ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

noapte buna fetelorv-am citit repede,sint putin ocupata pina miine seara,va multumesc.....analizele hormonale mi-au iesit bune,ramin pe acelasi tratament pina vineri....numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu si inca ai mai simt ca pe niste guguloaie si m-am umflat ca un cimpoi! Sper sa treaca balonarea asta mai repede pentru ca altfel oamenii vor crede ca sunt deja gravi!As vrea eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana daca este pentru o cauza mare si este,apoi sa ramai balanota 9 luni de-acum incolo!Important este sa fi cuminte matalatutza,ca matalutza lucreaza prea mult si ar fi bine sa lenevesti fo doua saptamani, pana la test,sa poata si gigeii sa se iube cu grasunii tai!Ham?Ce spui?Eventual bea si dupa cateva gravidutze, mie imi trece una draga prin minte, ca si asa pofteste sa va vaza si poftele gravidutzelor sunt ordine!

lilianaFi
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iata cum incet, incet, intrebarile mele gasesc raspuns si datorita voua! Gabitu, acum am inteles ce ai vrut sa spui in legatura cu impactul negativ al laparoscopiei asupra procedeului FIV urmat de femeile care au endometrioza (iar la mine doar eu presupun ca am endometrioza, cred ca e in mintea mea, ca simptome ioc! chisturi nu am avut in viata mea iar dureri nu stiu ce-s alea).
Iata am primit un articol de la o buna prietena (careia ii multumesc, e o prietena adevarata preocupata intr-adevar de soarta mea) http://www.ivf1.com/cyst-removal-fertility/

http://www.ivf1.com/endometriosis-ivf

Cititi si va minunati, cam asta e realitatea afara...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata! Haideti la ceai .
Avalone din pacate ce stiam eu se confirma . Sper ca DD o sa imi dea macar un embrion sanatos care sa ramana in burtica. Eu citisem despre asta si din acest motiv eram mai rezervata.
Liliana bafta multa si in continuare.
Ioana ai grija de samburei.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor si sa aveti o zi la fel de buna precum e vremea de afara
Ioana, iti tin pumnii, sunt sigura ca soarele o sa rasara si pe strada ta
Liliana, succes, si sa se termine cu
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gabita hai ca vin io Azi ma simt mai bine, nu ma mai doare burta, nici spatele .. Cred ca a avut efect pomelo. Am mancat aproape unul intreg de nu ma mai miscam.

Ioana iti tin pumnii, Iepurasul sa iti aduca cel mai frumos cadou.

Lucia, nu mai trimite recuperatorii ca azi sunt bine.

va pupic pe toate

Poze

Mergi la inceput

Boo-Oana .
O zi bunaaaaaa....
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna dimineata fetelor,

IOANA ,felicitati ,sa stai cuminte si sa fii cu psihicul tare,pentru ca si asta contribuie la reusita ,precis vei avea un cadou frumos pe sarbatori.
GABITU ,acuma am inteles,am crezut ca ai luat doar o luna AC si apoi pauza .Cite fiole de Diphereline ai facut?Chiar m-ai pus pe ginduri ,m-am bucurat ca nu mai trebuie sa iau AC ,desi initial dr. asa a spus iar acum ma gindesc daca n-ar fi bine sa iau si eu citeva luni,desi n-as trage de timp,chiar nu mai stiu ce sa fac.Inafara de chistul acela mare ce ti-au mai gasit cind te-au operat,de ce au spus ca este endo gr.4.Sper ca nu te superi ca pun atitea intrebari.
BOO-OANA tu ce faci ,dupa ce iti vine menstruatia vei mai lua si AC?
LUCIALU ,intr-adevar cam multe injectii ,dar am respectat tot ce a spus dr. in speranta ca va fi bine ,insa se pare ca tot a mai ramas ceva pe acolo si tare ma enerveaza .

Mergi la inceput

Geo dupa ce a dat chistul la o parte a vazut o masa de tesut endometriozic si ca arheologul a inceput sa curate ca sa gaseasca ovarele, trompele, uterul..... A fost foarte urat. Dupa operati a venit la patul meu inainte sa plece si mi-a spus ca cei care nu au crezut cat de tare ma durea trebuia sa fie in sala de operatie. Pentru a fi totul OK, avand in vedere gravitatea la mine eu am respectat intotcmai ce mi-a recomandat. Aproape 1 an jumatate tratament hormonal si acum dupa 2 ani de pauza a reaparut .
Nu stiu ce sa iti recomand, intreaba si tu medicul ce crede. Asa este cel mai bine. Multa sanatate si sa iei deciziile cele mai bune pentru tine.
Pupici

Am facut 3 filole de Dipherilin.

Mergi la inceput