Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit... executat baitza rapida si pana se usuca perisorul mai stau de pove cu voi..
Ruxandra, chiar pe 7 dimineatza sosim si stam pana pe 16; voi cand va intoarceti? Ca tare mult mi-as dori sa ne vedem la intalnirea mamicilor...
Aici se poarta cu surprise party; am avut si eu parte de ziua mea in 2004 cand m-am trezit serbata de vreo 50 de oameni.... a fost super... totul organizat la o vilutza faina cu gradina si piscina... ne-am distrat copios... Si.. ce carutz vrei sa-ti iei? Eu ma gandesc sa cumpar cu carutz, sport, rezistent, maxim 6 kile dupa ce are luchitza 6 luni...ceva sugestii?
Mss, bine ai venit in grup...
Dandusa, si eu abia astept sa te cunosc.. sper sa fi in Buc in perioada in care stau eu....
Donia, si vecinii mei m-au ajutat enorm... o sa-mi lipseasca tare mult, dar stiu ca le va fi mai bine acolo si ma bucur pentru ei.. In seara asta ascult BVSC (Buena Vista Social Club) si ma gandesc la Bebyta si insorita Australie.... mi-e dor de vara si de un dans in nisip intr-o seara cu luna plina....
Roxanica, si eu sper ca Luca sa fie sociabil.. a fost obisnuit de mic cu lume in jurul lui.. aici avem o familie f. mare de unchi si matusi si va mai avem si pe voi... sintem norocosi, nu-i asa? Sper doar sa nu simta mai tarziu lipsa "tatalui" dar o sa ma descurc si cu asta; Si felicitari pentru rostogolire....
Apropo' de chestii noi facute de minuniile noastre.. Luca a apucat astazi cu indarjire fluturasul care atarna deasupra scoicii, s-a jucat cu el cu ambele manutze dupa care l-a tras spre el si direct in guritza la bagat.... asta cand eram in masina in drum spre casa..
Ariadna, Luchitza doarme doar reprize de 30 de minute, dupa care vrea joaca, plimbat in bratze, dansat, urlat (mai rar)... mai adorme iarasi 30 de minute si tot asa... noroc ca iesim la plimbare si in carutz le cam doarme bine... Si eu cred ca trebuie schimbata tetina...
Imi cad ochii in gura de somn....
Noapte buna si pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Nu cred ca mai e vreo mamica treaza, dar eu abia acum un sfert de ora am reusit sa linistesc puiul...in sensul ca s-a mai trezit de vreo 2 ori de la ultima masa.
Nu stiu ce sa zic in privintza tetinei, va povestesc acum despre "marele eveniment".:) N-am mai fost la farmacie in seara asta pt. ca deja era tarziu si, singura farmacie de care stiu ca e deschisa pana la orele 24.00, probabil duminica are program redus.E destul de departe de cartierul in care stau, asa ca am renuntat.Asa...Pe la 20:50 i-am servit vreo 90 ml din lapticul meu, din sticluta.Cu tot regretul, n-am reusit sa scot mai mult de atat si...putin mai tarziu, dupa ce am constatat ca inca ii era foame, i-am preparat si 100 ml de formula.Am luat puiul si sticluta si ne-am retras in celalalt dormitor pt. a ne pregati de culcare (am avut musafiri) si....in 10 minute bebe a papat absolut tot laptele.Si inca ar mai fi vrut!!! Asa ca, i-am mai pregatit vreo 60 ml....din care, la sfarsit mai ramasesera doar vreo 15 ml.Si uite-asa, la o singura masa, puiul a mancat 145 ml, asta dupa ce cu nici o ora inainte, mancase cei 90 ml.Niciodata nu a mancat 235 ml intr-o ora jumatate!:)Is super fericita ca a mancat atat, chiar daca n-a fost numai lapticul meu.Aaa....si imediat dupa ce a terminat de papat, a adormit....fara sa mai scartaie si sa trebuiasca sa-l legan nu stiu cat.Ca s-a trezit ulterior, a fost pt. ca probabil ii era sete....pt. ca a mai supt si la san vreo 3 minute! :)
Ce sa insemne oare toate astea? Ca mai vrea si altceva in afara de laptic? Nu prea ma incanta ideea de a incepe diversificarea de pe acum, ca abia joi facem 4 luni, dar, daca va fi nevoie...
In concluzie, s-ar putea sa nu fie tetina de vina....ci doar apetitul copilului sa fie oscilant.
In privinta pozitiei in carut, bebele meu nu vrea sub nici o forma sa stea la orizontala, asa ca sta semiridicat...adica penultima pozitie. Si mai trebuie sa rectific ceva din ce am scris mai devreme in privinta rostogolirii.Cand spuneam "pozitia rezemat de perna, in funduletz", m-am exprimat gresit....nu-l pun de-a dreptul in funduletz, ci inclinat.
Gata, m-a ajuns oboseala...merg si eu la nani.
Noapte buna tuturor!

Bogdan Andrei (29.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai ca am aparut si eu. Fetelor nu stiu cum va descurcati voi dar eu de-abia mai fac fatza. Vreau sa aiba ziua macar 30h poate asa apuc si eu sa-mi termin treburile si sa mai am timp si de mine si de voi(de fapt cred ca trebuia sa zic in ordine inversa drc cum am un pic de timp liber hop la calc. sa vad ce ati mai facut ). Sunt in urma si cu cititul darmite sa va mai si scriu. Da' eu tot va iubesc si ma gandesc la voi.
Saptamana trecuta am facut si noi botezul. Aproape toata slujba Isabela l-a "acompaniat" pe popa. Eu am facut naveta intre restaurant si casa. Per total a fost bine , a fost frumos, dar era bine dc aveam si o clona .
In rest suntem bine, sanatoase. Isabela s-a facut o scandalagioaica, aproape toata ziua ma cearta, ii merge gurita intr-una ghhh, mmmhh,mham, mhemha(care seamana f. bine cu mama)... Doarme destul de putin peste zi, iar cu mancatul nu ma stresez ca am noroc ca inca o alaptez si deci nu-mi pot face calcule cu cat mananca. De foame nu-mi plange si chiar dc nu am mai cantarit-o de mult eu sunt multumita de cum arata - ne-au crescut si falcutzele si am facut si colacei la copanele. Apropo de asta ta-su are si el un fix sa nu fie fetele grase. Azi comenta la baita ca vai ce s-a ingrasat "nu are mijloc fata" n-are silueta de fotomodel . Barbatii astia!
Di e si ea bine, s-a obisnuit cu faptul ca are o sora(la inceput a fost un pic geloasa) si e tare grijulie cu ea si ma topesc cand ii da cate un pupic "frateste" pe capusor.

Va pup

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna seara sau mai bine buna dimineata mamici.
Azi am avut program lung de joaca afara ca a fost o vreme frumoasa la Oradea.
Ma laudam zilele trecute ca Rares a inceput sa faca obrajori si ca papa mai bine, astazi nu a depasit 100 ml la fiecare masa si mai si vomita dupa. Chiar ma gindeam sa schimb iar laptele praf ca doar l-am mai schimbat odata de am trecut de la Nan la Milumil. Acuma nici pe asta nu-l mai papa ca lumea.
Dia zici ca pe ala din Austria il papa Oana mai bine?
atunci trebuie sa gasesc si eu pe cineva care merge mai des dincolo sa-mi aduca si mie, daca cumva il accepta si Rares mai bine pe ala.

Eu nu o sa-l pun pe Rares sprijinit de perini, nici pe Andreea nu am pus-o si s-a ridicat ea singura cind s-a simtit in stare, numa am vazut-o ca sta in fund.

Iuly felicitari pentru botez.
Sa sti ca nici eu nu-mi termin niciodata treburile, si tot timpul casa mea este intoarsa. De exemplu acuma mai am de spalat vasele.

Yagmur il inveti pe Luca de mic cu muntele.
Cu asa mama de gasca nu cred ca va avea timp sa simta lipsa tatalui.
Noapte linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

AM PUS POZE NOI LA ALBUMUL COMUN. (LOGARE)

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

fetelor,parca v-a auzit fata mea si s-a pus pe supt mult,din doi sani aproape de fiecare data,ma- capiat,la 2 ore si nopatea...dar ca sa nu mai scot cu pompa,cum ati zis,i-am dat cum a vrut ea,fara nici un biberon.
i se face foame repede,o ora sta in aptul meu,oora in patul ei..toata noaptea.la 2 ore se trezeste,si o ora sta atarnata,mai adormim,mai sugem...apoi o pun in cohul ei,dupa o ora iar foamea-n gat!
dar asa a reusit sa faca fatza la sanii mei si nu am mai scos deloc cu pompa.poate asa se va regla ,cum ziceti voi.incerc si asa,fara biberon,sa vad.ca daca saptamana trecuta nu a luat deloc in greutate...sa vedem asta..

MIROBA,felicitari ca fetita reactioneaza deja la numele ei!!!
haha imi aminteste metoda asta..o foloseam cu pisicul meuin copilarie,cu strigatul diferitelor nume.dar eu mai faceam un truc,strigam nume care sunau asemanator,si reactiona prostutul ca la numele lui.
dia mai faceam si asa,metoda scoaterii inainte de masa...chiar nu mai stiu ce metode nu am incercat..acum sa vedem ca a inceput sa manance mai mult si reusste sa tina pasul cu sanii...
lavinia nici eu nu mai stiu cum e mai bine..dar o saptamana ia ingreutate,cealalta saptamana ori scade ori nu ia deloc...
macar daca ia putind,ar sa ia..dar cand nu ia deloc?

fetele cu LANDOUL- ca si eu m-am saturat de el..Pt partea aia cu scaun ,a carutului,exista o acoperitoare din plastic transparent,pt ploaie si vant,s eprinde in capse.nu stiu pe unde sa cautati,dar poate gasiti si voi.nici ploaia nu intra ! si o paturica pe el,nu ii e frig,daca e inchis acolo,si el vede bine merci strada ca pe geam.

luly ,am vazut pozele,felicitari pt botez! sa fie intr-un ceas bun!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelito, nu stiu la care sa ma uit mai intai, la tine sau la Sofia, asa fete faine sunteti amandoua! Ptiu, ptiu sa nu va deochi... de fapt pe aia mica ai imbracat-o la rosu, sa n-o deochiem... e mortala cu bascuta si rochite si codite... Iar tu... jos palaria, sexy mama! Na, ca mi-am clatit ochii cu gagici faine.
Si bravo ei, fata desteapta, ca s-a apucat sa pape, probabil are vreun puseu de crestere. Parca vad ca in 2-3 zile o sa ai si mai mult lapte da' te descurci tu...

bebyta, prietenii mei sunt in Adelaide, ei au emigrat. Dar stiu ca a fost greu si a durat mult.

dianocica, pe Cristi nici nu l-am prea pus in landou pana acum, poate de vreo 2 ori. Eu mereu il plimb in scoica si cam asa am vazut bebelusii aici. Deocamdata tot asa vom sta.

Mooor de somn si mai trebuie sa scriu un mail lung. Parca vad ca o sa fiu tot pe aici cand va treziti voi, si cand va scoateti copiii la plimbare...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by madaluta

dandusa: cred k darius si crinuta s-au vorbit k sa nu mai manance zilele astea.de exemplu darius azi a avut doar 4 mese de cate 120 ml (6.36,13.30,18.30, 22).san n-a mai vrut deloc , dar m-am muls si i-am mai dat asa cate putin cat scoteam. In schimb a dormit de a rupt.dupa-amiaza a dormit vreo 4,5 ore neintrerupt....

S-or fi vorbit si cu Dani al meu ca in ultimele zile imi papa cam 5-6 mese numai de 90-100 ml, noi care haleam si 200...

mai da asta e prea de tot - deci ai vostri erau de vina??? Ca a mea fata sigur e ca ma-sa se da pe brazda dupa majoritate ... si a papat ieri de m-a disperat: 100, 85, 55, 30, 130. M-am socat sa vad totusi pe cantar ca luase saptamana asta totusi un 125 g. Deci suntem ok inca - doar ca isi mai ia si ea pauze de la mesele copioase.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

luly ce bine imi pare ca ne ai mai scris...vazut poze botez, o scumpica gagica...si ce bine ca di nu mai e geloasa...
aelita vezi ca si sofia ne asculta? sa i mai citesti de pe la noi...

pisoiul meu s a trezit la 6-5 ora veche! cu o gangureala in el....l am trezit pe alex si l am pus la adormit copilu'..s a cam chinuit dar a reusit intr un final...si la 8 a incepuit iar foiala...l am luat sus, managaiat bine, batut pe spate si pus pe burta...si le doarme...de rupe

cu copchiii nostri care se vorbesc...eu o stiam de mult...nu va aduceti aminte de lunile pline? nici nu ma mai stresez...de 3 zile ma tine cu pline....mananca cate 5 minute la 2 ore...ca n are chef de mai mult deodata. eh, lasa ca l o apuca pe el dragul de tz mai incolo...

va pe toate, nu inainte de a mai arunca, preventiv, un in stanga-dreapta, doar doar s o simti cineva cu musca pe caciula.......sau cu fluturele...

editez: na ca l am pus pe public...
_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
va pe toate, nu inainte de a mai arunca, preventiv, un bici in stanga-dreapta,

Nu se vede biciul... esti sigura ca l-ai pus pe public ?

Apai somn usor imi doresc si voua zile senine!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

No...buna dimineata...desi petnru mine nu-i fff buna...am dormit de la 12.30 la 4.00...nu, nu din vina piticului...el a dormit beton de la 9.00 aseara pana la 8.30 azi-dimineata, cand l-am trezit eu sa-i administrez antibioticul, ca altfel el probabil mai dormea mult si bine...dar n-a comentat, a luat antibioticul, desi isi face asa o greatza...dupa care a inceput sa rada cu gura pana la urechi de-mi venea sa-l mananc...si acum, sta in patutz si gangureste de mama focului ...

Sa ne tzinetzi pumnii maine dimineata...mergem sa facem cistografia si imi vine sa moooor de groaza! Sper sa nu-l doara si sa stea cumintel!

Luly, vazut pozici...ce buflea e aia mica...si cat de frumos a gatit-o nasica......Felicitari pentru botez si sa fie intr-un ceas bun!!!
Yagmur, plimbat prin Apuseni zici...Racatau...bravos!!! Chiar ca pe aici se poarta petrecerile-surpriza ...si eu am participat la 2 pana acuma si e super fain, mai ales cand vezi fatza de "ce naiba se intampla" a sarbatoritului ...
Aelita, bine ca suge Sofia la ambii sani acuma...mulge-te din ce in ce mai putin pana se regleaza lactatia, ca apoi nu va mai fi nevoie s-o faci deloc...eu m-am muls doar in spital cand am avut furia laptelui si crd ca m-am mai muls o zi sau doua cand am venit din spital acasa...si cam atata...Denis suge cat e nevoie (habar n-am cat) si basta...si sanii mei n-au fost niciodata super umflati si tari, ba dimpotriva, mereu arata de parca sunt goi, dar lapte vine...ca buflea-al meu papa bine...asa ca daca Sofia n-a luat in greutate nici cu formula ( ca tu de asta-ti faceai probleme) eu sugerez sa nu-i mai dai deloc lapte praf si baga doar san...si 1600g in 2 luni cum sa fie putin???????? E FIX ca la carte si sunt sigura ca stii si tu asta, dar iti baga pediatra aia in cap fel de fel de indoieli...ia sa fug eu imediat sa vad pozele cu pitica ta si revin...
Danutz, ai papat in dimineata asta?????
Dianocica,
Mss, bine ai venit!

mai era ceva, dar fug sa vad pozele Sofiei.....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput