Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
daphna spune:
cum faci rost de lapte din Austria?iti aduce cineva?stiu si eu k tot ce e facut ptr est e penibil,de la sampon pana la iata..lapte praf!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by daphna
cum faci rost de lapte din Austria?iti aduce cineva?stiu si eu k tot ce e facut ptr est e penibil,de la sampon pana la iata..lapte praf!!!
pai a fost sotzu la viena cu serv acum 2 sapt si a luat vreo 8 cutii ... ca sa nu mai zic ca-s la juma de pret fata de romania ... in continuare , o sa iau prin cunostinte... din tm pleaca lumea sistematic la cumparaturi in austria sau germania, asa ca nu va fi o problema ..... in cel mai rau caz o sa dea o fuga sotzul o data la 3 luni la cumparaturi, ca oricum toate chestiile pt bb sunt muuult mai ieftine, iar de calitate nu mai vorbesc, ca nu se compara cu astea facute pt europa de est
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by daphna
m-am uitat pe poze, e dulcica foc fetitza ta, are niste oki superbi
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Ariadna30 spune:
dianocica, puiul meu inca nu refuza (si sper sa n-o faca vreodata) sanul din cauza sticlutei.Si oricum, ii dau din sticluta cam de 2 ori pe zi si asta numai atunci cand nu vrea sa suga la san, desi e flamand.Mai devreme ziceam ca nu mananca bine din sticluta, deci exact invers de ceea ce ai inteles tu.Deci, daca nu vrea sa suga la san si mai e si super somnoros, nu poate manca de somn si invers...nu poate dormi din cauza ca ii este foame.In situatiile de genul asta, normal ca-s nevoita sa ma mulg si sa-i dau din sticluta.....altfel se pune pe plans, de nu-l mai opreste nimeni.
Am lasat datele puiului meu in primul mesaj pe care l-am postat aici, dar nici acum nu e in listuta aia.....or fi uitat fetele sa-l treaca.
Bogdan Andrei (29.12.2006)
marani spune:
Buna seara fetelor!
Mss, bine ai venit!
Donia, fost-a zapada doar o zi, insa suficient cat sa ma gandesc la copacii infloriti, garderoba de iarna si somnul fetei mele. Nu stiu daca ai vazut la tv ce fu in tara, in special in nordul Moldovei.
Noi petrecut-am o zi extraordinara: am fost la munte toti 3 la parintii unor prieteni, am fost la buni a mea a carei zi de nastere fu ieri ( si ne-am betivanit c-un pahar de vin si-n cinstea barbatului meu..care maine face multi ani...!), am fost apoi la plimbare si-n parc unde o bucata pisica dormi 2 ore, apoi la niscavai prieteni la masa si spre seara iar la plimbare in CARUT! si uite asa am mancat peste cu usturoi si mamaliguta la 3 case!
Dianocica, noi nu avem landou, ci un carut 3 in 1: leagan, scaun de masina si carut. Pisica nu mai sta culcata, musai sa ridic un nivel, lucru pe care l-am si facut.
Pup mamici si bbi si va doresc o noapte linistita!
ps: noi n-avem unde merge la targ...si lucrurile pt bbi sunt scumpe tare in magazine...
mamica de bubamara
bebinuta spune:
salutare mamici,
Si noi raportam o zi incarcata: cumparaturi, expozitie(amenajari+constructii)si vizita la prieteni la curte care s-a soldat cu un somn de la 18.30 la 21.15 a Adutei. Sper sa mai doarma la noapte... Am sarit si baita, dar ma gandeam ca acum ca s-a schimbat ora, 21.15 ar fi 20.15, asa ca poate ii fac baita pe la jumate. Mai vad eu.
Oricum se pare ca-i prieste aerul seara, afara a adormit o bna bucata de somn.
Dia nu stiu cum e cu sughitul, ca Ada nu rade inca in hohote, abia astept..dar in schimb "vorbeste" f mult, parca se cearta cu cineva, striga, e foarte activa.
Cred ca puiutii nostri se schimba de la o zi la alta.
Cum s-au acomodat puiutii cu ora noua?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
doradora spune:
am avut o mancarime, dar nu spun unde, ca nu e elegant, si am luat bare de protectie pt patul mare, sa nu cada copilul. care va mai ganditi la o asemenea achizitie, masurati intai inaltimea patului mare, ca barele astea se dau in jos, si la mine nu stau lipite de pat, ci mai la distanta, ca sunt mai inalte. in fine, le-am luat, sa-mi fie de bine.
in alta ordine de idei bebe are niste reprize de tuse neproductiva, drept pt care am sunat-o pe dr si mi-a dat calpol si oscillococcilum-sper ca l-am scris bine. temperatura nu avem, nici mucisori.sa vedem cum evolueaza.
in legaturaq cu landoul: pe el zice4 ca e pana la 6 luni, dar deja suntem aproape cat el, asa ca in viitorul cat se poate de apropiat o sa pun husa pe partea sport si asta e. imi convenea insa landoul ca o apara de curent la urechi.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
madaluta spune:
dandusa: cred k darius si crinuta s-au vorbit k sa nu mai manance zilele astea.de exemplu darius azi a avut doar 4 mese de cate 120 ml (6.36,13.30,18.30, 22).san n-a mai vrut deloc , dar m-am muls si i-am mai dat asa cate putin cat scoteam. In schimb a dormit de a rupt.dupa-amiaza a dormit vreo 4,5 ore neintrerupt....
A-deju:despre mailuri..si eu m-am saturat de cate am primit dupa ce m-am inscris cu un anunt pe DC.Eu cautam sa cumpar un baby phone..si am primit fel si fel de mailuri, cu orice altceva, numai cu baby phone nu...asta e...ce sa facem....?!Bine k nu m-am capatat si cu vreun virus, dar inca nu e prea tarziu...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Yagmur spune:
Salutare,
Nu am citit nimic din urma... vroiam doar sa va zic ca astazi l-am dus prima oare pe Luca la cabana.... in Apuseni. A fost el cam galacios dar il pregatesc eu de munte... Poate maine am timp sa pun si cateva poze...
Fug sa scot mirosul de fum si gratare din mine... si sa mai trec pe la vecini (cheful a continuat si azi)...
Ne auzim maine..
Seara frumoasa!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by madaluta
dandusa: cred k darius si crinuta s-au vorbit k sa nu mai manance zilele astea.de exemplu darius azi a avut doar 4 mese de cate 120 ml (6.36,13.30,18.30, 22).san n-a mai vrut deloc , dar m-am muls si i-am mai dat asa cate putin cat scoteam. In schimb a dormit de a rupt.dupa-amiaza a dormit vreo 4,5 ore neintrerupt....
S-or fi vorbit si cu Dani al meu ca in ultimele zile imi papa cam 5-6 mese numai de 90-100 ml, noi care haleam si 200...am schimbat pe tetine si beberoane de numa numa...cred ca avem deja vreo 9 stiluri...si tot degeaba..n-a vrut.Eu cred ca-l ustura gatul...din cauza racelii...dar in seara asta am papat 230 cu 3 lingurite de cereale...
Despre landou: de la 3 luni nu ne mai place...plus ca nu mai incapem. Asa ca de o luna suntem in Maxi Cosi, se cupleaza cu sasiul caruciorului..e supercomod. Peste o luna(adica la fro 5 luni) trecem la varianta sport...sa vedem daca se mai incalzeste timpul...si nu trebe sa cumparam sac.
Chris80 bara de protectie pt patul mare ? deja? de la ce varsta o sa-l pui in patul mare...eu ma gandesc ca pan la 18-20 de luni incape-n patut nu ?
Ma duc sa incarc poze noi
Pup
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu