repede... si il intreb ce face Mihai... Era la el in brate ... il intreb daca EXACT in acel moment e la el imi brate si imi zice ca DA... Ii spun ca e si la mine in brate a aparut asa dintr-o data... Speriata iau repede un taxi sa ajung acasa cat mai repede... Pe Mihai il vedeam in continuare la mine in brate... Imi zambea si mi-a zis "Mama, eu nu o sa mai fiu , da tu sa nu fii suparata!..." Imi mai amintesc ca soferul de taxi se uita ciudat la mine ca vorbeam singura ca el nu il vedea pe Mihai...

Dupa acest vis... cand m-am trezit si am deschis calc am vazut mail-ul in memoria acelui copilash... si eu nu ma mai pot opri din plans

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf...mai Felis mamica draga...m-ai facut sa plang dis de dimineata...E doar un vis,nu se poate sa crezi in el,sa te lasi doborata de un vis...Poate e si o proiectare a problemelor si grijilor pe care le ai.Mihai este raza ta de soare,sufletelul care te-a facut sa poti merge mai departe,sa lupti...Nu se poate sa cedezi...Hai te rog,capul sus...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput