Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
try spune:
Cici, de cand a inceput Ada sa stea in fundulet? Sta singura mai mult sau doar cateva secunde?
Adi sta numai sprijinit, dar face progrese.
M-ai zapacit cu torturile, tu de-abia astepti o ocazie sa mai faci un tort. Si cand te vad asa voluntara ma apuca rusinea.
Pupam motatele si nemotatele, sa stii ca are alexia o poza unde re-am regasit pe tine in ea.
Sa va zic o chestie, adrian e foarte fericit cand face kk. Il apuca o gangureala si-o voie buna cand e vremea de kk.
Offf, Onitza daca ai stii ce putina importanta are unde o faci pe Nati... in apartamentul vechi sau nou, ea va fi acelasi copil dulce care va va umple sufletele.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
mikimi spune:
Try e asa adevarat ce spui !!! ca ai 2 comori minunate.Cred ca e fabulos ce simti cand ii vezi pe amandoi.Si la fel e pentru toate cu bb2.Insa, si eu, ca si tine, am o gargarita cu fetita.Inca nu stiu ce e, desi presimt ca e baiat...Mi-l doresc oricum numai sanatos sa fie, insa eu nu ma las pana nu fac si fetita.Chit ca vom sta in cocioaba si vom trai ca-n Evul Mediu..ma rog, glumesc.
Oricum , se pare ca vom vedea joia viitoare la echo de 18sapt.
Cicisor si printesele tale le-am vazut, sunt asa dlci si seamana teribil intre ele.Sunt vesele ca zilele insorite de primavara si aduc zambetul ricui pe buze cand le vede.
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
Miki si Alexander (12.12.04)
miria_cristina spune:
OTILIA - Esti asa draguta cum comentezi! zau!
Eu una nu ma simt sefa in casa si cred ca este foarte obositorsa o fac. Intr-adevar traiesc bine, dar nu pentru am comentarii la adresa sotului.
Uite! Fara sa mai fac vreun comentariu la adresa lui. Cautati intr-in simplu manual de psihologie definitia si manifestarile egocentristului. Si cu asta am zis chiar mai mult.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
E bine sa ai in general copii.
Acuma cati iti da Dumnezeu asta e!
Mandria pe care o simti este aceeasi. Cu siguranta ca vazand mai multi copii te poti simti si mai bine, dar cu siguranta ca esti si mai ingrijorata si mai obosita si mai nervoasa si tot asa.
Idee e sa simti ca asa ai vrut, sa fi impacata si sa nu-ti pirzi cumpatul indiferent de necazurile pe care le intampini. Pentru ca prima etapa din viata mamei este una grea nu doar frumoasa. Avem in noi puterea de-a ne imbarbata, de-a disimula si de-a ne tine pe linia de echilibru, dar cate transformari, stress, oboseli suferim atunci numai o femeie stie. Unele nici nu-si dau seama si asta e si mai bine.
Cristina si D
monica-elizabet spune:
am vazut doi baietzei mari si frumushei si doua fete ca doua printzese... try si cici sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele

pentru fiecare in parte
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Bobita spune:
Buna! M-am laudat degeaba cu 4-5 bubite, ieri avea vreo 30, din care 2 pe frunte.
Fetele cu rabdarea treceti marea
, luati magneB6 si cred ca rezolvati cu stresu despre sot.
Try, Cici ce comori 
.
Roxana nici noi nu avem curaj noaptea, tot pampersi, poate la vara in poponetul gol.
Bits, daca tot aveti geluri pt sex, trimite-mi si mie gel pentru facut baietii, poate ma incumet sa ....![]()
Pupam comorile si pe mamicile lor, indeosebi pe floricele
onitza spune:
OTILIA as vrea sa vad si eu un barbat SEF in treburile casei!!!!
Oriunde ne vom muta, nu cred ca departe de cartier, mi-as dori in Titan eu cu Felis vom ramane prietene in continuare.
TRY pentru noi cam conteaza unde, pentru ca avem nevoie de liniste in cresterea copiilor si in toate activitatile in care suntem implicati atat cu casa cat si cu serviciul...![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
Maine e dezlegare la peste, uraaaaaaaaaa!! imi place mult pestele! cred ca o sa fac si la cuptor si la gratar!
as fi facut eu si ciorbita de peste, dar nu vrea Mihai.
oricum avand in vedere ca se mananca peste doar o zi, mi se pare suficient, o sa mai fac o supa cu galuste si taitei de casa pt Paul , in seara asta, pentru maine.
Aseara va spuneam ca am fost in Auchan si in sfarsit mi-am luat si eu vopsea de la Loreal Casting, nr 656, un roscat care mie mi-a placut mult, abia astept sa ma vopsesc!
dar inainte trebuie sa ma si tund
...
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
miria_cristina spune:
ONITZO - Maine e dezlegare la peste pentru cine a tinut postul pana acum.
In cazul nostru, amandoi am tinut, darce e comic, ca sotul desi e plecat din tara acuma tot de post mananca. Iar la pensiunea unde e cazat numai pe mancare chinezeasca sta, ca aia nu au de post altceva..
A intrat in magazine si n-a gasit nimic de soia, iar la noi sunt si sendwisuri preparate gata cu legume gratinate si soia. Ciudat!
Si eu fac maine un peste la cuptor.
Cristina si D
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
bravo voua ca ati reusit sa tineti post...nu stiu ce-a fost cu mine anul asta ca nu am putut posti delok
noi suntem mai bine vad ca nu au mai tusit azi noapte dar mi-e si frica sa nu-i intoarca iarasi...la cum s-a manifestat ciudatenia asta de virus.
va pup pe toate si pe copilashi, sanatate multa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)