ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neata fetele !!! Sa aveti o saptamana excelenta !!

Liliana , multumesc mult pentru sfat. Asa si faceam, luam amandoi, cu toate ca el nu a facut analiza asta si nu stiu daca are sau nu, dar ma gandesc ca putin probabil sa nu aiba. O sa facem tratamentul si dupa 2 saptamani o sa refacem amandoi analiza.
Cu HSG-ul nu mai stiu ce sa mai spun... Pe de o parte nu as face deloc, dar pe de alta parte daca nu iese bebe in 6 luni, atunci ce fac?? O noua laparo ? Ca la asta din octombrie nu mi-a verificat trompele ..

Geo, a tunat si ne-a adunat pe noi doua Chiar ca suntem la fel - endo grad 3, foarte multe aderente, dupa laparo am mai gasit urme de endo... Si eu am doua chistulete de care mi-e frica sa nu se refaca cat timp incerc eu sa raman gravi. Chiar nu stiu ce sa fac. Asa ca te inteleg perfect.

la toate fetele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Sa aveti o saptamana frumoasa, luminoasa, cu soare in suflet si in zambet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mamaaaaa ce matinele suntem!!!Ce bine-mi pare ca nu sunt singura kikiriki pe aici BOO!
In primul rand Buna Dimineata fetelor!Cu intarziere, sper ca ati avut o onomastica excelenta, cele cu nume de fori, corse, dar si celalalte ca a fost Sarbatoarea Floriilor!Gabita tie iti ramane sa ne inviti la ceai,te asteptam!
Boo imi pare rau ca ai asemenea probleme, dar cum spuneau si Liliana,Ana-Alexia, uite si Geo(care se cam ia de manuta cu tine, of!mai fetelor!) ocoleste cat poti de mult HSG-ul, ca nu te ajuta cu nimic,din contra poti sa te alegi cu o infectie de toata frumusetea!Laparo rezolva trompitele, daca e ceva de rezolvat si unde se poate,iar cu ocazia aia poti sa vezi care-i faza cu chisturile alea!Si eu cred ca ar trebui sa cauti un specialist in infertilitate.Dr. Ionut, de care spune Ioana sau dr.T. sau poate altul ca ei...Eu te pup si iti doresc o zi buna si ff buna!Poate da dumnezeu si n-o mai fi nevoie de astea si ramai pana la urma insarcinata iubita.Oricum, eu sunt alaturi de tine!
Ioana ma bucur ca nu te-am necajit si te inteleg,dar putem spera chiar si ascuns.Sigur intr-o zi va fi bine!
Geo cu siguranta te-ai gandit foarte bine.Iti doresc sa ti se rezolve cat se poate de repede probemele si sa poti si tu rasufla liber intr-un sfarsit,corese cu BB la purtator!
Liliana cum e cu moralul: mai bine?Eu pe tine te fac numa portocalie,ca vad ca asa iti place
Ana-Alexia multumesc!Eu am primit mult de cand sunt pe forum,cum sa nu fiu optimista?Sper sa vii si tu cu vesti bune cat mai repede cu putinta!
Zeno,Gabita,Jubica,Adifle,Adelamaria,pup toate fetele!O zi EXCELENTA!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Maaamaaaa da ce matinale sunt fetele astazi....
Intai La Multi Ani! cu intarziere celor cu nume de flori. Sa fiti sanatoase, iubite si sa vi se implineasca toate dorintele.
Acum...haideti la ceai sa ne dregem....
Boo si Geo cred ca HSG nu este o solutie pentru voi. Sunt in asentimentul fetelor. Eu zic sa nu pierdeti timpul este pretios...
Lucialu ce faci fata draga, gata cu smotrul? Eu nu o sa am timp de nimik de acese sarbatori. Pe 10 suntem programati la Szeged asa ca...
Ioana bafta multa. Sa sti ca si mie imi este frica sa ma gandesc la o reusita, am avut atatea deceptii, dar parca incepe sa iasa urechile sperantei .
Zenobia hai mai spunene ceva despre tine, mai da-ne o reteta buna.
Adelamaria sper ca esti bine..
Liliana bafta multa si tine minte, unul bun ne trebuie, unul...tu ai deja doi ceea ce este super bine.
Pupici la toate fetele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita mai am smotru de facut,dar ata ete! Tu ai scutire iubita si daca da Dumnezeu o sa scapi de el fo 9 luni!Sa faca sosu tau, ca tu o sa fi ocupata cu BB-ulDa Doamne si Maica Sfanta sa te vaz cat mai repede gravi!
Ana- Alexia si tu esti matinela!
No bun!Amu ni ma intorc la daravelele mele si mai trag o dushca de cicoare la masea
HIHI!Vad ca sunt multe pacatoase pe forum care ovuleaza saptamana asta!Sa fie cu burtici!Doamne ajuta!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Inteleg de la toata lumea ca HSG-ul nu e o varianta, dar cum sa fac atunci ? Sa incerc natural vreo 6 luni si daca nu iese sa mai fac o laparo ? Voi asa ati face ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo tinand cont ca vrei sa ramai gravi, ar fi bine sa iei in calcul unul din doctorii specializati pe infert. cum s-a mai spus.Daca reusesti sa programezi o chestie de genul asta in timpul CM, ca atunci se vede cel mai bine ce este endo, cat mai ai si daca mai ai, plus trompitele, ar fi bine sa nu mai amani.Acum tu hotarasti cand,cu cine,cat mai astepti,daca faci laparo.Dr. T tocmai a facut 2 interventii intr-una:laparo si histeroscopie, a primit histeroscopul.Dar repet:tu hotarasti!Eu spun numa ca ai suferit prea mult si daca poti sa scutesti unele lucruri,alte suferinte, e bine sa o faci.Plus ca nu trebuie sa-ti amintesc ca endo e nasoala si tu esti pregatita sa faci BB chiar si acum.Incearca sa nu amani orice ai hoatara sa faci, fa-o.
Iar acum vreau sa va dau o veste deloc imbucuratoare.Adelamaria trece printr-un hop mare, nu s-a vazut deocamadata la eco decat sacul gestational si asteapta pentru vineri la o noua ecocrafie un respuns concret legat de sarcina.Saraca s-a gandit la noi sa nu ne necajeasca, sa nu ne sperie, cand ea de fapt are nevoie de tot suportul posibil.Si nici nu poate sa comunice cu noi de la lucru!Analizele de sange nu suporta sa le mai faca, din cauza ca se teme de un raspuns rau.Exista posibilitatea si sa speram ca asta este, ca sarcina sa fie mai mica decat a presupus si nu a putut fi vizibil mai mult la ecograf.Daca vreo fata stie mai multe si poate sa o ajute cu o parere concreta, postati un mesaj, ca sa poata sa vada.Nu cred ca mai este nevoie cunoscandu-va dragelor, sa va spun sa ne rugam mult si tare, tare si pentru ea!Doamne ajuta sa fie BB cu ea!Suntem alaturi cu tot sufletul de tine!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Neataaaaa!!!!

Pupici tuturor fetelor si La multi ani floricelelor inca o data!

Despre mine ce sa va mai spun... am fost la homeopat si in rest nu fac nimic luna asta. Hai sa va arat un link mishto in dimineata asta, un loc de unde mi-am luat eu rochie hippie pentru cele carora va place genul: aici.

Boo, eu as mai face o laparoscopie clar!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2



...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu ce veste...
Adelamaria ma rog pentru tine si bebe sa fiti bine. Pana vineri incearca sa fi linistita si calma. Daca este bebe acolo, eu cred ca sigur este, asa simt eu, trebuie sa te gandesti la el in primul rand.
Hai intra aici unde te asteptam cu drag si cu multe incurajari.
Boo si eu as face laparo si histero. Nu as astepta 6 luni. FSH-ul la noi este foarte delicat. Tie sa iti dea DD cea mai buna idee.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zeno nu se deschide pagina....
Vreau si eu rochita....

Mergi la inceput