Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
ochi_verzi spune:
onitza, vezi ca m-am apucat de l. explicativa, asa ca nu te apuca de ea pana nu ti-o trimit.Ai un mail de la mine!Sa ma anunti te rog daca l-ai primit sau iar am probleme cu
.
Ei daca tot v-ati laudat cu olita, hai s-o fac si eu.
De-o saptamana,Diana nu mai spune cand face, ci merge singura la baie se pune pe wc (are capac special),daca face pipi se sterge singura, trage apa si se spala pe maini pana strig ca ajungeeeeeeeeeee! Cand facem altceva,ma duc s-o sterg eu ca-i mai sigur.
Dar sa va spun ce am patit marti.Am auzit cand s-a dat jos de pe wc(nu ne lasa sa stam in baie,ca-i rusine cica) asa ca m-am dus s-o sterg si am calcat in ceva moale si cald.Cum s-a grabit sa se dea jos, avea inca ceva la fundulet si eu poccc!!!
Ieri am pus un bilet la Jocker, ca cine stie. Va anunt daca am castigat.
La somn mai punem pampers, dar de cele mai multe ori este uscat sau cel mult un pipi. Am zis, sa se mai incalzeasca putin si-l scoatem de tot.
Poate,intru si mai tarziu! 
try spune:
Onitza, si daca a venit cu copilu' de la gradi fara pampers sau chilotei ce are? Eu ii dau acum chilotei lui alex de fason, sincer. Uneori ii confunda cu pampersul si mai da drumul in ei ![]()
![]()
. Nu mai fi asa "trebuie facute toate perfect" ca asta nu-i decat o sursa de stres in plus si uite, cine are dureri de cap seara? Paul, Tati, vecina sau educatoarea? Nu. Mami.
Imi pare rau de experientele neplacute cu gradinitza, dar spuneti-va parerea tare si raspicat in fatza lor, astfel de oameni mizeaza mult pe intimidare si de-aia isi permit sa faca faze de-astea si sa vorbeasca precum vorbesc. Dar orice nas isi are nasul, asa ca sus si tare ce va doare, nu tineti inauntru ca apoi va doare pe voi.
Miki, daca insa sunteti in ap. si vine bebe doi de ce nu dormi tu cu bebe intr-o camera si tati cu alex in alta camera (sufragerie, ce vrei tu). Pt. o periaoda scurta cand se termian casa eu cred ca e ok. Plus ca dupa ce vine bb doi numa ide sculari noaptea la alex n-o sa fi buna. Las ca nu le cade si lor burta sa se duca o data la 2-3 nopti sa-l linisteasca pe cel mare ![]()
. Sa vezi faza acu' cateva zile la noi. Eu m-am reintors in camera lu iadrian de cand e bolnavior si tuseste si nu doarme bine, dar pe el tot in patut il culc, doar sa nu ma ifac eu drumuri inutile prin casa, ci sa tzushti repede langa patut cand se trezeste. Si intr-o noapte se trezeste alex c-a facut pe el (cine stie cum i-a fost pus pampersul) si a udat si aptul si s-a dus la taica-su in dormitor (alex se invatase ca mami doarme iar cu tati) si i-a zis c-a facut pisu. Eu asa a bombanit sotul ca ba nu-i gaseste pijamale de schimb, ba ca unde-s pampersii, ba ca unde e un cearsaf curat. I le-am spus toate unde-s si el cre' ca era pe jumate adormit ca tot aiurea cauta. A trebuit sa ma dau jos din pat si eu ca sa-i arat unde erau cearsafurile. S-a trezit si el o data intr-o noapte si s-a ofuscat, d-apoi eu ce sa zic ca ma trezesc de 10 ori/noapte de cand cu raceala sau ce-o fi a lui adrian.
Iar cu olita, sa sti ica si alex al meu s-a constipat saptamani bune din cauza olitei pana a invatat sa se relaxeze si sa faca atunci cand il trece. Trecerea de la olita la veceu a fost foarte simpla. Acum vine si ma trage de mana sa merg cu el sa faca kk la veceu si eu absorbita de altceva ii zic "ce vrei mami, lasa-ma un pic sa termi nce-am aici de facut" si el apoi zice cacaaaa si ma trage de mana si-apoi imi dau si eu seama ce vrea copilu'. Dar si dupa ce face kk nu uita niciodata sa-mi ceara camea (caramea) pt ca a fost baiat cuminte si-a facut la veceu. Olita spun sincer ca n-am mai folosit-o de vreo sapt. Si pisu' face tot la veceu, de cele mai multe ori din picioare, fara sa avem nevoie de treapa ajutatoare. Si acum vrea el sa-si tina cucu cand face pisu', dar il sugruma ca pe puii de gaina. Iar dupa ce face pisu si-o scutura, dar zici ca scutura scrumul de la tzigara, asa da cu degetelul. Mori de ras.
Ma duc, ma pregatesc sa ies afara cu plozii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Eu inca n-o invat pe fata sa faca la wc din simplul motiv ca face foarte bine la olita si nu vreau s-o debusolez. Uneori se mai scapa noaptea, daca a baut nmult elichide inainte sau data a fost agitata sau obosita, dar regula este ca NU, nu mai facem pe noi.
Cerem la olita! Zicem si caca si pipi la comun, adica e surpriza de ...iese ca noi zicem ca facem si una si alta.
Nu mai vrem pampers pe noi, desi e cuminte si-l primeste daca insist. Merge cu chilotei afara chiar si acuma, adica nu-mi este teama ca se mai scapa pe ea.
Dar imi iau olita cu mine oricum. Uneori facem in masina daca drumul este lung.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
MIHAELA am primit mailul, multumesc mult de tot....abia astept lectura explicativa!!!!!!! nu m-am apucat de ea, citesc mai mult la literatura acum, metodica o las dupa Paste sa incep cu forte proaspete. ![]()
TRY am explodat cand am vazut copilul fara chiloti si pampers pe el, nu stiu, a fost socul sa il vad cu putza goala, asa, fara nimik, el racit, noroc ca l-a luat tati cu masina si l-a adus direct acasa, putea sa il duca la joaca , facea pe el, racea mai rau, cine stie????!!!! dar ai dreptate, am fost cam stresata in ultima perioada...de dimineata, am fost la cresa si mi-am spus "of-ul" , clar si raspicat, ca nu cred ca este bine sa nu ii puna deocamdata pampers la nani...din pacate nu am putut ajunge dupa-masa sa il iaue u , desi asa ramasese, insa tati s-a descurcat f bine, nici nu a trebuit sa faca mare lucru, pentru ca dintr-o data, tanti "bu-hu-hu" i-a explicat lui tati, ca i-a pus pampers la nani si avea si pe el cand l-a luat de la cresa azi..supeeeeeeeeer!! deci m-am facut auzita inca de dim, ca tanti de dim i-a transmis celei de dupa-masa
...si uite-asa s-a rezolvat! am ami rezolvat inca o chestie si cu pijamaua.....au ramas uimite cand i-am zis ca vreau sa imi schimb copilul de pijamale o data la doua zile, ele sunt de conceptie sa aduc o pijama pe saptamana. 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
MIHAELAacum am citit de "norocul" Dianei!!!
hihihi, mi-am imaginat scena!!!! mie mi-a facut Paul in cada plina cu apa de cateva ori cand vroiam sa ii fac baie!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
hai sa o laud si eu pe ruxitza mea acum cat am cu ce
ca cine stie cat o sa o tina...
de 2 zile face si ea la wc, nu vrea sa faca pe colacelul ei ci direct pe cel pentru adulti, zau nu stiu cum se catzara singurica acolo, dar ii place asa de mult, face si kk...sper ca am scapat de facutul pe jos si framantat in el
...tare mi-e frica insa sa nu caute "comori" prin wc![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mikimi spune:
Gata sunt la zi !!! nu cu pozele ca e prea tarziu, dar maine.
Try m-ai omorat cu descrierea operatiunii lui Alex cu putzulica.Cred ca m-as prapadi de ras.
Cu ''scuturatul'' m-am rugat de tati sa-l invete cu gandul ca e o chestie barbateasca..da si ? tot eu ii tin la copacel si tot eu ii arat cum sa faca dupa...dar macar suntem pe drumul cel bun.
Cat despre dormitul separat de sotz???? vai !!! eu sunt dependenta de dormitul cu el.Nu ma dihnesc de loc cand nu e acasa, n-am pe cine inghesui, tre sa ma ia cineva in brate...nu-s ce sa zic.Multam de sfat, e cel mai logic una peste alta, dar nu mi-a trecut prin minte tocmai pt ca nu ma vad dormind singurica in pat.
Ochiverzi bine ai venit !D-abia astept sa va vad si eu, numai ca trebuie sa scormonesc prin paginile mai vechi sa gasesc pozele tale cred.
Felis lasa supararile ca tie-ti sta bine cu zambetul pe buze.Da-i la cap, scutura-l bine ca uneori barbatii astia mai adorm si uita ca nu trebuie sa fie doar niste bondari in viata.
Monicuta e adorabila Ruzitza, am tot citit de minunatiile pe care le face, ai o viata lipsita de plictiseala.Mult noroc cu WC-ul.
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
Miki si Alexander (12.12.04)
Bobita spune:
Buna dimineata!
copilasii si mamicile
Noutati de la noi, cred ca suntem primele in grupa care facem o boala a copilariei, varicela, dar ne bucuram ca a facut o forma usoara, adica cu febra usoara, niscavai dureri de gat si 4-5 bubite in 3 zile. Daca era cum a fost Mariutza acu 2 sapt. cred ca 
Am schimbat job, dupa paste sper sa va pot citi mai amanuntit si sa pun poze.
paxela spune:
Am pus poze noi
http://family.webshots.com/photo/2337566670081869328OZSUTs
sa desconspir o eventuala viitoare noua mamica
( ai grija ca se ia
si la cum iti luceau ochii.....) spune-ti si voi nu le sta bine cu fetita...si ea zice ca altul nu... dar cine o crede....
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
andreap spune:
Paxela,ce scumpa e Delia..si Silviu cum mananca el cocotat direct din oala
..si chiar ca-ti sta bine Felis cu un BBlus in brate!
Miki,bine ai revenit!Cum te simti?Poze cu burtica nu ne arati?Ca ai amintit de Bb2..deocamdata dormim spate in spate
...asa ca BB2 mai asteapta.Plus ca alerg destul de mult dupa casa,plus amenajatul ei..mai stau.sanatate multa si sarcina usoara in continuare!
Bobita,bine ca a avut o forma usoara!
Monica,felicitari ptr.reusita!
Mariuca e mai bine,maine oricum mergem la dt.Stanciu.Eu in schimb sunt rau de tot,degeaba ma indop cu pastile.Daca continua asa...luni merg totusi la medic.mai grav e ca in we asta Sebi lucreaza,deci sunt singura cu Mariuca..inseamna ca moarta-coapta trebuie sa ma joc cu ea,sa iesim la plimbare
..si mi-e asa de rau,am frisoane,ma ustura ochii in cap,tusesc de moooor..asta e
mai vb azi
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004