ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 13
Boo spune:
Gabitu, in fiecare zi pierdem pe cate cineva !!! ce-i asta ??? ieri pe Lucia, azi pe Adelamaria ... ca sa nu mai zic de celelalte fete care nu mai dau nici un semn
Poze
lucialu spune:
Boo eu sunt in spatele vostru.
doar ca am de lucru, de invatat si va trebui sa ma organizez un pic.Ca vine si curatenia plus mancarea de sarbatori.
Si incerc sa nu sufoc nici aici pe nimeni, poate vor si alte fete sa scrie si poate stilul meu de glumeata vesnica nu prieste la toata lumea.Astea le spun nu in asteptarea unor contraziceri,ci pur si simplu asa gandesc.
Adelamaria stiti bine cat este de sufcata cu serviciul.Probabil ca va mai scrie, dar mai rar.
Gabita, Boo,toate fetele va pup dulce si sa stiti ca sunt alaturi de voi.Suntem in aceeasi oala.Cum as putea sa ma indepartez?
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Sunt si au, in sfarsit, aici! Sunt moarta de oboseala! Dar va imbratisez cu ultimele puteri!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
adelamaria spune:
Hop-top si eu! De fapt, mai mult shontac-shontac...Scuze de disparitie, da' daca vreti sa dati vina pe cineva (si sa pedepsiti corespunzator ) va dau adresa sefilor mei cu maaaaare placere ...
Avalon, eu inca nu am rezultatul la anatomopatologie Mi-au zis ca dureaza 21 de zile, iar cand m-am dus sa-l iau cica nu era gata. Dupa inca 2 sapt. am sunat - nu era gata ...Dupa inca o saptamana, am sunat iar...Ia ghici??? Nu era gata!!!!...Apoi n-am mai sunat ca s-a intamplat fericitul eveniment , da' o sa incerc sa intru in posesia lui...Ah, si am si caseta video cu operatia, da' n-am vizionat-o niciodata...
Gabita, foarte interesant ce-ai zis despre umblat la ovare in timpul operatie si cresterea FSH-ului. Nu stiam...
Boo, eu cred ca CM-ul tau bate la usa cu toate simptomele din ultima vreme...Haide, curaj, mai rezista putin!...
Zeno, Lucia, nu va parasesc, sa stiti! Doar ca efectiv nu am timp sa intru pe DC! Azi nici sa citesc n-am avut timp!...
Ioana, mai, ai vazut ce frumos s-a rezolvat totul? SI iti faceai griji...Pup fata si astept sa treaca astea 2 saptamani, sa fim colege la Odisee
Eu sunt bine, doar ca uneori ma jeneaza in partea stanga, jos de tot...O fi normal sau nu, habar n-am...Dar e tare ciudat. Cand ma agit, ma enervez sau ma sperii/tresar simt cum se strange ceva in partea stanga, o fractiune de secunda. Daca ma linistesc, se relaxeaza zona...Nu e in capul meu, sa stiti...E ca atunci cand ti se strange stomacul de emotie...aceeasi senzatie...doar ca ala nu e stomacul...
In rest...pap mai mult Incerc sa ma temperez, da' nu stiu cat reusesc. Trebuia sa ma fi cantarit acum vreo 2 saptamani, de curiozitate, sa vad cat iau in greutate, da' n-am avut unde.
Apropo de papa, fug sa ma bucur de o ciorbitza de loboda...
Pupici la toate!
GEO30 spune:
GABITU ,intr-adevar la tine a fost mai grava situatia ,indicatia medicului in acest moment este sa nu mai iau AC ,dar cind am citit ca tu ai luat atita timp m-am gindit ca poate ar trebui sa iau si eu .Multumesc de lamuriri ,nu stiu ce m-as face fara voi ,pe cine as tot intreba.
BOO-OANA,am hotarit ,nu voi lua nici eu AC ,de fapt daca ma gindesc si eu am luat destule si nu m-au ajutat la nimic,tot la doua operatii am ajuns si acum nici nu mai am timp de pierdut si nici psihic sa mai astept citeva luni pina macar sa pot incerca sa ramin gravida.
BLUEL ,aceleasi simptome le am si eu ,te inteleg perfect,sper sa-mi treaca cit mai repede ca si eu m-am saturat de mine ,da atunci cei din jurul meu.Am 31 de ani.
LUCIALU ,am sa incerc sigur sa ramin gravida si inainte de a-mi veni menstruatia,de cind astept momentul.Sa stii ca nu ne sufoci si fiecare putem scrie,este loc destul.
Va pup pe toate.PA
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Adelamaria ce ma bucur ca ai scris, chiar si eu ma intrebam de ce nu mai scrii. Daca ai avut treaba te iertam, ca doar esti graviduta noastra! Si zi asa..ai inceput sa papi mai mult decat deobicei?? Incep sa apara semnele, care va sa zica, ma bucur iubita! Ai grija de bebe sa pape bine da??? Apropos de durerile de jos, sunt absolut normale, am auzit la toate gravidutele ca la debutul sarcinii au avut dureri, asa ca nu te speria. La eco cand ai programare??? Multumesc pentru urari, sper sa te prind de manuta!
Fetelor, stia cineva de unde i-mi pot procura o fiola de progesteron?? Stiu ca la noi in tara nu se gasesc, dar nu stiu unde pot gasi intr-o saptamana!
lilianaFi spune:
PREZENT... TUTUROR....
....deci...am lipsit motivat....am avut o prietena in vizita iar timpul parca a zburat cu viteza luminii.....am fost GHID - mai nepregatit dar....ghid..(mai trebuie sa mai lucrez la acest capitol...mai ales ca orasul e plin de istorie....si daca veniti pe aici...voi fii mai la inaltime... )...cind si cind e minunat sa faci chiar si pe turistul in orasul in care locuiesti.......asa de dragul artei.....
ACEST FORUM DA DEPENDENTA...MI-ATI LIPSIT...
lilianaFi spune:
IOANA- deocamdataeu nu am ajuns la progesteron si deci ca atare nu am reteta(aici nu prea se dau fara reteta prea multe ..),dar pot incerca miine la farmacie si cu mare placere iti pot trimite....Adelamariadaca ai dureri si nu contractii nedureroase ia no-spa(la nevoie pina la 4/zi).....sarcina usoara in continuare....si multumesc....nu m-as supara de 2 nici de 3
Luciames.tale sunt parfum...nu cred ca deanjeaza pe cneva dimpotriva lipsa lor e preocupanta....ce este pomelo???
Zeno
Ioanatugs spune:
LilianaFi multumesc mult! Daca ai putea, ar fi perfect pentru mine! Astept sa-mi spui maine daca ai gasit si daca i-ti da fara reteta! Multa bafta si tie i-ti doresc! FIV-ul acesta sa-ti aduca minunea mult dorita!
Ca tot vorbea Adelamaria de dureri, a inceput sa ma doara si pe mine in stanga, dar nu e o durere, ci mai mult ca o jena si nu mereu, din cand in cand. O sa-mi cumpar maine No-spa, dar oare sa se sparga deabia acum foliculii, de la ei sa am aceste dureri??