ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, nu fac monitorizari, ma duc doar la homeopat

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo cu ce era sandwich-ul, sa iti fie de bine. Abia astept sa ne povestesti cum a fost la doctor. Multa bafta.
Lucialu vad ca ai facut un pic de ordine in viata ta si ai revenit plina de energie. Bafta la proiectul bebe.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri!
V-am intrebat pt ca la a 2-a laparo, in Nov 2005, dr T. mi-a zis ca a identificat un punct endometriotic si sa fac un copil in 6 luni ca altfel totul se poate schimba, punctul sa evolueze, etc. Nu stiu exact unde e pozitionat! O sa mai citesc iesirea din spital!Problema e ca nu prea as vrea sa mai fac alta laparo pt asta.
Am citit mult din subj. acesta(cap anterioare) si am mai aflat cite ceva! Pentru echo ce recomandari aveti? dr Iosup si dr. Pop? Ca altfel de unde sa stiu eu cine are echograf performant??
Legat de alte dureri si simptome, nu am!
Eu am o durere in Stg. pe care nu mi-o explica nimeni, dar deoarece se accentueaza la frig, o pun pe baza unei sensibilitati ridicate-anexite netratate corespunzator!

Mergi la inceput

Liliana sper ca Iepurasul sa iti aduca numai vesti bune si poate 1,2 bebei. Am auzit ca este foarte frumos la voi in Firenze. Bafta multaaaaaa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Zenocredeam ca ai schimbat ideea...TUTU nu se supara...- ti-am scris in portocaliu,am citit ca e culoarea ferilitatii...orice ai face mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, imi inchipui ca nu se supara Tutu dar oricum ovulatia mea va fi de paste si nu vreau sa ma duc in vinerea mare la spital. Poate nici el nu va fi acolo!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

zENOPOATE IESE SI FARA tUTU....CE SURPRIZA AR AVEA....SI CE FRUMOS AR FII......

Mergi la inceput

Gabituasa e ...aici ai ce vedea....multumesc....succes si tie....bb-ul tau va fii juniorul...

Azi am citit despre fertilitate ...in antichitate femeile egiptiene se parfumau cu parfum de lotus cind se pregateau de bb......de endometrioza nu se stia....

Mergi la inceput

Liliana multumesc pentru pont. Desi egiptenii nu stiau de endo, mumiile lor au urme de endo. Am citit undeva asta. Cica la o mumie egipteana au descoperit urme de endo si astfel au ajuns la concluzia ca aceasta boala nu este doar apanajul vremurilor moderne. Femei din toate timpurile si starile sociale au avut aceasta afectiune. Daca va ajuta cu ceva ....
Pupici

Mergi la inceput

Azi am citit despre fertilitate ...in antichitate femeile egiptiene se parfumau cu parfum de lotus cind se pregateau de bb......de endometrioza nu se stia....SI TOTUSI EXISTA ....ASTA NU STIAM

Mergi la inceput