Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

De saptamana trecuta am vrut sa va intreb ceva dar am uitat, acum mi-am amintit: am vazut de curand un doc pe Reality Zone, este o emisiune cu nasteri cu probleme...o mamica care avea 3 copii , cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani)urma sa nasca natural,( ea ar fi vrut acasa, dar pentur ca au aparut ceva complicatii, a fost adusa la spital) si luase decizia impreuna cu sotul ei, de a NASTE COPILUL IN PREZENTA CELORLALTI COPII!...cand medicul i-a spus ca nu ii recomanda pentru ca datorita posibilelor implicatii, este posibil sa se agite lumea pe acolo si datorita masurilor luate in graba sa nu afecteze copiii, ea s-a suparat fff tare si a plans de necaz ca nu poate sa aduca copilasii sa vada cum va naste mamica lor pe bebe, le promisesera.
VOI ATI NASTE UN BEBE IN PREZENTA COPIILOR VOSTRI MAI MARI?
Stiu ca in Amrica cel putin chiar se practica lucrul acesta, femeile nasc acasa, din acest motiv.

Pupic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Multumim tuturor pt aprecieri Din pacate nu intram prea des dar incercam sa tinem pasul cu niste mamicute atat de harnicute la scris .
Cristina, si mie mi se rupe sufletul uneori cand il vad pe puiutul meu atat de comunicativ si de deschis fata de oameni care il privesc urat sau fata de copii care nici nu il baga in seama. dar asta e viata.
Onitza, absolut incredibila situatia de la cresa. merita un scandal pe cinste. De cand iau altii decizii privitoare la ce e bine pt copiii nostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

v-am citit, dar n-am net acasa si mor de ciuda, nush ce naiba mai are ...asa ca de la servici citesc si eu pe fuga.
Imi pare rau Onitza de aventurile cu Bu-hu-hu, poate azi ai noroc si lamuresti situatia. Cat despre nasterea in fata copiilor....wow, am vazut o groaza de filmulete pe net, ei chiar incurajeaza chestia asta, era o vanzoleala in camera, copii tipau, mama racnea....mama-mama
Noi suntem bine sanatosi, cu o logoree de nu e adevarat, vb incontinuu, a invatat si Ingerasu'....
Sa va spun ce-am "patit", duminica mergem la impartasit si luni vad pe limbuta o pata mica alba...ca un fulger mi-a trecut prin cap o imagine, un copilas in biseriva casca de mama focului si avea limbuta alba alba, candida zic eu....da nu tin minte daca a luat inaintea lui Vlad sau dupa....parinti inconstienti, asta nu inseamna ca nu-l mai duc . Am sunat dr si mi-a zis sa-l urmaresc, nu-i dau nimic decat daca se extinde. Spre bucuria noastra aseara nu prea se mai observa.
Va pup pe toate, cu soti mofturosi cu tot si cu copiii frumosi. spor la curatenie

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
casca de mama focului si avea limbuta alba alba, candida zic eu....da nu tin minte daca a luat inaintea lui Vlad sau dupa....parinti inconstienti, asta nu inseamna ca nu-l mai duc .

L-or fi dus sa ia impartasanie ca sa-i treaca Candida...

Ma bucur ca sunteti bine si ca doar netul e de vina pentru absenta voastra...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pauza de la citit

Fetele unde petreceti de Paste? la iarba verde????? la noi, la parinti e traditie sa iesim la gratar, e foarte frumos...anul asta nu cred ca mergem, posibil sa ramanem in BUcuresti...mai vedem.......ma duc la invatat

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza
Fetele unde petreceti de Paste? la iarba verde????? la noi, la parinti e traditie sa iesim la gratar, e foarte frumos...anul asta nu cred ca mergem, posibil sa ramanem in BUcuresti...mai vedem.......ma duc la invatat

Noi mergem la Vatra Dornei! Anul asta nu mai fac nimic...curatenie,mancare...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, asteptam vesti diseara, sper ca o sa o pui la punct pe doamna .
Ca vorbim de initiativele altora. Anul trecut cand Ana nu a fost cu mine, socrii i-au luat ham sa nu mai fuga pe strada aiurea. Si de asta ziceam ca atunci m-am ofticat rau de tot desi in sinea mea stiam ca au facut-o pentru binele copilului ca ea este cu foc la fund si o duce capul la prostii, dar imaginea ei in ham nu mi-a picat deloc bine, ca doar puteam sa iau eu daca vroiam dar nu am vrut.
Am vazut si eu o nastere asa cu copii pe langa dar era in apa. eu nu-i vad rostul, mai ales ca ei sunt de varste diferite si interpreteaza diferit, unul de 4 ani se sperie, altul de 8 ani se uita la tata masii ca sa nu zic altceva iar unul poate lesina la vederea sangelui. Eu zic ca pot filma si daca vor copii cand sunt mari sa vada, treaba lor. Ca sa nu mai zic ca nu-mi suna deloc a mediu steril sa se perinde toti pe acolo. Genul asta de oameni nu vor altceva decat sa se intoarca la epoca de piatra ca obiceiuri, dar nici atunci nu se nastea cu copii pe langa, oamenii erau mai pudici.
Astia prin America au cam luat-o razna si numai idei din astea ciudate au.
Aime, si noi la botez am fost cu linguritza noastra si nu ne-a primit-o ca nu este de argint, dar poate cumpar una de argint si o si sfintim.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Otilia, buna idee, eu am de argint si cand vine preotul acasa la ai mei, o foloseste, asa ca si pe mine m-a dus capul ca data viitoare sa incerc cu lingurita mea, desi...cred ca ma voi lovi de ceva mentalitati....

