ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 12
cristy1977 spune:
fetelor, aveti idee cum as putea sa-mi fac o programare la dl. doctor Tutunaru? am un nr. de tel. 0720.099.299 dar de fiecare data cand sun inchide.
multam si va pup
Boo spune:
Geo mie toti dr la care am fost (3 la nr) mi-au spus ca dupa ce imi vine cm-ul sa incerc sa raman gravi. Nu mi-a zis nimeni nimic de AC si oricum nu as fi luat. Eu sunt impotriva lor si oricum nu mai vreau sa bag hormoni in mine ca e oribil. Am luat in viata mea cred 1 an (de doua ori cateva luni) si nu au avut absolut niciun efect. La primul chist care mi-a explodat in burta .. luam AC. A doua oara am luat la recomandarea dr in speranta ca va da inapoi al doilea chist .. si nimic, dupa 2 ani l-am operat iar.
Poze
gabitu spune:
Haideti mai fetelor....
Unde sunteti, subtire tare miscarea pe aici.
Lucialu, Adelamaria, Ioana, Zenobia unde sunteti fetelor?
Pupici
lucialu spune:
Ciaus fetele!
Cristy1977 incearca la:0723999939.
Gabita sunt mai hocupata decat as vrea.Dar citesc tot sa nu va pierz.Avalon sa nu te superi, dar mai da-ti-le incolo de studii!Ca nimeni nu detine adevarul absolut, decat Dumnezeu si tot de El depinde venirea copiilor pe lume!O doza mare de optimism face mai mult decat 5 gramezi de savanti!Daca presarezi si un pic de rugaciune din tot sufletul...
Geo ce sa mai spun?Ai tras si tu...Dar nu ar fi bine sa incerci pana se elimina Dipherelynul cu totul, poate ramai gravi si nu mai vine deloc CM
Boo un pomelo intreg?Mai poti respira?Hai ca te tachinez!Pupici si da-i zbice la programul barza, cu atatea vitamine trebuie sa iasa cel putin una bucata popou doritoare de pampers!
Pup toate fetele.Vaz ca prezente sunt mai putine...Ralu nu avea azi laparo?
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
aurelia77 spune:
Ioana Tugs si eu ma simt balonata cateva zile dupa inseminare apoi trece.Cred ca este si de la procedura in sine.
Voi ce tratamente mai luati (adica sotul?)
Bluel spune:
Boo, Gabitu si Geo3
Multumesc mult fetelor, aveam o dilema mare, n-am fost in stare sa il mai intreb pe T, el mi-a zis doar sa mai vin la el cand revine cm-ul ....deci din cate am citit de la voi, abia pe la sf. lui iunie ar trebui sa ma astept.
Voi cum simtiti efectele negative ale tratamentului cu Dipherelin? Eu vreau sa va spun ca sint zombi, ma trezesc noaptea din cauza bufeurilor (habar n-aveam ce sint alea inainte), ziua sint tembelita de somn si cel mai rau, am o stare de nervozitate ca deja mi-a zis sotul ca face eforturi sa ma suporte . Dar macar sper sa am ceva rezultate in final si sa ma pot opera laparo, ca dupa sa fac un bebe cat mai repede , ca trece timpul, eu am 33 de ani. Voi?
Va pup si va doresc multa sanatate!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu! Va multumesc frumos pentru urari, sunteti minunate ca deobicei!
Aurelia77 eu ai dau sotului Lcarnitina, vit.E 1/zi, fier, zinc, seleniu, aspirina100mg, laptisor de matca. Eu insa nu mai iau nimic, decat tratamentul pe care mi l-a dat Ion Ionut, cu progesteron si acid folic doua saptamani, incepand de maine. Multa bafta si tie i-ti doresc, sa fie cu noroc inseminarea!
gabitu spune:
Lucialu la mine daca ma luam dupa studii aveam cam 1% sanse de bebe. Dar cum sunt o optimista notorie eu cred ca am sanse cam 25%. Multa parte din acest procent revine lui DD. Stie el ce face si cum calculeaza treburile .
Boo si eu am fost afara, am avut consultatie la chinezut. Este super frumos.
Ralu bafta la laparo.
Pupici
Boo spune:
Bluel te inteleg perfect, si eu ma scol noaptea din somn. Nu stiu de ce, dar vad ca mi-au revenit bufeurile, dar numai noaptea. Am avut o saptamana pauza. Stiu ca e groaznic !!!
De nervi, nu pot sa spun ca am avut, doar ieri imi venea sa fac numai asa . In rest am fost suportabila, doar cateva caderi in butoiul cu lacrimi... dar na' chiar fara nu se poate.
Si multi inainte, si ani si bebei Eu am 27.
Poze