Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

TRY, CICI, FRUMOASE FOTOGRAFII! Amandoua, de fapt toate mamicile aveti niste comori pe cinste.
ONITZA, astept cu sufletul la gura sa vad rezultatul(parul).Eu mi-am schimbat anul trecut de Pasti culoarea rosu intens in negru-albastru, iar acuma numai foarfeca o mai scoate.E drept ca de atunci m-am tot vopsit periodic bruneta.Am vrut data trecuta sa ma fac din nou rosu intens, dar am iesit curcubeu, care a cerut vopsire de urgenta(noroc ca ma vopsesc cu produse de calitate ca altfel cred ca as fi chelit).

Azi dimineata am fost in razboi cu Diana.Mai are prostul obicei de a arunca jucariile.Asa ca am strans in saculet lego si animalele cu care face ea gradina zoo si i-am spus ca le dau altei fetite.Cand n-a fost atenta le-am pus pe dulapul din bucatarie. A inceput sa dea apa la soricei,sa bata din picioar si mi-a spus sa le aduc inapoi.M-am suparat si mai tare si i-am spus ca nu le primeste pana nu este cuminte.A venit cu textul:"Sunt cuminte, mami!Hai sa te iubesc!" Dar n-am cedat. A plans din nou(ca mi se rupea sufletul), dar i-am spus ca vom sta de vorba dupa ce aspir si sterg praful.Credeti-ma ca a stat cuminte pe un fotoliu si dupa ce a vazut ca am terminat m-a intrebat daca stam de vorba.M-am pus si eu pe celalalt fotoliu si am intrebat-o de ce le arunca.Mi-a spus simplu:"Asa veau!",iar eu i-am spus ca daca asa vrea, asa vreau si eu sa le dau altei fetite.A stat putin dupa care a venit la mine in brate si mi-a spus""Te iog iata-ma! Nu mai aiunc!" Cum sa n-o iert?!!!Dupa ce si-a primit lego inapoi era tare fericita.
Luna aceasta sotul n-a fost plecat, doar de vreo doua ori asa ca fata si-a luat nasul la purtare,ca de, cu tati îi merge.Stie ca, daca ma supar pe ea raman suparat pana îmi arata ca-i cuminte.Nu-mi place atitudinea asta a mea, dar pe la un an a inceput sa faca spasmul hohotului de plans de la atata rasfat si am ajuns la Timisoara, ca m-am speriat.Dr. ne-a recomandat "Luati atitudine!"Asa ca de cand am luat atitudine n-a mai facut, dar a inceput sa aiba tendinta de a face din nou cand nu-i convine ceva,asa ca...Atunci i-am facut si EEG, de teama ca ar avea ceva.Dar n-are nimic, doar rasfat.
AJUNGE CA V-AM IMPUIAT CAPUL!

Post n-am tinut, pt ca-s o pofticioasa si nu pot sa tin post.De cat sa tin post si sa salives la una sau la alta mai bine nu.Ii admir pe cei carte tin post.
Cum zice preotul"Nu-i pacat ce bagi in gura, ci-i pacat ce scoti din gura!"
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Felis m-as fi bucurat fff mult sa mai ai un bebe.cu siguranta ar topi sloiul de geata din inima ta.si sa stii ca nici al meu nu iese cu copii in parc daca nu-s si eu.trebuie sa ma iau de el grozav ca sa o faca.

Monica ce bine ai descris situatia.la mine e invers eu sunt aia cu nervu si al meu tace si ma lasa sa-mi fac damblalele,iar in leg cu banii nu mi-a spus niciodata de ce ii trimit mamei(cred ca intelege si el situatia unui pensionar in Ro)

Try ce frumos studiaza Adi calutul.si arata bine bine,s-a ingrasat binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA din ce stiu eu, in cazul calatoriilor, a delegatiilor, daca esti pe drumuri, ai dezlegare sa mananci de dulce, cel putin asa spune duhovnicul nostru, deci sotul nu a pacatuit cu nimik , insa vorba preotului, sa nu va gasiti motive de plecare in ultima saptamana de post! ei, stiu, aici fiecare cum poate si si le stie.

MIHAELA imi place ca iei atitudine cu Diana, copiii ne incearca la varsta asta ceva de speriat si noi la fel patim cu Paul, de ex se trezeste cate-o data taica-su cu o "rapaiala" de palme in cap, din partea lui Paul..chiar l-am studiat, da, apoi se uita lung la expresia fetei lui taica-u sau sa vada ce zice, cum reationeaza, si la sfatul meu Mihai il mustra, il atentioneaza ca nu a facut bine, ii da usor peste manuta cu care a dat, si stiu ca Paul intelege ce facut, apoi ii face mai-mai.

Noi tocmai ne-am intors din parc, am pus si ceva pozici ..sper sa nu va speriati de mine, sunt nemachiata!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa va fie de bine plimbarea din parc!
Ti-a iesit frumos vopsitul.
Si eu m-am facut saptamana asta tot inchis la culoare. Am stat in dubiu, dar pana ala urma am luat un negru albastriu si-mi place cum a iesit. De mers sa ma tund nu pot ca are mana rupta coafeza. DAr vad eu ce-i fac.
Am facut gresala sa ma tund foarte scurt si acuma imi creste parca mai repede si tot trebuie sa tai din el ca altfel imi sta aiurea.

Sotul meu nu a vrut sa intrerupa postul asa ca a mancat ce a gasit. Sunt sigura ca se va intoarce mai slabut, dar el isi dorea asta.

Eu, in schimb, nu pot sa dau jos niste afurisite de kg pe care le-am luat mancand dulce ca nebuna. Ar trebui intr-o saptamana sa merg sa-mi cumpar niste lucruri de primavara, dar nu-mi vine cu gabaritul asta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Ioana,sunt SUPER pozele.Te-ai vopsit, ca nu-i prea rosu?

Si noi i mai dam usor peste manuta sau una la fundulet cand intrece masura.A avut si tendinta de a ne lovi,dar nu i-am permis(pt ca dupa aceea i loveste si pe copii)si nu a mai continuat.
lui Paul!

Mergi la inceput

Scuze, Ioana de gafa!
Dupa ce am postat, am inteles de la Cristina ca vopseaua ta e rosu inchis.

Mergi la inceput

Fetili nu m-am vopsit inca! saptamana care vine , oricum sunt pe stop, nu ar prinde! MIha, chiar nu ai pentru ce iti cere scuze, te pupicesc dulce dulce!!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Va place TUNSULICIUL MEU??? mi-e tare tare drag de el! a fost asa de cuminte, cum nu mi-l imaginam vreodata , mai ales ca am foslosit masina de tuns! initial hotarasem sa il tina tati si sa il tund eu, dar am observat ca imi tremura mana de emotie, si am facut schimb, a mers shnur!!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

IOANA-I MORTAL PAUL!Ma abonez ca soacra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ochi_verzi

IOANA-I MORTAL PAUL!Ma abonez ca soacra!

Iti multumesc frumos pentru complimente!!

Paul e "luat" de draga si scumpa BIANCA de Adrianna pe care o pupam dulce si de care ne e tare dor!!! chiar radeam cu cuscra ca imi convine mult Bianca, e "barbata" stie ce vrea, si cum Paul e mai molcom, are nevoie de o fata sa il smotoceasca putin insa Tudor, fratiorul geaman al Biancai nu e luat, din cate stiu??? si eu un duuuuuuuuuuuuulce nu alta!!! priveste pe TUDOR poza in care seamana foarte mult cu mami lui

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput