ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Avalone la mine era un chist fooooooarte mare, 11 cm si din analize toti credeau, mai putin doctorul meu, ca este cancer. La mine asa a fost. Nu stiu daca ai pentru scar tissues/spoturi de endo se mai face analiza. Legat de stadiu este bine sa il sti pentru ca sti ce pasi ai de facut. La stadiul 1 si 2 se poate incerca mai mult timp pentru sarcina si trompele au sanse mai mari sa nu fie obturate. la celelalte stadii se complica un pic lucrurile.
Pentru FIV asa am citit si eu ca sunt mai mici sansele celor cu endo, dar ele exista si depinde foarte tare ce vrea DD. Problema este ca de la operatii, cele cand curata ovarele, exista riscul sa creasca FSH-ul si atunci nu mai raspunzi cum trebuie la stimulare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Avalon mie nu mi-a trimis "proba" la examen anatomopatologic, chiar l-am intrebat si mi-a zis ca nu era nevoie pentru ca sigur era endometrioza. asa ca nu am mai comentat, asa ca nu stiu mai multe.

Gabitu ceaiuri mai beau, in fiecare zi. Cu toate ca uit frecvent sa le iau inainte de masa si le beau dupa . Ma rog, pe langa ceaiul "misterios" (care mi se pare ca nu se mai termina) mai beau si o cana de napraznic pe zi si ceai verde - asta nu se pune, e doar asa, ca sa nu beau cafea si de detoxifiere (cred eu). Oricum azi a fost o zi groaznica, simteam ca le beau cu noduri, mi se pareau groznice la gust, si de fapt ele nici nu prea au gust. Nu stiu ce am avut azi.
Am fost sa-mi iau analizele, nu sunt prea stalucite, dar nici proaste. Mi-a iesit Pap II care stiu ca e ok, dar ca am ureaplasma .. ce-o mai fi si aia, nu stiu. Si candidoza. Parca vad ca mai trebuie sa iau un pumn de medicamente. Ma rog, o sa vad miercuri, cand ma duc la dr.

Va pupic si va urez o seara buna daca nu mai intru.

Poze

Mergi la inceput

Boo candidoza au aproape toate femeile. Partea proasta este cu ureaplasma. Trebuie sa o tratezi. O sa iti spuna si docotrita. La mine pentru FIV si pentru HSG mi-a spus ca trebuie sa-mi iasa bine analiza asta pentru a incepe. Nu stiu cat de greu este tratamentul dar sa ai grija si sa iei protectie ca sa nu mai faci candidoza.
Hai capul sus ca totul se rezolva.
Ai avut o zi mai proasta azi, sper sa nu-ti fie la fel de rau la CM.
Pupici

Mergi la inceput

Gabitu pentru ca esti aici, doar atat

Poze

Mergi la inceput

Haide capul sus. Trec zilele proaste si o sa vezi ca viata merita traita. Vorba lucialu "nu mor caii cand vor cainii".
Iti dau acelasi sfat ca si lui Zeno, inplineste-ti un capriciu, mananca o ciocolata, o prajitura, o cafea, ceva....
Haide capul sus

Mergi la inceput

o sa mananc pomelo, ca tot am vorbit de el zilele trecute si va spuneam ca mi-am luat, dar nu am putut sa-l mananc ca aveam o afta in gura care ma termina cum mancam ceva. vad ca azi e mai bine, asa ca bag pomelo.

o sa fie bine, stiu, dar parca acum s-au adunat toate si nu se mai termina, scap de una dau de alta. si ma apuca toti dracii din lume. parca cu cat faci mai multe analize, cu atat afli ca ai mai multe. vorbeam cu mama si spunea ca pe vremea ei nu erau toate astea, le facea rh-ul eventual si atat. n-a auzit in viata ei de ce-i povestesc eu acum. si zau ca erau mai sanatoase...

ma duc sa fac un dus cald, poate trece burta asta tampita.

Gabitu inca o data

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

Gabitu, din pacate mai devreme nu pot merge pentru ca doctorita mea are un program f. incarcat, ma gandesc ca daca ar fi considerat ca este o urgenta, m-ar fi primit indiferent de cat de aglomerata ar fi, sau cel putin asa ar fi normal. te gandesti la ceva anume cand spui altceva mai grav? culmea e ca eu ma simt f. bine, dupa operatie, cm -ul mi-a venit exact la 24 de zile, deci normal, toata nebunia a inceput dupa prima injectie cu zoladex. o fi posibil ca organismul meu sa nu tolereze acest tratament, sa fie necesar sa-l intrerup?
pupici fetelor si o somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo sa-l contactez pe Ivan Turbinca?Face deratizare de , dar trebuie sa-i pui la dispozitie vodka,femei,tabaciok si kazakciocStii zicala:cate bube rele-toate-n babii mele!
eu cred ca esti aproape de CM.Intr-adevar,pomelo bun consolator
Gabita mai da-o-ncolo de endo!Ce-ai mai mincat bun?Eu salata iceberg, cu bucatele de pieipt de pui la gratar, praz,rosie,masline,yammii!
Geo multe injectii ti-or dat!Macar cu osteo e mai bine?Pup fata!
Avalon normal se ia proba din leziuni la biopsie si primesti in 3 saptamani, dar sunt unele care si fara biopsie, pentru un veteran sunt recunoscute easy.Macar vei stii pe ce teren pasesti, dar eu tot zic ca vei fi bine!La mine nu a filmat, ca am nimerit sala de op care nu are videocam.
LilianaFi crste,creste si acusi ne dai veste mare!
Cristy mergi la dr., nu se poate sa nu se rezolve daca o sa te vada!
Zeno suntem in Z2.La mine acum de la amiaza a inceput sa-si revina, culmea dupa ce ai postat!Si ma doare,dar bine ca si-o dat drumul
De Ioana ce stiti?
Pup Toate fetele!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Cristy1977 in cazul asta nu stiu ca sa iti spun. Se poate sa fie de la Zoladez. Oricum iti tin pumnii pentru luni. Sa intri sa ne spui si noua ce a spus doctorita. Ma gandeam la o hemoragie, ceva dar din ce ai scris nu este cazul. Sa nu fi fost expirata injectia.... alta idee nu am.
Pupici

Mergi la inceput

Lucialu mai aveam ceva somon fume si ceva palinca , asa ca....
Daca am inceput in afara dietei am continuat la fel . Cartofi copti cu crema de branza si patrunjel, yami .
Tu cu ce te ocupi?
Pupici

Mergi la inceput