Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
vizionez poze Aelita...mmmm, ce tort de "un mes"....daca la o luna are asa tort, ma intreb cum va arata tortul Sofiei la un anisor...sau ala de nunta......mai departeee...doamne cat e de dulcica cu coditze...si ce frumoase sunt hainitzele facute de tine (ca banuiesc ca alea-s)...si tu esti slaba slaba, ma complexezi...mai porti cizme cu toc???...no te tzuc acuma...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
tot eu...sa raspund la intrebarea cu iz de tema a Dianocicai...inca il pun pe denis complet la orizontala, desi cred ca ar fi mai incantat daca l-as ridica, dar nu e cazul inca pentru ca e micutz...imi da el un semnal cand vrea sa se ridice...Pupicioi ca acuma plange-al meu ca s-o fi saturat sa nu-l bag in seama...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
auras_v spune:
nu stiu cit voi putea scrie pt ca o astept pe bubu sa se trezeasca din clipa in clipa...s-a culcat aseara pe la 10,30 si inca nu s-a trezit
in primul rind LA MULTI ANI ! , sa cresteti mari si sanatosi :
MIHAI de SRALUCA
RARES de VERONICI, nu-mi vine sa cred ca aveti deja 7 luni,
RARES DE ZINA
AMALIA DE NANA
IRINA DE DENY
MIHAI DE LAVINIA
PATICK DE FLORENTINA
dandusa daca face-ti azi vaccinul , va tinem pumnii sa nu doara si sa nu face-ti febra
donia ,dia , miro , roxanica , cristina felicitari pt reusitele fulguletilor , sunt atit de frumosi si fiecare pas inainte al lor ne bucura sufletele si ne face sa fim mindre ca suntem mamici ...zilele trecute cind am venit de la dr cu kiki ,ancuta era in brate la buni si ne-a intimpinat cu o gurita pina la urechi si spre surprinderea mea cind am chemat-o la mine ,nu a stiut mititica sa-mi dea minutele ,dar a inceput sa se bucure zgomotos ,sa se arunce pe spate , sa dea din miini si din picioare ,abia o mai tinea soacra mea in brate ,sa-i sara si nu alta ...imi venea sa o maninc...cum era cu dieta ca am uitat...
bebinuta ,nici ancuta nu ride in hohote f mult , cel mai des a ris in hohote atunci cind ia vorbit kiki , dar pina acum nu a ris decit de 7-8 ori
iuly am vazut frumusete de fata , felicitari pt botez
aelita sunteti f frumoase amindoua , sofi are niste ochisori tare frumosi , codite de invidiat ( anca e cheliuta) , iar rochita si bascuta sunt facute cu multa dragoste de catre tine ,nu ?
sofiei ii tinem pumnii sa ia in greutate cit mai bine si sa faca pauze ceva mai mari intre mese sa te poti odihni si tu ...pofta buna si vineri sa auzim o veste buna
marani LA MULTI ANI si pentru sotul tau si petrecere frumoasa astazi
miine mergem la controlul de 4 luni si la vaccin ...daca aelita si dandusa vor la cintar ceva mai mult , eu as vrea ceva mai putin sa arate luna asta ... acum cinci saptamini avea 7100 g ...sper sa fie un plus de doar 500 g si nu mai mult ...iar vaccinul sper sa fie ok ...dupa ce terminam cu vaccinul o sa incepem cu supica , deocamdata am scos o masa de lapte si am inlocuit-o cu una de fructe ,ancutei ii place combinatia mar + banana si papa cu placere ,deschide gurita la fiecare lingurita iar daca intirzii cu urmatoarea lingurita iese cu scandal...inca nu se intoarce complet de pe o parte pe alta ...cind e pe spate se intoarce pe o parte si doar atit ...jucariile le prinde cu multa siguranta cu o minuta sau cu amindoua ,depinde de pozitia in care sta ,si tot ce prinde baga in gura pt o cercetare amanuntita ...acum citeva zile bubu a iesit la cules de floricele ,ca tot e primavara , erau floricelele pe pijamaua cristinei apoi a trecut la cules de motanei de pe lenjeria de pat...cam atit despre noi
ma duc sa mai fac cite ceva prin casa ,bubu tot nu s-a trezit
uitasem ,nu siu cum , azi iar mergem la dentist , sper sa fie mai curajoasa acum cind stie ca nu doare
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
se vede ca n-am chef de treaba
dianocica eu am un carut graco , e sport ,si pe asta l-am folosit de la inceput , aproape intotdeauna ii pun husa iar bubu sta acolo f bine ,protejata ...acum e putin mai ridicat de la orizontala ...afara nu sta treaza mai mult de 10 min ,cred ca daca nu as baga-o in casa ar uita sa se trezeasca sa mai pape ,atit de mult ii place sa doarma afara
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
carla2005 spune:
Fetelor, nu am mai intrat ca am o stare cam proasta, v-am citit, vad ca va distrati, kefuri, mergeti la traguri, ...super!!!
A venit cumnata-mea pe la minesa vada copilu...prima data l-a vazut la 3 luni dupa ce a facut un scandal monstru ca cica nu vrem sa o primim sa vada copilu-concluzie pe care nu stiu de unde a tras-o mintea ei-asa ca atunci cand aveam nevoie mai mare desprijin...mai tineti minte cum era cu alaptatul , cu copilu care nu avea instructiuni de folosire , slabita dupa nastere-singurul lucru care l-a gasit sa-l faca a fost sa-mi puna tot neamul in cap! Am trecut peste asta desi in perioada aia vomitam si eu si copilu de nervi! Acum ce credeti ca-mi zice....se uita bblina dupa rosu la care ea cica:"-Asa invata-te cu rosu , ca sa te obisnuiesti ca si felinarele sunt rosii la hotelurile alea..." adica (la brdeluri) ca acum am aflat si eu ce e cu felinarul rosu...imi venea sa-i sparg capul!!!
In fine vroiam sa mai zic ceva dar iar m-am enervat!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
roxanica2006 spune:
Buna dimineata!!
Asiza, tinem strans pumnii pentru maine! Bafta!
Aelitaaaa, mama, mama, cat de frumoase sunteti!!!Nu zic, toate forumistele suntem niste deosebite, hi, hi, , dar tu si piticutza ta ati rupt gura targului!! E frumoasa foc Sophia, ochisori perfecti, parutzul cretz (o sa fie invidioasa motana A-deju), iar hainutele "tzesute" de mami in vremurile cand era burticoasa sunt superbe! Ii vin tare bine micutzei! Iar tu fato, arati BETON!! Ma roade o ciuda din aia de zile mari, noroc ca ma spovedesc inainte de Paste si-mi spal pacatul Cred ca tati e atat de mandru de fetele lui, de nu-si mai incape in pene!
luly, felicitari pentru micutza crestina! vazut pozele, ai doua fete superbe!
Yagmur],deja Luchita a ajuns in Apuseni?? Bravo lui! Parca-l si vad la vara cu cortu-n spinare, cu gratarul intr-o mana si cu biberonul cu lapte in cealalta mana! Flacau in toata regula! Eu ti-am mai zis tie ca deja ai ditamai barbatul langa tine, avertizeaz-o pe Dandusa sa se opreasca din petzit , ca tu nu ai nevoie de vreun handralau. dar cu sanatatea cum mai stai? Ai ramas la bonele mama si fiica?
Dianocica, noi inca stam in landou, da' n-am prea sta... Asa ca vom trece la pozitia urmatoare, intermediara intre orizontala si sezut. Deocamdata cand incepe serenadele in carutz il iau in brate, priveste uimit soare, pasari, flori si ma mai laud si eu putintel cu fecioru-meu
KOKORINAAA!!!! Unde esti, mamico? S-au insanatosit harbujeii?
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
marinelaf spune:
Buna dimineata
Iar ne laudam cu o masa de 70 ml dupa 12 ore in care nu a mincat deloc. Cel putin inca nu a vomitat.
In legatura cu tema zilei, noi am avut de la inceput carucior sport, nu am avut landou. Rares sta inca la orizontala, de obicei doarme afara, deci nu e cazul sa-i ridic spatarul.
carla2005 nu ai gasit o replica pe moment?
Eu cred ca o scoteam afara din casa dupa ce o faceam troaca de porci. Una este sa ne jigneasca cineva pe noi si alta e sa se lege cineva de copiii nostrii. Devenim leoaice in momentul ala.
Asiza tinem pumnii sa scapati repede miine si sa fie totul in regula cu Denis.
La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri.
Gata cu scrisul ca plecam afara ca e tare frumos.
fatima spune:
Buna, dragi si iubite mamici..ma credeti sau nu, dar tare tare mi-e dor de voi..din pacate abia am timp sa mai intru din cand in cand, sunt prinsa cu serviciul si bebe ziulica intreaga, spre rusinea mea nu prea am citit din urma..sunt sigura ca ati discutat subiectul, dar imi permit sa va mai cer si eu un sfat, cu riscul de a va plictisi..
se apropie momentul diversificarii si la noi, si nu stiu cu ce sa incep..am citit pe forum tot felul de scheme..dar tot nelamurita am ramas..unii incep cu suculet de fructe, transformat ulterior in piure, altii cu supa de legume, transformata usor usor in piure..altii recomanda pentru inceput cerealele, mai ales pt. copii mai slabuti..e cazul si Evei mele, care la 4 luni si jum. nu are nici 7 kg..asa as incepe si eu, in ordinea asta:
cereale - legume - fructe ( pediatra ne-a recomandat fructele, dar mie mi se par cam nepotrivite pentru ca sunt si acide - si pe mine ma doare stomacul de la fresh de fructe, d-apai pe mititeii de ei, si in al-2-lea rand e posibil sa se obisnuiasca cu gustul dulce si sa refuze legumele..)
..numai ca ea face kaki cam rar, la 2-3 zile, si mi-e teama sa nu se constipe de la cereale sau de la supa de morcov..
Dandusica, vad ca tu ai inceput cu cereale, cum a reactionat Crinuta din punctul asta de vedere?
va pup pe toate, si inca o data, mi-e tare dor de voi...
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
auras_v spune:
carla cumnata-ta aia merita cel putin un
sa va zic : am doborit recordul personal la somnul de noapte 12 ore si jumatate fara nici o trezire ...intresem la idei cind vedeam ca nu se mai scoala,i-o fi rau ,o avea febra ...da de unde era doar somnoroasa...iar cind s-a trezit s-a jucat cu iepurica n-avea nici un gind de masa ,noroc cu ma-sa ca i-a aratat biberonul...
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
Ariadna30 spune:
Salut!
M-am gandit sa fac totusi prezenta....va las sa povestiti in continuare.
O zi frumoasa tuturor!
Bogdan Andrei (29.12.2006)