Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
Otiliav spune:
Ioana, este foarte frumos tuns, ca la carte si ii sta si bine. l-am vazut in poze si la un loc de joaca tare frumos cu un tobogan
, este cumva langa piata Ambrozie locul acela de joaca?
Uite ca eu nu m-as fi gandit, poate asa este si vecinii vostri au firma sau sunt chiar nebuni de-a binelea si se calmeaza cand sparg peretii dupa care construiesc la loc
.
Bafta sa reusiti cu apartamentul.
Miria, de cand stam departe unul de altul este normal sa nu ne mai facem reprosuri din astea. Dar asta era subiect la ordinea zilei cand eram impreuna. Iar de iesit cu fata a iesit o singura data singur cand nu eram eu in tara. Sunt curioasa cat se va implica de maine incolo sa stea cu ea. Ca el tot zicea ca nu mai poate de dorul ei dar parca vad ca il tine trei zile si gata. Iar sefu meu cand a auzit ca vine sotul a tras concluzia ca-i bine de abia are cine sta cu copilul si eu pot sta mai mult la servici
.
Si eu va admir ca ati tinut postul. Si mama il tine de 1 saptamana si va tine si saptamana viitoare. Eu am fost si bolnava si un program foarte incarcat, am avut zile cand nici nu stiam ce am mancat la pranz sau cand am mancat doar o masa pe zi.
Bobita, esti curajoasa mai, te gandesti la baiet
.
Nu stiu daca v-am zis dar al meu socru a facut 7 baietzi si al optulea copil este fata, a perseverat, asta cu trei neveste.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Nu stiu daca v-am zis dar al meu socru a facut 7 baietzi si al optulea copil este fata, a perseverat, asta cu trei neveste.
o fi crezut ca din vina femeii nu iese baiet????(de le-a schimbat?)Vlad nu cred ca va avea prea mult de ales, fie ca ii place, fie ca nu, te va ajuta, va vedea ca si tu muncesti foarte mult si ca e nevoie de el cu copilul, eu sper sa fii multumita iar el sa te ajute cat mai mult. Sa nu uiti sa ii spui CLAR ce are de facut
cred ca o sa ii fie un dor de Ana...
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
OTILIA am uitat sa iti multumesc de complimentul adus lui Paul
..si sa iti raspund si la intrebare: parculetul este noi aparut, pe Theodor Pallady.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
am vazut tunsuliciul cel frumos...acum ii ies si mai bine in evidentza ochishorii
si pe el si pe tine....care esti o frumushica, nici nu ai nevoie de machiaj, stralucesti de fericire in preajmea printishorului tau![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Gata, plec sa-mi iau sotul de la aeroport. Am emotii ca nu am mai parcurs drumul si cum va aprecia sotul condusul meu
.
monica-elizabet spune:
oti, bafta la condus, sa aveti o seara cat mai placuta, sigur anutza o sa se bucure taaare mult
pupici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
E super Tudor!Dimineata am sa-i arat poza Dianei.
Upsss!Am uitat ca maine n-am calc.Am probleme cu un nenorocit de virus si maine il duce Mihai la prietenul nostru sa-mi reinstaleze windosul (ca-n partitia C sunt pb).Bine ca merge netul,ca nu ma deranjeaza ca n-am boxe si altele.
Dar cand il aduce îi arat poza Dianei si va povestesc reactia ei.
miria_cristina spune:
Urez acuma ca sa nu uit, [font=Book Antiqua]LA MULTI ANI! FLORIILOR cu mic cu mare.

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Sunteti cam somnoroase in noaptea asta! V-au cam obosit piticii!