Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... scuze ... se pare ca am sunat intr-un mom f prost ales... nu am stiut...
Cat despre cresa... ehe... acolo asa se face... Da azi dimineatza am fost si eu la Laura... n-am stiut ca l-ai dus azi pe Paul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cassandra

Avem si noi cateva pozici mai proaspete.
http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/martie%202007/

Alexandra, mamica lui Dragos

Maaaaaaai... ce ochios e Dragos..... si ce frumos tine el creionul... cat despre cum se joaca el cu tati lui...

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cassandra
Felis, imi pare rau sa te vad asa de pesimista. Tu esti un exemplu de forta, curaj, tarie de caracter, daruire, sacrificiu. Sa dea Domnul sa treci cu bine peste toate incercarile si Mihaita sa creasca mare si sanatos.

Alexandra, mamica lui Dragos

multu.. da nu e chiar asa... sunt multe dintre voi care fac mult mai multe decat mine pt copiii lor..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Oricat de greu ti-ar fi ca mamica, nu ai de ales, trebuie doar sa mergi inainte. E singurul drum pe care o mama il cunoaste: sa lupte si sa spere. Ca nu poti sa te duci in camera ailalta si sa zici eu nu mai pot, eu renunt, eu demisionez din functia de mama. Asta nu e o optiune, asa ca nu ramane decat sa lupti. Pentru unele e mai usor, pentru altele mai greu. Ce sa facem? Meritam sau nu, ce ne-a fost dat sa ducem nu putem decat sa ducem. Cand am trecut cu adrian prin ce-am trecut nu am putut o clipa sa ma intreb de ce eu sau de ce el. Doar ma rugam sa nu fie si mai rau. Incercam sa iau situatia ca atare si sa vad ce o sa fac in viitor cu "datul" asta de la Dumnezeu.
Pupici, Felis. Si daca toate zidurile din jurul tau s-ar darama tu nu cunosti decat un singur drum: drept inainte.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

TRY... multumesc... direct la suflet...

Sanatate lui Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, a-ti vazut asta?

"Mama micilor bolnavi

Ana Culcer este de 20 de ani doctor si sef al Sectiei nou-nascuti a Spitalului Universitar Bucuresti. Cu o nota mica de tot la situatia financiara, Ana Culcer s-a imbogatit insa cu o familie ca-n basme, alcatuita din 35 de generatii de copii, pe care nu i-a lasat niciodata sa plinga la consultatie.

Colaboreaza cu UNICEF, Salvati Copiii, OMS si, datorita carierei, a "uitat" sa mai aiba propriii copii. A devenit mamica abia la 39 de ani. Cu note maxime la implicare sociala si cariera, Ana Culcer ocupa locul 29 in top."

Dintr-un articol numai: Femei de succes, aparut Revista Capital.

Eu am citit articolul intreg in Hot News.ro din 26.03.2007.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, acele randuri cred ca a aparut in Capital Top 100 Femei de Succes, din 2005.
Nu mai pune la suflet chestii asa marunte. Cam asa facea si Ana incerca sa capteze atentia copiilor cand mergeam la magazine statea pe carucior si deschidea mainile si spune "vino fetitza " si de atunci am zis gata, trebuie sa fac ceva. Acum are doi parteneri de joaca zilnic dar tot se mai uita dupa fetitze si a invatat sa le strige in norvegiana, dar evident ca nu vine nimeni la ea. Si mai are si prostul obicei sa stranga tare in brate copilasii care se sperie si fug de ea dupa aceea.
Ioana, hai recunoaste, nu este o initiativa neaparat proasta cu pampersul dar sunt convinsa ca iti place ca tu sa decizi ce schimbari sa faci in educatia copilului, nu o educatoare care este platita pana la urma sa te ajute nu sa te critice.
Oricum este conceptia generatiei lor ca de la 6 luni sa pui copilul la olita si la 2 ani sa stie sa ceara, pentru ca noi asa am fost crescuti si nu de putine ori vezi si prin parc femei care blameaza mamicile ca noi si zic ca "vai, nu s-a ocupat de el" sau "n-o intereseaza, are bani". Este chiar si putina invidie ca noi avem viatza mai usoara de cand se poate folosi un scutec de unica folosinta. Eu si pe mama am auzit-o ca "vai, are trei ani si face pe el", asa ca nu mai zic nimic.
Iar cu schimbarea din grupa si eu zic ca nu se face asa ceva, macar sa te sune sa iti ceara acordul, nu mai zic de anuntat.
Casandra, este un scump Dragos tunsulici si zambaretz si chiar ca seamana cu tati.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mi-e mila de ea. Le cere oamenilor nitica atentie, iar ei trec imbufnati de parca nu mai exista motiv de bucurie in viata lor.Avea dreptate coneva care intorcandu-se de la niste cursuri din America, zicea cu regret ca primul lucru de care s-a izbit cand s-a intors in tara au fost fetele urate ale oamenilor.

Articolul era de anul asta. Cred ca se mentine in top Dr. Culcer. E pe locul 20 si ceva.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA ESTE O IDEE BUNA SCOSUL PAMPERSULUI, DAR NU CAND E RACIT COPILUL!!!!!! SI NU PUS IN PRIMA ZI DE INITIATIVA LA SOMNUL DE PRANZ FARA PAMPERS!!!!!!!! Da, imi place sa iau eu ultima decizie pentru ca sunt parintele si il cunosc cel mai bine, eu stiu ca Paul NU E INCA PREGATIT psihic pentru asta, am inceput sa il pun pe olita de un an cred, si totusi el nu cere, eu acasa il pun, dar nu fortez lucrurile, nu vreau sa prinda ura pe olita, astept sa ceara el la olita..fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, eu nu vreau sa fortez pe paul cuy nimik, am observat de la bun inceput sa este un copil mai lent in vorbire, si la mers tot asa tz si-a dat drumul, cu olita la fel, ...ieri dupa-amiza, l-a luat taica-su pe Paul ca eu nu am putut si i-a zis educatoarea ca trebuie adusa o singura pereche de pijama pt TOATA SAPTAMANA!!!!!!!!!!!!!! iar la somnul de pranz nu i-a pus pampers.....clar a facut pe el....ce ii da in schimb?????? si cum sa stea cu o singura pijama de luni pana vineri??????? azi i-am dus alta pijama si haine de schimb pt pipi si chiloti si sosete...Laura nu era cand am fost eu, dar am vorbit cu educatoarea de dim si ne-a explicat ca ea de fapt nu e imp pampersului, daca vrem , i-l lasa, insa colega ei nu vrea sa tina copilul cu pampers si sa vb cu ea....azi ma duc eu sa il iau si abia astept sa vb cu doamna de dupa-masa...Mihai mi-a spus ca e si mai "bu-hu-hu" decat cea de dimineata!

CASSANDRA pupici micului ochios frumos!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am uitat sa ii raspund lui Felis...cand ai sunat chiar nu am putut sta de vorba la telefon, nu trebuie sa crezi ca am ceva cu tine sau ca sunt suparata pe tine, ti-am explicat de ce nu am putut ramane de vorba...pupic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miria,cam asa face si Robert.Cand merge pe strada vrea sa vorbeasca cu toti copiii,sa-i ia de mana...Chiar zilele trecute cand ne intorceam acasa s-a oprit langa o fetita,i-a bodoganit ceva in limba lor,a luat-o de manuta iar ea...l-a scuipat... Pe cuvant ca la faze de astea imi vine sa-l invat sa fie si el...mai altfel si sa le traga cate un pumn in moaca... Glumesc,desigur!

Alexandra,este un scump Dragos si ii sta tare bine tunsulici!

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput