ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
Palincoasa si somonoasa mica sau fume ce esti!
Eu ma ocup cu ingleza.Crep de nervi, ca tare greu e la varsta asta!Gramatica si vocabularul me termine mey!
Da-i dau eu de cap!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
cristy1977 spune:
Gabitu, tin minte ca atunci cand am luat fiola am verificat data expirarii si era in termen,pe de alta parte azi, doctorita m-a pus sa cumpar alta fiola, deci nu ia in calcul varianta intreruperii tratamentului. cred ca ai dreptate, dupa un consult va putea sa-mi spuna mai multe
Lucilu, multumesc, va povestesc indata ce ma intorc de la doctor
noapte buna tutror
lucialu spune:
N-shpe mii de motivatii!Si mai am si germana pe creier!
KISSES
gabitu spune:
Bafta multa. Faci si pregature particulara?
Poate ne mai spun fetele retete bune, dar astazi se pare ca a fost o zi mai proasta. Adelamaria nu a scris deloc. Ioana la fel....viata grea...
Pupici
Ioanatugs spune:
Hop si eu!
Buna dragelor!
Tin sa va anunt ca am facut si eu azi o inseminare, in z12 si sunt fericita ca endometrul meu a crescut pina la 8.5, iar foliculuii aveau dimensiunile:24, 26(pe stangul) si 25, 23(pe dreptul), dar la mine conteaza doar cei de pe stangul unde e trompita buna. Ma simt cam balonata de la foliculii astia si ma inteapa din cand in cand, cred ca se sparg acum, dupa pregnilul de ieri. Tin sa va anunt ca dr. Ion Ionut nu mi-a facut doar monitorizarile, ci si inseminarea propriu zisa, iar ca biolog am ales-o pe dr. Cocei. Spermograma sotului nu a fost deloc stralucita, chiar mai slabuta decat data trecuta, doar 6 mil., iar dupa centrifugare au rezultat 10.5 mil., insa sper sa se gaseasca macar unul mai vioi. Acum am de asteptat 14 zile si cand credeti ca ar trebui sa fac un test??? Chiar in prima zi de Paste, atunci se fac 2 saptamani de la IA. Dar cred ca voi astepta pina dupa Paste cu testul, ca sa nu-mi stric sarbatoarea in caz de nereusita. Asa ca, acum nu mi-a mai ramas decat sa ma rog, ca sa fie bine si sa se prinda vreun puiut. Va pup pe toate!
lucialu spune:
Nu faci.Sunt autodidacta.Sau incerc.
Mie imi fac ovarele nino-nino.
Ma bag la teach ca altfel...Tot AUTO...
Noapte buna!Somn ushor, shapte purici pe-un picior
Ioana iupiii!Sa fie cu noroc!Ma da' grashi or fost!
KISSES
gabitu spune:
Ioana felicitari . Ti-am spus ca va fi bine. Ma bucur ca totul a fost OK. Din ce ai scris tu aici ai nevoie de 2 mai ageri. Iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa ai un cadou frumos de Pasti. DD ajuta.
Pupici
Ioanatugs spune:
Gabitu multumesc frumos de urari! Asa e, doi voinici ar fi perfect, sau macar unul. De la inseminare incoace sunt asa de somnoroasa, cred ca de la scopantilul ala care l-am primit. Nu stiu, de ce dar dorm pe picioare!
LilianaFi super valori ai avut pentru inceputul FIV-ului, iar endometrul si foliculii vor creste cu siguranta. Multa bafta!