Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
roserb spune:
Neata!
Rapid bag si eu un ochi pe aici, ca am de facut diverse minuni la servici
.
Miki, ce mai faci, doamna? Ati aflat ce e nr.2 sau nu inca?Poate ne mai pui si niste poze, sa te vedem burticoasa!
Bravo tuturor celor care ati scapat de pampers, eu noaptea inca n-am elan sa i-l scot , parca imi lipseste cheful de a ma scula si a-l mai pune pe oala in miez de noapte, Mihnea bea la culcare cam 300 ml lapte si nu stiu daca reuseste sa se tina pana dimineata inca.
Andreea, imi pare rau ca esti bolnava, iti doresc sa te vindeci repede.
Si la noi in familie a adus Bianca acum 2 saptamani tusea aia tampita, mi-a dat mie (am scapat cel mai usor), ia dat mamei, i-a dat bonei, i-a dat lui Mihnea, apoi a luat ea din nou, acum a luat tata de la mama si sper sa se termine odata. Din fericire a fost macar fara febra, doar tuse,si nu asa chinuitoare ca alte dati la copii , in schimb mama si tata au incaltat-o bine...
Asta ca tot m-am laudat ca au fost sanatosi toata iarna!
Am fi vrut sa plecam in week-end dar cred ca astept sa fie vindecati complet...
Bobita, spor la noul servici , sa fie asa cum ti-ai dorit, si sanatate Aminei, bine ca a facut o forma usoara.
Paxela, foarte frumoase pozele! (am vazut ca i-ai luat role lui Silviu, cum e ? se descurca cu ele ? ca ma batea si pe mine gandul dar am zis ca e prea mic).
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
Paxellina sa inteleg ca Felis a noastra e
?daca e sa fie asa iti doresc un bebel sanatos si o sarcina usoara draga Felicia!
mey ce scumpica e Delia
!tu i-ai impleit rochitica?
ochi_verzi spune:
andreeap,sanatate multa! Sa-ti treaca cat mai repede, sa fii apta pt joaca!!!
paxela,am vazut pozele.Delia e o dulce, iar Silviu e total in bucatarie.
Felis,imi place cum iti sta cu Delia in brate. Poate in viitor vei avea si o fetita.Am sa-ti pov. intr-o zi despre o mama care are un baietel cu SD si fetita nu are.
Pupici tuturor!!!
andreap spune:
Multumesc mult ptr.urarile de insanatosire!

Nu cred ca ma fac asa repede bine...desi am tot luat pastile,pastilute,siropele...asta e.ma astept la un we de 'cosmar',plus o petrecere maine seara pe care iar o ratez!
Si-mi pare rau de Mariuca,erau multi copilasi pe acolo.
Roserb,am ras de 'circuitul'gripei in familie..nu te supara!La mine sotul a scapat,bona si ea..numai de mine s-a lipit si nu mai pleaca.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
FELIS spune:
Multumim de aprecieri...
OCHI VERZI... stiu multe despre SD... Persoane cu SD casatorite, copii nu au SD, pers cu SD sefi de promotie, directori... dar si cealalta varianta... care din pacate e regula...
BITS... NU... nu sunt ... si ca sa fiu ar trebui sa imi iau amant...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Felis..daca-ti iei tu,fa-mi si mie rost
...
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
Felis, sunt convinsa ca sti foarte multe despre SD.Stiu cum e. Cand am avut-o pe Ralu am citit de la reviste pana la manuale de medicina, "dictionare" cu boli si diferite tratamente.Pe atunci nu aveam calc., dar urmaream cu sufletul la gura toate emisiunile medicale, de pe toate programele, gandindu-ma ca aud vreo noutate si cine stie. Te pup!
danette spune:
E scumpa foc micutza Delia si intr-adevar Felis, iti sta bine cu un bb mic in brate.![]()
Am citit de situatia prin care treci, sper sa se rezolve toate si sa-ti fie bine. Imi pare tare rau. Eu una nu sunt deloc adepta divortului atat timp cat mai exista macar o sansa cat de mica de concilere si problemele sunt de asa natura incat sa merite efortul. Ma bucur ca stai sa te mai gandesti. Ma uitam mereu apreciativ la sotul tau, imi parea foarte atasat de familie si de casa. Cel putin din poze asta era imaginea pe care mi-o 'fabricasem'.
Cred ca 99% din cupluri trec prin situatii de criza, din pacate mult prea multi decid sa divorteze prea usor. Sigur ca trebuie sa fie dorintza comuna pana la urma...
Eu ma pregatesc sa incep serviciul. Offf... acum parca iar as mai intinde-o... dar pe de alta parte mi-e deajuns cu statul acasa.
Sper insa sa fie destul de lejer... mie mi-e tare greu sa fiu ingradita intr-un program. Cam toate job-urile le-am cautat in asa fel incat sa pot sa mai scap din birou.![]()
miria_cristina spune:
Dana,pai,poate reusesti sio de data asta ca gasesti ceva care sa-ti faca placere.
Eu imi tot fac sperante ca pot amana pana in toamna. Nu vreau sa incep din vara cum imi propusesem si nici sa merg unde nu vreau doar casa merg.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
DANETTE... e un tata f bun... rade si se joaca cu Mihai... asta apreciez cel mai mult si asta ma tine in loc... Dar de ex nu il scoate afara pe Mihai... la aer... singur... Daca eu sunt plecata de acasa in cursul zilei... si o saptamana nu il pot scoate.. el nu il scoate... Doar cat il duce la kineto si innot... il urca si coboara din masina...
In fine... deja cred ca am zis mai mult decat as fi vrut... Am ajuns la o relaxare indiferenta... si chiar si stradaniile lui ma lasa rece... pt ca sunt trecuta de ceva ani prin asta si stiu ca nu tine mult... Ne pupam, ne zambim... dar la mine in suflet ceva a murit... Pana acum era ceva care durea... Acum parca am un bolovan de gheatza... care ma apasa si uneori imi taie rasuflarea... In fine... am devenit un robot... bun de folosit de cei din jur... E bine macar ca un robot nu asteapta consideratie sau respect...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero