ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 15
lucialu spune:
Buna dimineata!
Ce fac tetele?Hai sa va iau pe rand:
Gabitamie nu mi-e dor ca va vad, chiar daca schioapat la scris.Ma organizez eu, dar e mult de lucru si incep sa fiu obo,am apelat si la biciclete ca ochii mei nu mai fac fata, mi i-am cam stricat de pe perioada cand toceam pentru licenta, asta fiind unicul beneficiu cu diploma.
Ei poate nu faci conced cum ai vrea, dar tot e un pic de plimbareala pe la unguri si cu voia lui Dumnezeu, cu folos,iar Ungaria chiar este frumoasa!
Boo tu nu te lua dupa un singur test, ca fiind la ghici nu se stie de unde sare iepurele si adieu CM, Bien vienu oeee BB!Ce-ti pasa, faci masaj
lilianaFi iti multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa postarilor meleNon si sa cand aterizam si noi pe la Italia si o sa avem nevoie de ghid, daca e prietena, deja suntem oameni cu piledeh!persoane importante-VIPDar poate pana atunci ghidul nostru are BB de plimbat si nu mai are timp de VIp-uri, ceea ce pe mine m-ar bucura mai mult.Asa ca vezi ce faci tu acolo, cu stimularile si tot, papa macarale dar de orez, sa iasa niste foliculi grasuni ca cei ai Ioanei, ok?
Geo ma bucur ca ai inceput sa iesi mai mult din carapace!Asa trebuie iubita, nu ne invinge pe noi boala asta!Trebuie sa invatam sa-i radem mult si tare in fata sa se inverzeasca de ciuda si sa se care!
Adelamaria creste inima in mine cand vad ca ai toate probabilitatile unei sarcini usoareSa nu faci excese cu munca.Acum ar trebui sa inveti sa aplici metoda celor doua urechi
(hai ca-s tare la dat sfaturi)
Zeno se pare ca evoluam,aaa ovulam in aceeasi perioada.Dilema: a face sau a nu face sx in Saptamana Patimilor?Intre timp, pana ne hotaram s-ar putea sa fim cu limba scoasa, mai ales tu cred ca nu mai ai mult dupa ce ieri am vazut ca ai aterizat pe forum sfarsita de munca, munca, munca(mai scriu?)
Ioana ai grija sa nu te agiti prea tare!Stai cumintica si lasa munca,munca,munca...lasa-l pe gigel sa munca,ca nici tie nu ti-ar place sa fi deranjata cand esti cu sosul, asa si gigeii vor atmosfera romantica si liniste cand bazaie pe langa foliculasii tai
cristy77 cu mare placere iubita!Bafta la dr.!
Noname ai fost depistata cu endometrioza?De primit normal ca esti primita, dar spune-ne mai multe despre tine.
Mai de Jubica mai stiti ceva?Dar de Adifle?Poate azi apare Ralu si ne spune cum o fost.
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Ce bucurie au parut feteleeeeeeeee......
MadalinaM la inceput vreau sa iti doresc multa putere si sa crezi in visul tau. Sigur se va realiza. Legat de intrebari iubita nu este nici o problema ca ne repetam. Diagnosticul de nedo se poate pune la o ecografie performanta, fie aparatul fie doctorul, dar el este confirmat numai prin operatie. Chisturile arata altfel, cele endometriozice, fata de celelalte. Dar altfel.... Eu pana la operatie am fost la mai multe echo si nu mi-a pus nimeni acest diagnostic.
Legat de dureri...of, of, mai, mai, vorba uneia dintre fete.... La CM erau groaznice. Incepeau cu 2-3 zile inainte de invazie iar in timpul acesteia erau cumplite si nu prea treceau cu nimic.
Te gandesti ca ai endo? De ce?
Pupici
Ioanatugs spune:
Lucialu ce haioasa esti......nu muncesc iubita, stau si citesc ce scrieti voi!]
Noname bine ai venit printre noi! Ai facut stimulare pentru IA, sau FIV?? Si cum adica nu s-au spart, deobicei ti se intampla, sau doar acum??
MadalinaM se poate observa si ecografic(la unul performant), ceva care sa-l duca cu gandul pe medic la endometrioza, dar diagnosticul clar il obtii tot dupa laparoscopie si buletinul anatomopatologic.
Zenobia spune:
Lucialu, eu o sa pacatuiesc, vezi doamne, in post, insa nu in Vinerea Mare. Calculez eu cat sa iasa bine! Tu?
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Boo spune:
MadalinaM, mie toti dr la care am fost sa-mi faca eco mi-au spus ca e endometrioza, stiu ca au aspect diferit chisturile de celelalte. Dar toti mi-au spus ca 100% o sa stiu dupa laparo, care e metoda cea mai sigura de diagnosticare.
Poze
gabitu spune:
Zeno spor la calcule si DD ajuta, sa fie cu folos.
Boo ce ai mancat bun astazi? Ai fost la doctor?
Pupici
lucialu spune:
Zeno chiar nu stiuMa incanta ideea sa fac un capricornas ca sotiorul, ar fi cam pe 1 ian. DPN(bat campii bine nu?dar pot visae gratis)Dar n-am tinut deloc post si nu stiu ce frasu' sa zic.mai rau e ca exact in zilele cele mai negre sunt fertila, teoretic.Tu da-i zbice daca inimioara ta asa spune,nu baga nebunii in seama.
Ioana pai n-am dreptate?Eventual poti sa aduci niscaiva gigei de intarire, sa fie ovulul bine incercuit, fara scapare
MadallinaM zice-se ca la un ecograf bun s-ar vedea, depinde unde este pozitionata.chisturile nu prea pot fi confundate si ar mai fi RMN-ul.La mine s-a vazut ceva la RMN si am fost trimisa la investigatii de specialitate-recte ginecolog.Dar nu puteau sa specifice cei care au efectuat RMN-ul ce iaste.Mai poti sa faci CA125, din sange, marcher anticancer ovare, care poate sa-ti spuna nu neaparat ca ai avea cancer, ci ca esti suspecta de endo, daca valoarea nu este sub 35Ku/ml.Dar trebuie sa nu o faci in jurul menstrei, sa nu ai sarcina in evolutie, sa nu ai multe alte probleme,fibrom,nodul,polip sau alte chestii, ca si astea dau val mare
lilianaFi am uitat de pomelo.Este un fruct de culoare verde, in general, de forma rotunda dar mai tuguiat,cam ca Oblio, adus dim Asia, asemanator grapfruitului, dar mult mai gustos, nu are acel gust ce aduce a medicament pe care eu si are ffff multe vitamine.Din pacate la noi este mai scump, dar e fff tentant.si cand ma gandesc ca pana acum nici o luna nici nu-l bagam in seama..
Gabita, Boo
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Nu pot sa va spun ce am mancat, ca nu a fost de regim deloc. Nu am avut timp sa imi iau ceva de acasa si nici sa ies, asa ca mi-am luat un sandwich de la City Cafe de la noi din cladire.
La dr am programare la 6 jumate asa ca mai am un pic de asteptat. Va scriu cand ajung acasa, mai pe seara, sa va povestesc.
Poze
lilianaFi spune:
Salut toate fetele fara exceptie
Boo,Gabitu..... eu sunt aici,la Firenze si mi-ar face placere sa ne intilnim...
Lucia- il fac de micut ghid...in acest domeniu va fii mereu de munca atita timp cit exista turism....asa ca nici o problema
Zeno....faci monitorizari luna asta
Zeno si Luciasi eu tot in saptamana mare inchei procedura... bb Ioaneie pe drum si mai e si cel mai mare-seful:bbAdelei