Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
andreap spune:
Felis..offff..nu esti singura care are problema asta,dar tu ai si altele care te 'macina'.Te inteleg perfect...
.Noi nu mai vb acum decat strictul necesar..adica mai mult de apartament,eventual ce a facut Mariuca.Nici el nu iese cu fata afara(ce eu ma plimb ca prostu' prin parc?),nu o schimba(anul trecut a lasat-o cu KK la fund pana am venti eu acasa de s-a oparit copilu'),nu-i da mancare,nu face cumparaturi(numai daca-l rog si nu pot eu),nu face curat,nu spala,nu calca..ce-i mai ramane de facut????nu stiti????TV..cat mai mult si daca se poate meci,meci si iar meci...si daca se poate sa facem liniste cand e sport la TV
...
gata,nu ma mai plang
,ca o sa credeti ca m-am maritat cu un
...sau poate cer eu prea mult?
Pupici...si rabdare,muuuuulta rabdare,daca se poate.Mihai are nevoie de tine.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
FELIS spune:
Da ... probabil cer eu prea mult... vb ta... cred ca la mine e defectul... sunt eu dusa cu capul... vorba lui "esti batuta-n cap"
ok... tot imi promit sa nu mai scriu si vad ca iar mai intru...
De fapt cred ca nu am sa mai intru... prea va intristez cu toate ale mele... de la vise pana la alte tampenii... 
TRY... multumesc mult de tot...
am primit...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Felis,de unde ti-a venit cu intristatul?????Pai eu ma 'consolez' ca nu sunt singura nemultumita de sot!(glumesc..stii,nu?
).Eu..si cred ca toate,te ascultam cu mare placere,de aceea suntem aici,sa impartasim si bucurii si suparari.Nu esti 'batuta-n cap',nu cred ca cerem prea mult....probabil ei s-au obisnuit sa nu le cerem nimic,de aceea acum li se pare ca vrem prea mult.la mine cel putin stiu ca asa este.cand mergem la Pitesti e totul OK:acolo nu trebuie sa faca nimic,nu il pun la treaba,e cel mai fericit,a si recunoscut.Secretul fericirii este la mine sa-l las sa faca ce vrea,fara sa emit 'pretentii' de ajutor.Atunci am fi ca-n rai![]()
Stai linistita,nu ne intristezi...imi pare rau ca pe langa celelalte trebuie sa mai ai si 'povara' asta.
Pupici si un we bun
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
off...imi pare rau sa va gasesc suparatele...
primiti un sfat pe care vi-l dau din toata inima si sper sa se rezolve si la voi problemele in timp cum a fost la noi... la inceput am avut si noi destule probleme(de la neintelegeri de cuplu, cu parintii-socrii,materiale pana la reproshuri ca "tu nu faci destul" in casa, nu cumperi...etc)la inceput eu nu ma abtineam delok eram f impulsiva si cum vedeam ca ceva nu-mi convine saream cu gura...apoi cineva mi-a dat un sfat...nu te "certa" cu sotzul atunci cand el este nervos...lasa-l sa zica el...tu taci, zici ca el si faci ca tine
... si cand ii este lumea mai draga
adu-i aminte cu vorbe frumoase despre neintelegerile dintre voi...si asa am facut...nu va zic cum recunostea totul si-i parea rau si chiar s-a schimbat...ei atunci cand ma certam cu el cand era nervos...nu recunostea nimik ba mai rau...zicea ca eu sunt de vina cand era evident ca el era![]()
apoi la cumparaturi nu mai mergem decat impreuna(chiar si asa singuri...cand nu ne ajuta nimeni cu astia mici...mergem amandoi plus copilashii) le luam ca pe "o distractie"
va dati seama ce distractie
dar am ajuns ca nu mai putem sa cumparam ceva unul fara celalalt![]()
cand eram cu mama(care facea toata treaba
) sotzul nu facea nimik...dar il inteleg intr-un fel...eram prea multi, ne calcam pe picioare
dar cand suntem singuri ma ajuta(numai ca trebuie sa-i spun...el mi-a zis asa...cand vrei ceva mie trebuie sa-mi spui
ca el zice ca nu "vede" ca nu-i curat in casa si trebuie aspirat, sau stearsa faiantza, dus gunoiul, sau mai stiu eu ce...) e adevarat ca trebuie sa-i zic de vreo 2 ori pana "pricepe" dar am invatzat sa am rabdare...decat sa ma apuc sa "frec" eu mai bine stau calma si zic si de 5 ori, nu?...ce conteaza sa zic de 3 ori in plus![]()
cu astia mici...ma ajuta mai mult cu alex, ruxi nu vrea ea sa stea cu el sau sa-i faca el baie si sa-i dea sa pape...nu...ea ma vrea doar pe mine![]()
la plimbare l-am inteles ca lui nu-i place in parc(merge doar uneori cand ii vine lui cheful si zice el...hai sa mergem in parc sa ne plimbam)...dar daca ramane acasa cand ne intoarcem sigur a facut ceva...ori curatenie, ori ne face o surpriza...
ei toate astea le-am "invatzat" amandoi in 11 ani, nu pot spune nici acum ca totul este roz...dar in nici un caz nu mai este asa de "negru" ca la inceput, poate nu-mi convine uneori ceva ce are el chef sa faca...dar il las sa-si faca o "placere" fiindca vad ca si el se straduieste cand eu vreau ceva...
eu ma mai enervam inainte ca el le mai dadea bani alor lui...nu pe ascuns...imi spunea...dar mie nu mi se parea normal(atata timp cat eu nu o faceam)
dar soacra mea se mai plangea uneori la el si normal ca el fiind singurul lor copil era normal sa-i ajute...era undeva la mijloc...in timp mi-am dat seama ca eu eram de vina aici...ca nu "saracim" daca-i mai ajuta si pe ei...![]()
eu zic sa stati linistite, sa le vorbiti frumos si sa-i faceti sa inteleaga ca lucrurile se fac impreuna, ca viatza de cuplu implica si o parte de compromis, ca aveti si voi nevoie de putin timp numai pentru voi(fara bb, curatenie sau mancare pe cap)si daca este intelegere atunci dragostea aceea nebuna de la inceput continua...altfel si dragostea se trasnforma in ceva "urat"...fiindca nu poti sa iubesti un om care nu te respecta.
va pup
pe toate si va doresc din tot sufletul sa rezolvati problemele mai ales ca se apropie sarbatorile de Paste si nu trebuie sa fiti suparate
andreap, sanatate multa ai grija de tine sa fi sanatoasa cand ne vedem
de miercuri poate ne intalnim prin parc![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Andreea, m-am distrat de descrierea ta... adica vreau sa-ti zic ca am luat partea 'fun'.
Pe mine sincer nu ma mai mira, fiindca din pacate majoritatea barbatilor seamana atat de mult intre ei incat e buna vorba aia ca "toti sunt facuti de aceasi mama".
Desi acum poate fi interpretat ca invinovatesc mamele de baieti, nu asta e intentia mea, e doar o expresie. Posibil sa fie si ceva genetic... ma refer la LENEA asta a lor in ceea ce priveste toate lucrurile exceptand job-ul si hobby-urile lor. Desi totusi am impresia ca efectiv sunt altfel educati, gen: "nu plange ca tu esti baietel nu esti fetitza" = nu-ti exterioriza sentimentele, si vezi ca esti mai tare ca fetele... Nu prea sunt implicati in chestiunile de casa (interior), adica femeile spala vase, spala haine, calca haine, fac curat, fac mancare. Barbatii eventual bat cuie si repara instalatii sanitare, etc.
Ma gandesc si la primele imagini/ propozitii din abecedarul de pe vremea mea. Mama face placinte si tata face case... Adica, de mic trebuie sa pricepi cam cum sta treaba... mama face ceva acolo.. ce mancam si terminam... tata in schimb e TATA, mey... face ceva adevarat. Deci ce misto e sa fii barbat si sa te faci lucruri mari, barbatesti, nu chestii gen ..placinte.
Sotul meu are 'momente'...
. Momente cand aspira, spala parchetul, spala geamurile chiar..., cand iese cu copilul sau face de mancare... si celelealte 'momente' care abunda defapt, cand face numai ce-i place lui. Noroc ca nu e microbist si nici f. dependent de TV. El insa isi ia talpasitza cu unditele in spate si pleaca pe rau, sau cu bicicleta pe coclauri...ma chema si pe mine 'in dorul lelii'... din gura... ca stie ca defapt eu nu pot sa car copilu' cu mine in astfel de iesiri. Si cu asta s-a salvat, ca doar el mi-a zis si mie sa merg cu el, nu?
Da' macar nu-l vad sa ma enervez si mai tare..
Cu Iris a inceput sa stea mai mult in ultima vreme, de vreo 7-8 luni... ca inainte nu prea comunica cu ea si nu avea rabdare.
A fost in stare odata sa ma cheme de la o prietena, spunandu-mi la telefon ca fetitza e apatica, ca-i e teama sa nu cumva sa fie bolnava, sa nu vomite... va dati seama ca am zbughit-o cu 100/h de-acolo... si cand ajung acasa, fiica-mea era bine-merci, radea.. n-avea nici pe dracu'.
Ca raspuns la ochii mei holbati, dumnealui imi zice ca stia ca asta era singura modalitate sa ma aduca acasa. Am uitat sa mentionez ca eram plecata de vreo jumate de ora doar.
Deci... asta e...cu asta defilez..
dar...sunt realista, stiu ca nu-s nici eu perfecta, ca am si eu fixurile mele, 'bat' din gura la greu ..si de aceea ii iert multe.
monica-elizabet spune:
danette si sotzului meu ii place tare mult sa pescuiasca dar uneori ma "salveaza" macar de alex
il ia cu el la pescuit![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Fetelor, este imposibil sa schimbi un om. Trebuie doar sa gasesti o modalitate de adaptare langa el. Unii o gasesc, altii, nu.
Eu, inca, nu stiu cum va fi pana la sfarsit relatia cu sotul meu. Si am sa va zic de ce.
Era o relatie complexa si destul de greu de suportat si inainte, din partea mea, dar efortul il faceam mai usor pentru ca nu eramatat de solicitata ca acuma si pentru ca certurile nu luau amploare.
De cand e fata, insa, suntem amandoi diferiti, iar eu, sincer, cu toate calitatile mele (ca nu ma apuca modestia acuma)nu mai fac fata.
Este o perioada critica, dar nu trebuie sa ne pierdem mintile si totusi numai eu simt ca gandesc asa dintre noi doi.
Se zice ca femeile sunt lunatine, cu toane, dezechilibrate emotional,,,ei bine, sotul meu e foarte ...FEMEIE!!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Ca o completare la exemplul tau cu fata, DANETTE; sotul meu a venit cu ea la coafor... mai vrei comentarii?
Ma dusesem sa ma tund dupa 1000 de ani, Atat!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Deliuta cu rochita aia crosetata. Io cred, mai fetelor, ca nu mi-a trecut cu "fetita". Am asa o intristare in suflet ca nu am si eu o fetita mai ales ca stiu ca sansele sa am o fetita sunt spre zero. Nu stiu ce m-apuca uneori, credeam ca am trecut peste asta. Dar asta e strict legat de mine, de universul meu si nu are nici o legatura cu baieteii mei frumosi si scumpi pe care-i iubesc pana la Dumnezeu si-napoi.
Am mai pus azi pozite noicu baietii lu' mama.
Aceste pozite le dedic tuturor mamicilor care inca mai stau pe ganduri cand vine vorba de bebe doi!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try super super pozele, ai 2 baietei frumusei, dragalasi , manca-i-ar mama lor de baietei 

iti vine sa-i mananci cand ii vezi impreuna. Si nu te intrista prea tare ca n-ai si tu o fetita, nu se stie niciodata de unde sare iepurele...pana atunci ia priveste aici fetele mele ha ha, ti-o dau pe care vrei la baietii tai
....:))))
Cat privesc sotiorii nostri, ai spus foarte bine Monica, trebuie sa le spunem de 5 ori ce sa faca si pana la urma fac, de ex asa e al meu....daca ii spun sa faca ceva face, daca nu, nu....asa ca decat sa le fac eu pe toate o sa-mi racesc gura de mai multe ori chiar daca o sa fiu cu gura pe el...acum ducem tratative sa vedem daca accepta sa stea cu fetele vreo 2 zile pe sapt pana merg eu la sala, ha ha ....numai ca el ar sta cu ele, problema e Alexia care ma vrea pe mine..si nu prea cred ca o sa stea fara mine...sa vedem....
Andrea sanatate multa
..sper sa nu te solicite Mariuca prea mult acum cand nu te simti bine
Felis sper sa te simti mai bine si poate rezolvati problemele, macar unele din ele mai ales ca urmeaza Saptamana Mare cand trebuie sa fim mai buni unii cu alti, sa uitam de toate supararile, sa privim cu incredere spre viitor, sa ne iubim unii pe altii chiar daca e greu in unele momente...si nici o clipa sa nu te gandesti ca ne intristezi...suntem aici sa ne sustinem unele pe celelalte cand avem nevoie. Pupici multi si s-auzim numai de bine.

va pup pe toate si weekend placut

La Multi Ani!!! tuturor celor care poarta numele de flori, sa aveti o duminica plina de soare, bucurii si voie buna.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada