Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
paxela spune:
try ce dulci sunt baietii tai impreuna, daebia astept sa creasca si printesa putin sa se poata juca impreuna, acum silviu o pupa o mangaie o alinta, si e super incantat cand rade la el sau cand intinde intamplator o manuta
rochita de pe Delia e facuta de mine ma bucur ca ti-a placut
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
cici ce mare sa facut Ada si cat de bine seamana cu surioara ei, deabia astept sa creasca si pausa mea 
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Cecilia C spune:
Oh Paxela stiam cam uitat ceva, am vazut pozele cu printesa ta, o papusica de fetita de-mi face iar pofta de bebe si rochiuta crosetata e superba

O sa vezi ce repede o sa creasca papusica ca nici nu o sa-ti dai seama si asta din cauza ca mai e si Silviu care te solicita...la mine cel putin asa a fost..nu pot sa stau nici acum cu Ada atat cat vreau ca Alexia imediat e dupa mine
Pupici la papusica dulce 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
Try - Nu plange dupa fete ca-ti va da Dumnezeu doua nuroriii!!![]()
![]()
![]()

Dar pana atunci ai doua bijiterii de copii!
La fel si voi: CICI si PAXELA.

Au dreptate aia de zic ca-s bogatie copiii.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Miria tu ce mai astepti atunci???? hai ca vreau sa te vad si pe tine
..cred ca Damiana s-ar bucura..si nu numai ea. Pupici 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
Cu siguranta Damiana ar fi cea mai fericita!!
Atat de mult iubeste copiii de nu ma indoiesc de asta!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
M-ati inveselit mey fetelor si va multumesc pentru asta, am avut o seara tare "furtunoasa" cu Paul in Auchan care nu-si gasea locul pe nicaieri
...am intrat pe forum, dupa ce l-am culcat si asa de bine m-am simtit cand am citit mesajele voastre!!
FELIS multam mult de tot ca ne-ai dus azi si ne-ai adus de la cresa, am avut o seara zbuciumata, daca mai bateam si drumul cu el in brate, de la cresa, mi-e ca adormeam prin Auchan de oboseala
...esti o draguta!!!
si sa nu indraznesti sa dispari de pe aici ca vin cu
dupa tine....oricum stai pe-aproape ca mi-am facut pofta de povestit vise, stii de ce??? pentur ca eu cred ca am cele mai ciudate vise si ce le face si ami interesante este faptul ca eu traiesc f intens visele, nu-mi dau seama nicio clipa ca nu e realitate
Mihai mereu rade de mine, si ma intreaba:"ia zi cu cine m-ai mai visat de data asta?" - intr-un timp il visam ca ma insela cu Ana Lesko, numai fete de fete, frumoase si cu bani, si imiu spunea la sf: "Bine ca ma visezi tu , de ce nu oi fi visand eu?"
![]()
Mi-au placut foarte tare pozicile lui TRY si ale CECILIEI!!! fetelor v-am admirat minunile, comorile, sunt nepretuite, ingerasi zambitori ce ofera multa dragoste familiei!!! bravo, chiar m-ati binedispus!!!
TRY eu una iti multumesc pentru dedicatie!!!
mai am dubii doar dintr-un signur punct de vedere, ca nu vreau sa o fac pe Nati aici in apartamentul asta, dupa ce ne mutam, facem si pe Nati! ![]()
MONICA relatia noastra se regaseste in ceea ce ai povestit despre voi! si la noi exact la fel, face, ma ajuta enorm, nu am ce sa ii reprosez, insa TREBUIE SA II SPUN EU CAND SI CU CE! am incercat sa il inteleg, punandu-ma in locul lui si cred ca am reusit sa pricep de ce nu iau ei initiativa...pentru ca nu sunt ca noi sa ne planificam , sa ne gandim in ce ordine incepem treaba, ei nu au grija treburilor din casa pe cap ca noi, pentur ei nu reprezinta o responsabilitate
si atunci asteapta sa ii spun eu cand si ce sa faca sa ma ajute....se mai intampla , mai rar sa vina el cu initiativa, gen: "Mami, dau cu aspiratorul?" dupa ce da in sufra, vine si am intreaba iar: "Mami , dau si la Paul?"
fireste ca da, cum sa nu? nu trebuie si acolo???? uneori chiar ma enervez pentur ca vine dela sine raspunsul, e clar, logic ca si acolo trebuie dat, dar ce e logic pt mine, nu e neaparat si pt el, asta am inteles eu in 3 ani de casnicie..
Totusi ma bucur de el, chiar ma ajuta, si pana la urma trec cu vederea ca trbuie sa spun eu cu ce sa ma ajute pentru ca macar asa apreciez si eu ca imi e alaturi
...
ANDREAP am citit de sotul tau ca ii place sportul...si mi-ai amintit de tata care e microbist (Dinamo
) si urmareste toate emisiunile sportive, meciurile, tot ce tine de sport, dat volumul la tv aproape la maxim, in copilarie uram asta, ma trezeam cu tv-ul tare si noaptea nu puteam adormi din cauza lui
....Doamne sper sa nu fie cazul si la voi, pe bune, eu cred ca am ramas cu un fix de atunci! nu mai suport tv-ul tare!
am mare noroc cu Mihai ca nu e microbist deloc, nu se uita decat atunci cand joaca Romania, si atunci ne uitam impreuna
..de fapt, el nu prea se uita la tv. ![]()
I-am luat lui Paul din Auchan o pereche de pantaloni rosi,( un rosu mai "masculin", nu e rosu ala "girly"
) care imi plac foarte tare, il innoim si pe el de Paste!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CARE POARTA NUME DE FLORI!!!

FLORYPOP La Multi Ani!!!

EDWARD FLORIN La Multi Ani!!!

VIOVIO La Multi Ani!!!

Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
Vecinii de sub noi dau ciocane la ora asta, cu pauza intre busituri de 5 min, cam de 3 ani de zile, tot repara ceva, dau gauri zilnic,am ajuns la concluzia, pe langa faptul ca nu sunt normali, ca se ocupa de o afacere, asambleaza piese de mobilier, ceva de genul asta pt ca daca ar fi dat gaurile toate in 3 ani de zile in peretii casei lor, zilnic, ne-am fi prabusit peste ei, n-ar mai fi avut pereti in casa!!!
trebuie sa ne mutam din apartamentul asta, nu mai rezist, este atat de obositor sa suporti nesimtirea altora zi de zi, zi de zi, esti deranjat de zgomotul asurzitor al bormasinii, si sunt oameni cu care nu te intelegi, am incercat toate metodele..offf, abia astept sa plecam de aici, cam la anul o sa se poata cred! 
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Otiliav spune:
Eu de maine incolo incep sa am plang, tac din gura ca de un an nu mai am stresuri ca el nu face, nu drege, m-am detasat de ce face sotul
. Bine ca la mine sunt alte doua bube mari, as prefera sa nu faca nimic in casa o vreme dar sa termine c facultatea odata, ca de atatia ani ma zgarie pe creier.
Da eu citind mesajele voastre am ajuns la concluzia ca voi sunteti sefele in casa, de aceea sotii trebuie sa ceara voie sa faca si ei cate ceva.
Si mai stiti voi ca cel care se vaita mai tare, o duce mai bine.
Ioana, deci vreti sa va schimbati apartamentul? Tocmai acum cand esti vecina cu Felis. Bafta multa, sa fie cum va doritzi.
Felis, stii tu "daca tu nu ne vrei, noi te vrem". Eu una ma bucur daca te ajuta ca te descarci aici. Nu ne-ai mai spus deloc ce mai face Mihaitza.
Try, Paxela si Cici ce imi place cum defilati cu comorile voastre, de abia astept si eu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana