ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana daca taceam, filosof ramaneam.
Iarta-ma, n-am vrut sa necajesc fata:am spus doar ce cred si ce sper si pentru tine!Uite:daca o sa fie asa(asta-i insistenta rau sau proasta!adica eu)atunci ma ierti?
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR... cu/sau fara nume de floare...un tren de ... pentru voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neata fetelor !!!!!! Am revenit. Va urez tuturor LA MULTI ANI !!!!, vad ca e la moda portocaliu Flori79 pentru tine, sper sa ne parasesti cat mai repede si sa ne intalnim pe la alte subiecte

Am citit tot ce ati scris zilele astea. Nu am putut deloc sa intru, dar m-am pus la punct cu ultimile noutati.
Ralu si mersi mult inca o data de mesaj.
Ioana si poate poate te duci cu Adelamaria la odisee ... Adelamaria care vad ca nu a mai scris, sau nu tin eu minte ? ca am citit toate paginile repede.

Asa, la mine ultimile noutati sunt cam asa: bhcg evident negativ, dar e mai bine asa.
Ieri m-am intalnit cu dr Peltecu intamplator .. pe partie si cum l-am vazut m-am dus imediat la el. Mie una chiar imi place si ma simt in siguranta cu ce zice el, chiar daca m-am suparat atunci. I-am zis ca tot nu mi-a venit ciclu si ca am amanat un pic duphastonul ca am zis ca poate vine el (azi e 1 apr si era dead-line-ul pentru el sa vina, ca daca nu trec la artileria grea). Mi-a spus sa iau totusi ca sa-mi vina odata, ca altfel pe cale naturala nu se stie cand. I-am spus ca mi-am facut analize si mi-a iesit ureaplasma. Dupa cum s-a exprimat el nu e asa grava, mi-a spus ca se poate ramane gravi si cu ea, dar daca vreau sa iau doxiciclina sau sumamed. Mi-a spus ca el recomanda sumamed, e mai tolerabil de organism si dureaza doar 3 zile tratamentul. Asa ca trec pe asta, oricum mi se parea groaznic sa iau 10 zile celalalt. Eu nu prea am luat in viata mea antibiotice si ma cam oripileaza ideea. O sa fac iar analiza sa vedem ce iese si mai departe .. scrie in carte, vedem noi.
Si cam asta a fost, consultatia pe partie..

Legat de hsg, nu stiu ce sa spun. Mie 2 dr buni mi-au spus acelasi lucru (Peltecu si Badea), sa incerc natural 6 luni si daca nu iese sa mai fac analize dupa aia. Parca as incerca asa, dar sa scap de ureaplasma asta. Si pe urma daca nu iese as face hsg. Mi-e totusi un pic teama sa nu se refaca chisturile alea descoperite de Pop.


Va pupacesc pe tooooooate (Lucia, Gabita, Zeno, Mada, Liliana, Geo .. mi-e frica sa nu uit pe cineva)



Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo- daca iei tu sumamaed trebuie sa ia si sotul tau(chiar daca lui nu i-a iesit in analize,la barbati iese cam greu)....evitati ping-pongul:eu am luat antibiotic 6 luni pt.ureaplasma(devenise chiar rezistenta al antibiotice).. si sotul nu lua ca nu ii iesea in an.apoi mi-a explicat dr.Tutunaru cum sta treaba si cum a luat si el am rezolvat problema....aaa...si Oana incearca 6 luni natural... dar NU face HSG(scuza-ma ca ma repet)interventia asta iti poate spune ca ai trompe permeabile dar nu si functionabile...apoi e dureroasa si nu se face in mediu steril si poti face infectii cervicale,eu asa am facut ureaplasma... si stateam linistita ca am trompe permeabile iar la laparoscopie am realizat ca am trompe permeabile dar doar una functionabila si culmea ironiei la trompa functionabila ovarul nu funtioneaza suficient( ovulez foarte rar pe partea trompei sanatoase si atunci nu maturizeaza ovocitul)........deci te sfatuiesc din experienta personala nu din alte surse.....de dr.tau(nu stiam cine e pana acum)chiar asa am auzit:ca e f.bun ginecolog-chirurg,dar nu e specialist in infertilitate....e din garda veche:f.buni dar nu sint la zi cu evenimentele....mai gindeste-te.....scuza-ma inca o data,dar chiar nu pot sa tac in situatii de acest gen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

LA MULTI ANI FLORICELELE MELE, O POLENIZARE CAT MAI RAPIDA SI RODITOARE VA UREZ!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

La multi ani tuturor fetelor cu nume de floare!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2



...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sa ne traiti cu numele Florilor!
Lucialu nu m-ai suparat iubita deloc! Din contra m-ai facut sa ma simt bine, pentru ca in adancul sufletului asta i-mi doresc si sper si eu! Doar ca vreau sa fiu un pic mai rezervata si sa nu-mi fac sperante mari in aceasta IA, ca sa nu fiu deziluzionata pe urma. Nu ai de sa-ti ceri scuze draga, eu i-ti multumesc pentru gandul tau frumos! Ma bucur chiar ca am reusit sa nu mai fiu asa de crispata si de tensionata ca in alte dati! Sunt foarte realista si impacata cu mine insami, pentru ca nu mai vreau sa cad in depresie dupa. Vom reusi noi cumva!
Boo multumesc! I-mi pare rau pentru rezultatul beta HCG-ului, eu am tot sperat sa fie cu ochisori.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

LA MULTI ANI FLORIILOR!
BOO si mie medicul mi-a recomandat tot asa ca si tie sa stau sase luni si daca nu ramin gravida sa fac HSG ,dar eu nu am rabdare sa stau atita timp fara sa stiu cum sunt trompele si imi este frica ca intre timp acel chist care mi-a ramas sa nu creasca si pe linga asta sa mai apara si altele .Apoi tinind cont ca am endometrioza gr 3 si am avut multe aderente ,medicul a spus ca este putin probabil ca trompele mele sa fie permeabile , atunci mi se pare inutil sa fac HSG numai ca sa se constate ceva ,dupa mine ar fi mai util sa fac laparoscopie si daca sunt infundate sa incerce sa le desfunde iar daca nu sunt atunci macar sa curete chistul ramas.Nu prea as pierde luni de zile numai asa tot asteptind si intre timp sa tot imi macin creierul pentru trompe .
Ce parere aveti ,judec gresit ,sunt paranoica si precipitata sau am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Geo30, am intrat si eu pe-aici si am dat de mesajul tau. O sustin pe lilianaFi, in mesajul de mai sus; HSG este o interventie pe care o faci degeaba. Mare lucru nu-ti va spune despre trompe, afara de faptul ca le ai... Permeabilitatea lor este pusa sub semnul intrebarii; stii ca se masoara introducand un gaz de contrast sub presiune; spermatozoizii nu "calatoresc" prin trompe sub presiune, asa ca nu e tocmai relavanta...Eventualele obstacole pot fi inlaturate doar temporar, in momentul HSG. Functionalitatea trompelor nu se vede la HSG. Si cam cu atat te alegi...(in cazul fericit, in care nu faci vreo infectie). Mult zgomot pentru..nimic... In final, tot la laparo va trebui sa ajungi, ca sa vezi exact cum stai cu trompele si intreaga cavitate peritoneala.
Si crede-ma, stiu asta din proprie experienta: si eu am facut HSG la Giulesti, si nu mi-a folosit absolut la nimic; doar am pierdut vremea... in final, tot la laparo am ajuns, si imi pare tare rau ca nu am facut-o mai devreme... dar e bine si acum.
Bafta sa iei cea mai buna decizie pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Buna, fetelor!
Si eu am fost diagnosticata recent cu endometrioza (ovar stang) in urma unei laparoscopii; acum zona e curata si astept cu multe sperante sa vina BB.

La Multi Ani tuturor fetelor cu nume de floare!

Lucialu, ai un optimism molipsitor!

Tuturor fetelor de aici va doresc sa vina barza cat mai repede la fiecare dintre voi!

Mergi la inceput