Miha, da mey, de asta nu-s pe nicaieri, pe net...nu merge deloc, aseara am facut scandal ...stii cum e, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
ce harnicute ati fost la scris...
Onitza,imi pare rau ca ai dat de asa un 'specimen'.Eu una stiu ca as reactiona ffffff urat daca as fi in situatia asta.Iti doresc sa rezolvi treaba cu bine.Eu una stiu ca reactionam violent si cand se lua cineva de catelusa mea,dar de copil...
Miria,si Mariuca e foarte sociabila,face la oameni cu mana din masina,se baga in seama cu toata lumea daca mergem undeva..vad si eu reactia asta de 'respingere'la unii oameni.asta e..lumea e stresata,obosita..nu se mai pot bucura de un zambet nevinovat de copil.Pupici la dulcica mica...cand te muti pe langa mine,poate ne intalnim.
cassandra,pupici la baiat mare si frumos
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Hello tuturor,

Am intrat de la servici caci e tare liniste pe aici, am terminat aproape toate prioectele urgente si relax total vreo 2-3 ore/sper zile.
Am apucat deocamdata sa citesc cap 144(trecut) si ca sa nu uit mai zic si eu cate ceva...poze nu merg ca ne taie macaroana head-office-ul.Le voi vedea diseara.D-abia astept, mi-e tare dor sa va vad puiutii cum cresc.Ma bucur de fiecare realizare a lor, cat de mica, pe care noi parintii(mai ales mamele) o vedem imensa.
Avem si noi realizari-facem pipi la olita/copacel/WC, cere cand nu uita si uita destul de rar, poate doar daca se joaca cu multi copii.
Caca e o teroare pentru el, mi-amintesc de Miria cum era de disperata ca damiana se constipase.Ma gandeam ca e cel putin imposibil , in conditiile in care mananca zilnic 2-3 fructe, 500ml de suc natural, miere in ceai, supa/ciorba si face de 2 ori/zi.E..uite ca s-a intamplat.Cand am vazut ca merge cu olita pipi, l-am batut la cap ca si kk tot acolo..si o saptamana n-a facut nika.Era terorizat noaptea deja.In fine..a facut, juma in chilotei, juma la olita, alte 3-4 zile de constipatie...acum d'abia, dupa 2 sapt suntem cu kk la 2 zile, chinuita la WC.Sper sa-l aud si pe el ca pe alex de Try cum se duce singur sa faca si sa scape de stress.
Altfel e foate vorbaret, face multe conexiuni de ma mira zilnic, asa cum zicea si Danette, numara, poezii stie destule in romaneste si maghiara.

Am citit Andreea ca ai reusit sa vinzi la Ploiesti, mai ramane aici si bb sau bb si de vandut..o ordine oarecare.Nu mai stiu cine iti sugera sa te apuci de bb ca apartamentul mai mare vine el...ha-ha, sper tare sa vina ca asa m-a amenintat si barbate-miu ca vine, uite burtika creste si apartament niet.Am luat teren, o sa ridicam casa undeva prin 2008..pana atunci stam in aceeasi 50m 4 suflete cu toale de 5 ca apartamentul e de fapt al mamei mele.Nu stiu cum sa-l expediez pe alexander in sufragerie, nu vad loc, nu ma vad seara la 22 la noi in camera ca sa doarma copilul, nu ma vad pe mine mutandu-ma in sufra si dormind pe canapea...si parca imi vine sa imi iau campii.Ori aleg cea mai rea solutie, dau tot afara din camera si las ambii copii cu noi, fiecare in patutul lui evident.Insa nu va fi bine cred pt nervii si somnul lui Alex, ca cel mic il va trezi cu siguranta la un moment dat...dar nici pe mine nu ma vad traversand toata casa -fie ea si asa mica- din dormitor in sufra sa-l linistesc pe Alex daca se trezeste uneori noaptea.Acum daca scartiie de ceva-vise, burta, fitze- doar fac sssttt si readoarme linistit intr-o secunda.

Hai ca m-am intansins, dar revin ca daca nu va zic voua..cui sa plang si eu.

Pup

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput