Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Fetelor, ieri Rares s-a rasucit de pe burtica pe spate!!! pentru prima data...asteptam si de pe spate pe burtica, dar cred ca mai dureaza!!!
Sa dau repede repede niste raspunsuri:
Dianocica, nu schimb carutul, dar am inaltat un pic spatarul. Nu mai sta deci perfect orizontal, e un picut ridicat si poate admira peisajul. Urmatorul nivel la carut este aproape de stat in funduletz, mai asteptam!
Deea, stau strategic intre Potcoava si Diham, adica mi-e usor sa ajung pe jos si in IOR, si la Gloria si la potcoava, si la magazinul Titan si chiar la P-ta Muncii. In Auchan am mers ca sa nu batem drumul pana la Cora, de obicei insa facem cumparaturile de la Angst Basarabia (e cel mai aproape).
Marani, La multi ani fericiti pentru sotul tau! Ma bucur ca v-a priit la munte...cu toate ca si Piatra Neamt e ca si cum sunteti la munte...frumos oras!!!
Madaluta, Dandusa, si Rares se alatura lui Darius si Crinutei cu nemancatul. O fi si din cauza schimbarii orei...cu toate ca nu l-am fortat cu nimic...Slava cerului ca nu refuza sanul...trage cat trage din bibe (mai nou ii dau la toate mesele, mai putin ea de dimineata) iar san completare. Stiu ca ar trebui sa fie invers, dar tinand cont ca de lunea viitoare ma duc la job, trebuie sa se obisnuiasca asa!
Dia, Roxanica, felicitari pentru progresele puilor!
Miro, buna treaba cu spusul pe nume...o sa exersam!
Luly felicitari pentru crestinarea Isabelei si pentru progresele ei!
Aelito, incet incet problema se rezolva de la sine. Bravo, ma bucur din suflet pentru voi! Super tari pozele...si ce bine-i sta cu codite!!! Iar tu esti tare frumoasa, asa slaba!!!
Asizule,m-am conformat sa stii...pup fata care are grija de mine!!!Tin pumnii tare tare pentru maine...o sa vezi ca o sa fie bineeeeeeeeeee! De la 9 la 8.30 zici? Wow...si eu care credeam ca noi suntem tari...de la 9 la 7! Brava...sa o tineti tot asa!
Auras_v sa nu mai zici niciodata ca ai vrea sa nu mai ia in greutate asa mult...ca s-ar putea sa ti se indeplineasca dorinta...E fff bine ca ia in greutate, asta e ritmul, mai incolo o sa creasca in lungime si mai putin in greutate...ai sa vezi!!! 12 ore...wow...
Carla, da-le naibii de cumnate si pe a ta si pe a mea...Nu merita sa ne suparam din cauza lor!!! Mi-a povestit mama, ca mai nou, cumnata-mea asteapta sa-i zica mama prima buna ziua...ea nu se mai deranjeaza!!!
Yagmur, abia astept sa vii in Bucuresti sa ne cunoastem...sper ca o sa am timp, ca de sapt viitoare sunt iar la birou...dar imi fac eu timp cumva...sau poate organizam in wk end?!
Pupici si revin daca ma mai lasa!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Si...La multi ani pentru sarbatoritii zilei:
MIHAI de SRALUCA
RARES de VERONICI, (ce baiat mare ai!)
RARES DE ZINA
AMALIA DE NANA
IRINA DE DENY
MIHAI DE LAVINIA
PATICK DE FLORENTINA
sa fiti cuminti si sa-i bucurati pe parintii vostrii!

varsta rares

Mergi la inceput

Fetelor din Bucuresti, care mergeti la concert la Rolling Stones?
Eu deja am luat bilete...abia astept!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu demult am executat "postnatal workout"...am un DVD special pentru asa ceva...e prima zi si am facut niste exercitii care-l implica si pe bb(deci Miro se pune ceea ce faceai tu cu Kara acolo in filmuletz )...asadar dupa tropaiala, dantuiala, ridicat Denis , lasat jos, invarteli si alte cele...CONCLUZII: io am obosit de numa' si Denis mi-a vomat in jet...normal dupa cat l-am zapacit cu exercitiile mele...nu-i bai tre' sa-l invat sportiv......

Acuma merg sa mananc ca mi s-a facut o foooameeeee, iar Denis doarme dus!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma scoate din sarite rau de tot ca INCA trebuie sa-ti faci rezerve serioase daca nu vrei sa ramai fara. Si ma refer la produse gen medicamente si pe-acolo.

Deci nu se mai gaseste in tot Bucurestiul vitamina C de 1 g. De abia am gasit (la a 3 a farmacie) Vigantoletten de 1000 u.I. si Baraka pt adulti. La 2 farmacii nu aveau Bonisan.

Asa ceva nu se poate! Nu sunt decat niste chestii usurele. Nici nu vreau sa ma gandesc la medicamente adevarate si serioase.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Tot pe fuga, fuga... azi l-am lasat cu dadacele si am fugit in oras sa-mi iau beletu' de tren si un colet de la posta.
L-am gasit dormind cand am venit... mi-au zis ca a fost tare cuminte, ca s-au jucat cu el, dansat etc... Sper sa fie ok si in continuare....
Luly, admirat pe frumoase Isabela.... ce falcutze are... e o scumpa
Asiza, o sa tinem pumnii maine... lasa ca il tzuc pe Denis astazi sa-i poarte noroc...
Auras, tinem si la voi pumnii maine; intrebare: ai cumva graco city sport? ca eu as vrea sa-mi iau un carucior sport, nu mai greu de 6 kile, rezistent etc.. si nu stiu de care.. l-am vazut pe asta graco pe net si arata bine, dar din pacate in cluj nu-l gasesc sa-l vad cu ochisori mei...
Carla, merita batuta bine cumnata ta; dar mai bine, las-o in plata Domnului ca nu merita sa te enervezi..
Danutz, vorbim cu fetele si poate tragem de o intalneala intr-un weekend..si eu voi fi super prinsa... sa merg zilnic la ai mei in vizita cu luchitza in bratze...
Roxanica, am terminat cu hemoragia.. deci sint bine; luca e un barbat in toata regula..sper ca in curand sa imi faca cafeaua, sa o aduca la pat, un masaj seara dupa job, plus sa si gateasca.... moooooooooooaaaaa......ce rasfatata sint!!!
Fug sa pun rufe la spalat...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

in primul rand pt toti sarbatoritii de azi, ca sunt ceva!

Tema zilei:
- noi am avut de la inceput carucior sport. Si de ceva vreme am inceput sa-i ridic spatarul, mai ales cand stam pe loc. Cand doarme in carutz, adica ff rar (Dianocica stie ) il las la orizontala.
Dar noi suntem si c-o luna mai mare decat d mic, si cred ca conteaza acele saptamani.

Roxanica, uau felicitari pt rostogolirea lui David! De pe spate pe burta? Hmmm, a inceput in fortza.
Si tu esti tare dragalasa, da sa sti ca fiu-meu cel mic arata muult mai mare si mai voinic imbracat in haine de baiat decat in costumasul de bb. Daca-l vezi in pijamalutza nu mai arata deloc asa maaare.

Dia, as mai astepta cu tunsul.. da tare ma-ndoiesc c-o sa-i creasca parul nou prea repede s-apuc sa-l vad punkist. Pan-atunci vine vara si n-o sa pot sa-l las cu pleata.. oricum, n-o sa-l tund zero, ci 1 sau mai degraba 2.

Iar cu Milumilul romanesc.. cred ca v-am povestit ca pediatra mi-a zis, de cand era Matei bb, ca sub nici o forma sa nu-i dau lapte de la Milupa. Ca ce aduc in Romania este cu totul altceva decat ce se comercializeaza in Germania, etc. Reteta diferita pt Europa de Est.. Iar cica la restul, adica Nestle si Humana, nu ar fi cazul de asa potlogarii.

Vad ca Marani, Yagmur si-au facut de cap prin munti, cu bb-ii din dotare. Auzi miros de foc si gratare.. unde va credeti de ne ispititi in halul asta??? Asta meritati:

Cel mai frumos miros pt mine este care ramane in haine dupa ce-ai stat langa un foc da tabara. De brad, rasina si lemne arse. Mama ce poooofta mi s-a facut de-o iesire la munte si-o noapte petrecuta in jurul focului.... Las ca nu mai avem mult.

Yagmur, noi taman atunci plecam.. nu mai mai joc!!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Sunt si eu un pachet de nervi(si vad ca nu sunt singura) si cu-i sa ma vait dc nu voua (multumiri anticipate ca ma suportati). Tocmai m-am intors de afara si sunt cu nervii prastie - mi-a URLAAAT Isabela mai mult si mai tare ca niciodata. Era lesinata de somn si nu putea sa adoarma. Am intrat in casa dupa aprox. 45 min ca nu mai stiam ce sa-i fac. Acum a adormit in sfarsit in bratele mele dar parca vad ca dc o pun in patut se trezeste. Cu Di pateam invers, adica urla in casa ca nu putea sa adoarma si cum ieseam afara adormea si stateam cate 3 ore pe strazi ca sa-si faca somnul. Nu stiu de ce au fetele astea ale mele probleme cu somnul . Isabela tocmai ce se mai linistise dar botezul a dat-o iar peste cap si e destul de agitata (si sa mai crezi in vorba ca dupa botez se linistesc) si inca nu si-a revenit desi a trecut deja o saptamana.
Offf, mi-am varsat si eu of-ul ca mai aveam un pic si explodam.
Inca o data va multumesc si eu ca existati.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Azi ii tinem pumnii la eco lui David de Ralumat! Sa vii cu vesti bune!

Luly, sa fie intr-un ceas bun botezul. Dolofana bina, Isabella.
Si da ai dreptate, cand e furios sau ma cearta si conu Grigore scoate un fel de mam mam cu a de la ma-ta, nu cu a de la mama. Sper ca se-ntelege.

Danutz, alta rasucire. Felicitari!

.. ma duc sa ma mai uit pe poze..de data asta nu ale mele..

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Gata m-am mai calmat ca eram vraiste.
Vreau sa le multumesc fetelor ( marinelaf, aelita, dianocica, asiza, auras_v, roxanica2006, danutz, ruxandra_sb si sper ca n-am uitat pe nimeni) care mi-au admirat puiutii si m-au felicitat cu ocazia botezului.
Va pup,

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput